Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Přesněji Kia VG ;)spy-shots-azera-based-kia-luxury-sedan-spotted.jpg

Už je to s těma cizoznačkama v okolí MB docela ohraný - tohle je už snad třetí případ nebo kolikátej.

• 2 měsíce později...

Konecne boli nominovani dodavatelia, takze sa vyvoj moze dokoncit. ;)

Cele to vraj zdrzovali vo Wolsburgu, takze sa panom z VW mozeme podakovat, ze OIII sa dockame az v roku 2013.

Ale ved to je jasne - najprv G7 a A3 a az potom Octavia... Uz skoncila doba ked sa na Skode robili pokusy s testovanim platforiem (Octavia 1 a Fabia 1) :feve:

Pokud má vypadat tak jak má vypadat, tak čím později, tím líp.

To naozaj vyzera tak tragicky?...

Bude o dost hranatejsia ako doteraz, ale zaroven musim povedat, ze bude posobit velmi dostojne a elegantne. A este dodam, ze tie zlataniny z francuzskych webov su uplne mimo :p

Upraveno od Cjoctavian

cj: kdys ju videl? protože se určitě shodneme na "důstojnosti" a mám pocit i na poměrně dost výrazném mezigeneračnímu růstu, ale s tou hranatostí, tam už bych polemizoval. samozřejmě, co může být kulatější, než pofl OII :)

Myslim predne a zadne svetla ;) Inac ten rozvor je mega :)

Mě by spíš zajímal interiér. Zda tam budou prvky známé už dnes (styl budíků), tvar palubky a jestli budou nové radiosystémy, jelikož Swingy, Bolera, atd... jsou podle mě relativně nové.

bude velky farebny maxidot ;)

CJ: Tenhle ?

post-24140-089595700 1280689018_thumb.jp

Upraveno od Dix1

• 1 měsíc později...

Aktuální AutoTip trvdí, že nová Octavia bude až v roce 2015! To je nesmysl, ne? 11let jedné generace stěžejního modelu na trhu, to by byla opravdu rarita.

Nejdřív bude nová A3-2011,potom Golf VII a potom OIII.V ČR má Golf VII uvedení 4Q 2012.:feve:

No a ja mam v plane G7 GTI lol

Když to tak vezmem, tak vlastně prvním A7 na trhu bude Jetta. Mně ta půlka 2013 pro OIII přijde docela logická. Někdy na stejnou dobu nebo na podzim 2012 by měl přijít FL SII a po OIII další F a FL Y. Furt se mně nechce věřit, že Škoda přijde s A-Entry až 2012 a možná bude zajímavý taky co Seat, jestli nebude předsazenej o něco dřív. Příští rok pěkná nuda, jenom Go..

mě jen vadí, když si např. v Mladé frontě přečtu : podle VW je škoda moc úspěšná a je potřeba ji trochu přibrzdit aby byla konkurent pro Dacia, Kia... Tak mám obavu jestli neořežou Oktavku 3 a Fabku 3.

a kde je ten A5 Tour ???? (OII predFL)

nakoniec asi bude len pre Rusko...

asi ...

a co predstavi Skodovka v Parizi ?

to vie fakt len par vyvolenych... Ved ani na stranke autosalonu v Parizi, Skoda este ani nie je zapisana, zatial co vacsina znaciek ma uz vypisane svoje premiery...

A-Entry ?

Pokud Jung nekecal a vývoj na jaře opravdu byl v polovině cyklu cca 2,5 roku, není zatím důvod na A-Entry čekat. Já bych v tom neviděl rozpor, protože kdy jindy se zeptat lidí na názory ohledně designu exteriéru a interiéru. Pak by ovšem vycházelo uvedení do výroby někdy na polovinu příštího roku, přičemž se mluví pořád o 2012 (hlavně dodavatelé)...Na závěr roku 2011 je ale start mini, takže buďto předtím a nebo potom.

S tím Tourem II bych se vůbec nedivil, kdyby to stopli..

To som fakt zvedavý, čo ide predviesť Škoda v Paríži, lebo je nejako ticho... (pred búrkou???)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.