Červenec 6, 20169 r Perfekt, tak budu shánět Amundsen+ a k tomu mikrofon a anténu na GPS, kdyby někdo měl tak koupim...nejlépe i s montáží :-D
Listopad 4, 20168 r Není to až tak easy, jak to vypadá...když by to někdo zkoušel a neuspěl, tak ať mi pošle zprávu... Hlavně sehnat kartu se kterou to jde může bejt docela problém...
Listopad 4, 20168 r Spis at nekdo da vedet, jestli s tim uspel. Neuspet asi problem nebude. Kdyz to vidim, tak si rikam, ze tech 5 litru neni zase tak hrozne, ze bych se kvuli tomu musel dupat s Linuxem. Upraveno Listopad 4, 20168 r od mike_k
Listopad 13, 20168 r Caute. Vie niekto poradit? Vymenil som swing za AMUNDSENA + v octavii ii mr 2007. Radio nekomunikuje s MF volantom a ani na maxidote nezobrazuje nic. S radiom som vymenil i GEATWAY za AD. Radio je RV 2010. V GETWAY som nakodoval navigaciu. Viete poradit aby siel MF volant a aby ukazovalo na maxidote. Klimu tiez neukazuje na amundsene na swingu predtym vsetko fungovalo.
Prosinec 24, 20168 r Čaute, kúpil SO II 2012 a mám tam amundsena+. Chcem sa spýtať, on hrá tak hrozne zle alebo tie reproduktory? Som s ním totiž docela spokojný, ak by to bola iba chyba reprákov tak vymením tie, ale ak dáva amundsen zlý playback tak by tiež musel ísť preč.
Prosinec 24, 20168 r Možná je jen špatně nakódovaný, Amundsen(Amundsen+) obecně špatně nehraje. Upraveno Prosinec 24, 20168 r od ferda25
Prosinec 24, 20168 r No ono už cítiť pri vyššej hlasitosti že je ten zvuk plochý a občas to už aj chrčí. Ale ďakujem za odpoveď, budem teda predpokladať že z amundsena sa bude dať dostať kvalitný signál a poobzerám sa po riešení reprákov
Prosinec 24, 20168 r U me subjektivne o dost horsi podani nez Columbus, chce si to pohrat s ekvalizerem. Ale na poladeny Columbus to nema ... Samo je nejlepsi vymenit repro a vytlumit dvere...
Prosinec 25, 20168 r No ja síce som audiofil, ale od auta nečakám diskotéku. Tam mi stačí keď to pri vyššej hlasitosti nie je úplne ploché, len som sa bál že chyba nie je v reprákoch ale v amundsene+. Keď som mal focus tak som naopak menil vstavané rádio za pioneer a repráky zrazu neuveritelne ožili, ale toto mi už pripadalo moc zlé na to aby to bola chyba rádia. Takisto sa mi celkom lúbi ta navigácia a nechcem to meniť, čiže som rád že by malo pomôcť vymeniť repro. edit: poradili by ste mi prosim aké repro tam kúpiť? Našiel som iba toto, ale no neviem... http://www.autohifi-jean.cz/reproduktorovy-set-Skoda-octavia-ii-tlumeni-p-3679.html?zenid=137dc8db83c7816e007641ca98854cf4 Upraveno Leden 4, 20178 r od BlazingUFO
Únor 14, 20178 r zdravim pratele, mam takovou prosbu, snahim se na netu hledat jednotku bt podporujici me auto a radio a byla mi doporuceny tyto, dle foto, vetsinou vidim ceny kolem 3500, daji se sehnat i levneji nebo s takovou cenou musim pocitat? dekuju
Duben 7, 20178 r Zdravím přátele kamarádi, mám takový dotaz koupil jsme si superba II, 3/2010 a mám tam amundsena ale mám jen CD s německými mapami jde to nějak nahrát abych tam měl i jiné země a nemusel bych kupovat sd kartu za 5000 děkuji
Duben 7, 20178 r před 2 hodinami, Logcek napsal: Zdravím přátele kamarádi, mám takový dotaz koupil jsme si superba II, 3/2010 a mám tam amundsena ale mám jen CD s německými mapami jde to nějak nahrát abych tam měl i jiné země a nemusel bych kupovat sd kartu za 5000 děkuji Ahoj! ano, jde to nahrát, ale potřebuješ Laptop s linuxem a integrovanou čtečkou karet na motherboardu. A to nejdůležitější je sehnat kartu se kterou to jde. Jsou to některé starší karty samsung EVO, které už se nevyrábí a tak je lze sporadicky najít někde v doprodejích...a i tam už asi ne.. Problém je, že se nedají přesně identifikovat...některá funguje, některá ne. Pokud by sis s tím neporadil, nebo nechtěl ztrácet čas a peníze sháněním vhodné karty a laptopu, pošli mi zprávu...
Květen 1, 20178 r V pohodě mi fungovali starší (cca 2 roky) 32gb a 64gb verze Samsung Evo, made in Korea. Upraveno Květen 1, 20178 r od hh1234524@pig.pp.ua
Červen 22, 20178 r Ja len taka rychla otazka. Momentalne mam v aute Bolero bez BT jednotky. Ked ho vymenim za Amundsen+, pribudnu mi vsetky BT funkcie aj do maxidotu? Vdaka.
Červen 27, 20178 r Ahoj, mám dotaz. Mám Octavii 2 2011 bez externího Bluetooth telefonu. Měl jsem Amundsena RNS310 bez Bluetooth. Nainstaloval jsem si Amundsena+ RNS315 s bluetooth. Problém je ten, že na maxidotu mi chybí menu od telefonu. Navigace a rádio na maxidotu se zobrazuje korektně. Je mi jasné, že externí jednotku Bluetooth supluje navigace, což znamená, že stejné zprávy na CANu posílá jak externí Bluetooth, tak Amundsen+. Tak jsem udělal to, že jsem v Gateway povolil 77-Telefon, což logicky vedlo k tomu, že Gateway hlásí chybu, že mu chybí Bluetooth jednotka. Samozřejmě, že Gateway chybí zprávy o tom, že tam jednotka Telefonu fyzicky není, ale aplikační zprávy BAP ohledně telefonu na CAN komunikaci tam jsou. Chyba je zaspaná v Gateway, ale zase na maxidotu je zobrazena telefonní nabídka Bluetooth. Prostě to na maxidotu funguje jak má. Podle mě je problém v Gateway, protože je stará a nedokáže si poradit s Amundsenem+ s interním Bluetooth. Novější Gateway by měla tyto zprávy přeposílat na maxidot bez závislosti na aktivaci jednotky v Gateway pod adresou 77-Telefon. V neautorizovaném servisu to provádějí tak, že aktivují 77-Telefon v Gateway a neřeší chybu v jednotce. Tento způsob se mi nezamlouvá. Jaké máte zkušenosti? Díky Upraveno Červen 27, 20178 r od xstastnyr
Červenec 10, 20178 r Děkuji za odpověď. A jaký má vliv panel přístrojů, když zprávy od rádia (neboli telefonu) samotná Gateway nepřepošle? V panelu přístrojů můžeš dělat co chceš, ale jde přeci o Gateway, která hlásí chybu nebo nepřeposílá zprávy do panelu přístrojů ( z Info canu na Kombi can). Můžeš prosím více objasnit? Děkuji
Listopad 2, 20177 r Dobrý den, mám navigaci Amundsen s těmito údaji: Číslo dílu: 3T0035192H SW verze: 0319 Systém HW verze: H52 Navigační data: Číslo dílu: 3AA919866 Verze: 0038 Dat.nosič: EUR_W_0038 Chtěla bych si zaktualizovat mapy, přes portál škoda to nelze. Nemáte někdo návod i s mapami ke stažení? Díky.
Listopad 3, 20177 r Ahoj! Tak jednoduché to není. Nelze jen stáhnout mapy a nakopírovat na kartu... viz můj příspěvek o kousek výše...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.