Přejít na obsah

Okenní Lišty

Chita

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

začínají se mi dělat bublinky u zadních dveří na okenních lištách (poměrně dost). Chtěl bych se tedy zeptat kde sehnat lišty (případně v jakých cenách se pohybujou). A jakým nejšetrnějším způsobem je vyměnit? Pokud to tu někde je tak se omlouvám...ale porlezl jsem forum a bohužel nic nenašel. Tak kdyžtak předem díky za odpověď...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

To co jsi sháněl se jako originální díl jmenovalo SAMETKA? Je to ono? Jenom nechápu, jaký je na cc-autodíly.cz rozdíl mezi

SAMETKA PRED.DVERI - 6U0837472A

a pak SAMETKA PRED.VNEJ.LEVA (115794891 ) nebo PRAVA (115794892).

Opravdu tam jdou tak lehce dát ty nové? Já se snažil sundat ty původní, a pak zpátky je tam vrátit, ale na bocích už je to odchlípnuté a jsou trošku zvednuté, nedrží už moc:( Ty Sametky jsou pro všechny vozy Škoda stejné ? To je divné, ne ? Potřebuji je pro Fabii I

Editováno: , autor: technikus
Odkaz ke komentáři

To co jsi sháněl se jako originální díl jmenovalo SAMETKA? Je to ono? Jenom nechápu, jaký je na cc-autodíly.cz rozdíl mezi

SAMETKA PRED.DVERI - 6U0837472A

Opravdu tam jdou tak lehce dát ty nové? Já se snažil sundat ty původní, a pak zpátky je tam vrátit, ale na bocích už je to odchlípnuté a jsou trošku zvednuté, nedrží už moc:( Ty Sametky jsou pro všechny vozy Škoda stejné ? To je divné, ne ? Potřebuji je pro Fabii I

co se týká montáže, tak odpověď viz. žralok. Já je nedávno taky sundával a pokud je sundáš, tak nikdy je tam nedáš tak, aby byly jako předtím, neboť se ti trochu prohnou a konec bude vždycky trošku zvednutý...už je nevyrovnáš, dle vlastní zkušenosti se ti ohnou na jiném místě a tak je to pořád dokola....Musíš koupit nové.

Odkaz ke komentáři

co se týká montáže, tak odpověď viz. žralok. Já je nedávno taky sundával a pokud je sundáš, tak nikdy je tam nedáš tak, aby byly jako předtím, neboť se ti trochu prohnou a konec bude vždycky trošku zvednutý...už je nevyrovnáš, dle vlastní zkušenosti se ti ohnou na jiném místě a tak je to pořád dokola....Musíš koupit nové.

A jaký rozdíl je mezi:

SAMETKA PRED.DVERI - 6U0837472A TOTO JE VNITŘNÍ??

Potřebuju čísla těch dílů, pro všechny 4 okna...

Odkaz ke komentáři

a nejni to spíš to druhé vnější tesnění na horní části karoserie u dveří, co se táhne až k zadním dveřím a končí u okna ?

Dají se trochu srovnat a asi už to nebude nikdy ono, musíte je ohýbat zpátky přes něco, např. rám před. dveří. A aby dobře drželi, chce to tu "mezírku-žlábek" co jde do dveří trochu opřihnout k sobě.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

bola to prava strana dakujem za ochotu :palec: dalej mam este jednu otazku odstava mi trocha to tesnenie na zdnych dverach na tej strane kde sa ma prichitit o tu ˇˇvodiacu umelu ľistuˇˇ ale ono to nejako nedrzi pravdepodobne sa asi jedna cast tej listy zlomila ako mam prilepit tu listu aby neodstavala?? dakujem

Editováno: , autor: Lukas1450
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...