KoNG Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) značka je pravá http://cebia.com/checklease/frmHledejVysl.aspx?idx=0&SPZ=2SH0934&VIN=&Nahled=0 Editováno: 20. Listopad 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 To sice jo, ale nemusí patřit k tomuto vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 ale patří ověřeno na pojišťovně přes kamaráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Tak jako může jí patřit, ale myslím si, že kamarád tam maximálně vidí, že je to Škoda Octavia a to neznamená, že je to O3 ale proč ne .. jen jsem tím chtěl říct, že to že tam jsou v kraťasech, tak neznamená, že ta fotka nemůže být stará týden v Chille je prostě vedro a určitě to netočí Chillský štáb, ale nějaká banda z Evropy, kteří tam umírají vedrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Podľa ŠPZ sa nedá v evidencii vozidiel v CZ vidieť komplet technické parametre ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Samozřejmě že dá, ale co tam poznáš? Že je to Octavia, vyrobená někdy koncem léta 2012, že je to nějaká 1.4 TSI nebo co tam zrovna mají, barvu, vin kod apod., ale nic, co by řeklo, že je to O3 rozměry auta se tam nedávají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 (editace) dělá na české takže vidí že to je O3 a klidně se podívá na smlouvu ale dál to nebudu řešit prostě říkám je to O3 a basta Editováno: 21. Listopad 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Samozřejmě že dá, ale co tam poznáš? Že je to Octavia, vyrobená někdy koncem léta 2012, že je to nějaká 1.4 TSI nebo co tam zrovna mají, barvu, vin kod apod., ale nic, co by řeklo, že je to O3 rozměry auta se tam nedávají Podľa rozmerov a hmotností určite zistíš, či je to O3 alebo niečo iné a keby bolo VIN, tak máš všetko.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 No to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Dneska jsem koukal na přístrojovku a musím říct, že budíky se jim opravdu povedli i Maxidot je trošku větší. Potom ještě řadička, ta je přímo libózní konkrétně DSGčková RS. Jen mě překvapilo, že nemá klasické P,R,N,D a S. ( tím myslim "namalováno" na tom rámečku.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 kucí, já vám říkal, že OIII je skok vpřed a že budete čučet . Je to napsaný asi tak o 5 stran zpátky a jen tak mezi námi děvčaty... jede se s ní dobře a RSo je taky parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Honza9007 ty me stves, takhle mi delat chute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 hihi :kol-31: jen předávám to, co vím a sám vyzkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Čevela Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 mna by zaujimalo, ako sa clovek moze dostat k soferovaniu este neuvedeneho auta... fakt by som to chcel niekedy skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 ...stačí mít správné zaměstnání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 jak píše lukyssek já to mám "jen" trošku rozšířený o celý koncern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Asistent dálkových světel půjde s vyhřívaným čelním sklem nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Honza9007: a to mi neřikej, že jen tak na foru můžeš todle vykřikovat! Buď to máš kamaráda co to dělá a svezl tě a nebo porušuješ nějakou přísahu co podepisujete ve škodovce když s tím jezdíte...něco mi řiká že zrovna ty asi nebudeš testovací jezdec, jinak by jsi sem todle ani nepsal! Nevím hádám... Neřekl si teda nic podstatného to je taky pravda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 TO Hurikan88: jak sám píšeš: Honza nic určitého neřekl.. Je to, jakobych vyvíjel tajnou zmrzlinu a řekl bych ti "hmm, ta byla fakt dobrá, máš se na co těšit!" - poznáš z toho, jaká je to příchuť? Dix1: ještě nám ukaž ty plechové 15" (nebo snad 14"?), na kterých Octavia vyjede.. to bude teprve paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Hurikan: máš pravdu, nejsem testovací jezdec škodovky A testovací jezdec v tom pravém slova smyslu (že bych jezdil po testovacích okruzích zajetý scénáře testů, anebo se proháněl s těmi F-kovými značkami po ČR) taky nejsem Ale všechna auta mám možnost projet a vyzkoušet i nad míru běžného používání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Dix1: ještě nám ukaž ty plechové 15" (nebo snad 14"?), na kterých Octavia vyjede.. to bude teprve paráda Pokud vím, tak OIII má mít jako nejmenší 16" kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 .. no, pokud vím já, má začínat na 15", 16" možná budou litá.. V případě Škodovky bych se ale nepodivil ani nad 13", ale jen pro nejvyšší stupeň L&K.. Ale možná se mýlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 neber to zle, jen mi to tam blesklo hlavou tak jsem to napsal, každá nová informace dobrá pro nás...jen tak dál moc se těším a kdyby někdo věděl jestli se začne vyrábět i v Rusku tak bych to hrozně ocenil...???? Protože si jí dovezu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 jj já to beru. Já si taky dávám pozor, co sem píšu a je zajímavý, že se na netu objevily některé informace/obrázky krátce po tom, co jsem to tu napsal např. moje poznámka na prostornost interiéru a druhý den vyšly fotky z interiéru z testování novinářů to jsem se musel smát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.