kecka Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 komunikace je mysli K - line i CAN ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valer22 Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Doporučtě prosím diagnostiku pro Fabia 2 10/2010 1.2 TSI. Na čtení a mazání chyb. Zajímala by mě variantu na spojení s telefonem (android) a nebo notebookem (Win 10). Dá se něco funkčního i se softwarem pořídit do 5000 Kč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 nejlevnější varianta pro tvůj požadavek "čtení mazání" + telefon je ELM327 verze 1,5 v ceně 125 Kč a aplikačka Torque zdrama 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Maly dodatok: Torque najde & vymaze iba vseobecne Obd chyby. Pre specificke koncernove treba pouzivat appky "Carista" alebo "VAG erase DTC all" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 OBD ELEVEN nebo IOBD VAG první potřebuje data aby makala, druhá se nainstaluje do mobilu stáhne si data a je offline... Osobně jsem měl obě a první mi vyhovovala více, byla česky ale dostal jsem nový fon jabko a na to není apka tak sem si pořídil iOBD VAG ........ https://obdeleven.com/en/ http://www.obdinnovations.com/xtool-iobd2-vw-professional-mfi-bluetooth-scanner/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 (editace) Nejlevnější budeš mít ELM327 na čtení/mazání chyb mobilem plus případně HEX CAN USB kabel na kódování/čtení/mazání chyb přes notebook. Pořešíš tím všechno a při současném kurzu USD je to dohromady necelých 550 Kč. ELM327 a ODB ELEVEN se vejdou pod kryt pojistek, takže je můžeš mít v zásuvce trvale. Mimochodem, u toho ELM327 píší číňani v2.1, ale hlásí se jako 1.5, jak píše Malta: Editováno: 11. Srpen 2017, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 (editace) O vybere korektneho ELM327 je tu samostatna tema s referenciami na nakup. Editováno: 11. Srpen 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valer22 Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 Z Číny nemám možnost nakupovat. Vybral jsem tohle: Automobilová diagnostická jednotka pro OBD II s Bluetooth, (ekv.ELM 327) pro Android a Windows Phone USB VAG OBD II kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 KKL je na stará auta, ty potřebuješ HEX-CAN (který je samozřejmě dražší), píše se o tom i tady ve vlákně hned na několika stranách. Mimochodem, z Číny má možnost nakupovat každý, kdo má účet v bance a Visa/MasterCard kartu s povoleným online placením. Když chceš zbytečně platit víc, překupníků, kteří na tobě rádi vydělají, jsou spousty. To sem ale nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valer22 Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Tak nakonec jsem objednal přeci jen z Číny. Díky za opravu JayBee1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubczech Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Zdravím existuje klon kabelu, který mi na F2 2008 vyčte eepromku z budíků ? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Jo ale vag-com ne... Musí být myslím vag-can 3.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubczech Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Mám comander 1.4 z číny pujde použít jen jiný soft?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Myslím že ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubczech Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 Takže comander 3.6 jo ? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 A tím co máš to nejde?? Nevím jestli ta 3.6 půjde nikdy jsem nestahoval EEPROM..... Jenom jsem vycital pin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubczech Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Hele přepnu rozhraní na K vedení a dám identifikaci napíše mi to to připojeno pak to spadne celej program. Tak jsem rovnou šel vyčítat eepromku a nikde mi jí to nevyčetlo celou :/ takže asi ne :/Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipal Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 (editace) co myslíte o tomto kabelu? bude stačit pro Roomstera 2006 a Passata 2010 ? https://aukro.cz/diagnosticky-kabel-hex-can-usb-6923446773?tab=course-description díky Editováno: 25. Únor 2018, autor: Mipal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 A ktory mysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 (editace) Mipal: Ano, bude stačit. Zvaž nákup rovnou z Číny, cena bude ani ne poloviční. Editováno: 26. Únor 2018, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipal Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Objednáno na aliexpressu, díky za tip... hledal jsem jej a v češtině nebyl až dnes se mi to povedlo, takže za měsíc se bude testovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Uka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipal Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Tak kabel přišel a vypadá to, že je funkční. Chvíli jsem se s ním pohrál a nastavil si např. oné slavné pípnutí při zamykání vymazal jsem si chybu v jednotce, i když se určitě objeví znova (katalyzátor)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo_27 Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Zdravím kúpil som si kábel hex v2, bol ktomu sw vcds 17.8.1. a nenašiel som tam možnosť zresetovať inšpekčný interval. prosím viete poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.