Sniper_2003 Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Tři.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Nejen oba..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Dělám si čárky: |||| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Ta světla jsou fakt hrůza, to byla jeden čas nějaká strašná móda a všichni je museli mít, tedy všichni blázni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 s Clintem IIIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Ta světla jsou fakt hrůza, to byla jeden čas nějaká strašná móda a všichni je museli mít, tedy všichni blázni jj, přesně tak jak píšeš. Dnes mi něco podobného připadá u fólií na kapotě a střeše.......naprosto stejný kýč. Taky se tom tady za pár roků zasmějem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 |||||| .... anebo ty koženkové futrály na přední kapotu. Mám problém udržet řízení, když takového chuja potkám v protisměru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Ty futraly to je asi neco jako sprcguma , to jak naberou nekoho zezadu aby to byl bezpecnejsi styk jinak k svetlum se radeji nevyjadruju tak sprosta slova ani neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Jak říkal můj děda. Sprostá nejsou slova ale činy Je sprosté když táta přijde domů, sedne si a sežere před zraky svých dětí šunkovej salám... A nebo když si někdo koupí čirá zadní světla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 OIII RS Combi: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Tak takova felicie scout se mi tu sem tam stavi pred barakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulhos Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Zdravím, nemáte náhodou někdo fotku nového modelu Octavie III v barváchPČR? Prý by se měli nacházet někde v areálu Mladoboleslavské Škodovky.Pokud ano, prosím zašlete mi ji na mail kulhos@centrum.cz. Děkuji pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 To už přeháníš,ne? To ti nestačí,žes už to tady na foru dal do dalších dvou vláken? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Tutově kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 spoluziakovi obalili pred intrakom auto do toalenteho papiera - ale to je klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 (editace) jste béčka Editováno: 6. Červen 2013, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 No odsud je nápad s plastidipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 A mě to jednou v práci obalily strečovací fólií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 jste béčka to dělám každý den, co kdyby pršelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Kamarádovi jsem jednou obalili auto právě strečovou folii, no on první co udělal jak k tomu přišel, tak začal vyhrnovat folii z předních dveří až se mu podařili trochu otevřít, vlezl dovnitř, zabouchl dveře a folie s menší pomocí sjela zpátky na dveře... No dostával se pak z toho snad hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 "kamarádi" prý :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.