Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Fakt mně vadí černá zrcátka. Kdyby to byla volitelná varianta, ok. U Fabie se jich ale pokud se nepletu člověk nezbaví. Mimochodem, sklopný klíč patří spolu s loketní opěrkou vpředu (OI, FII, Ro, Ra) k jedněm z nejdéle vyráběných viditelných dílů :-)

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..to je snad jen nějaká maškaráda - nebo ne?

Zadní část vypadá super, to nepopírám, boční lištu bych ještě taky spolkl, ale ta černá zrcátka, podivně tvarovaný předek a hrozně vypadající, k poměru vůči autu nepříliš velká kola snad RS nedostane.. nebo ano? :help: Navíc ten model nemá ani xenony - čili se jedná buď o pracovní verzi (snad ne), nebo o výstřelek někoho, kdo udělal fotomontáž (doufám)..

Pokud je toto opravdu budoucí RS, nutno konstatovat, že se mi facelift RS líbí více - opravdu chválím jen tu zadní část, která je :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jezis marja, jste slepi nebo co? Dyt je to O3 dosazena do 3D konfiguratoru skodovky. Jak by se tam asi dostala jinak, nez pres photoshop, tim padem je to fake. Nic mene naraznik predni je upraveny z nejake S Audiny..

Je to predelana soucasna Octavia RS s koncovkami z Fabia RS. Dokonce je na kedne fotca Fabia dole, odkud kopirovali koncovky.

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nejsou bubny, ale nenabarvené třmeny - když se koukneš z blízka, je třmen patrný.. Jak jsem psal, možnosti jsou 2:

1) Buď to Škodovce opravdu nechtě vyklouzlo ven, když to testovali a model ještě není hotov (= upraví světla, zadní kotouče, apod..)

2) nebo se jedná o fake :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Začínám mít trošku bobky, že na nové RS bude to "nic moc" křídlo (stávající je o dost lepší), což by byla škoda, byť ta záď je opravdu povedená, z boku nic moc, ale taky si myslím, že je to spíš fake :) Navíc tam moc nechápu ty LED světla jako to más O2RS FL v nárazníku, když O3 má LED integrovaný ve světlometech :)

Editováno: , autor: Jendoslav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo, prostě fake :) je to původně O2 FL RS, zadek upravený, aby vypadal jako O3, to není těžký, přední nárazník je upravený ze současné RS O2 FL a dosazené základní světlomety z O3 (i když tady ty vypadají spíš jako z nového Audi A3) a trochu upravené, ale jinak .. když se podíváte na fotku z boku, tak zadek je jasná O2 FL RS :) O3 ho má delší a tu "placku" na kufru má taky delší. Nemluvě o tom, že je tam vidět FABIA a to není proto, že by to někdo dělal z Fabie, ale proto, že kopíroval koncovky výfuku z fotky RS F2 FL :) nic víc, navíc kvalita je strašná a proč by to škodovka dávala do konfigurátoru. Ale to jsem už psal.. Tohle píšu, páč jsem na kompu a můžu se víc rozepsat, než na telefonu..

Je to spíš takové naznačení, jak by O3 RS mohla vypadat, ale pravděpodobně takhle vypadá vůbec nebude a bude mít jiný nárazník. Jooo, kdyby někdo viděl G7 GTI, tak tam by nárazník mohl sedět :) a zbytek auta jak je vidět i na O2 FL RS se nebude moc měnit, akorát se dá na kufr křídlo a jiný kola + koncovka do difuzoru. Jinak se auto moc měnit nebude. RS paket je z exteriéru v podstatě jen jiný nárazník + křídlo + jiný kola + koncovka. Jinak RS dycky vypadalo stejně jako běžná Okta :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...