Přejít na obsah

Lze zjistit počet klíčů?

kerpof

Doporučené příspěvky

Koupil jsem Fábii, jako druhé auto v bazaru a teď bych potřeboval poradit. Dostali jsme standardně 2 klíče s DO + 3 ke zpátečce.

Né že bych nevěřil bazaru, ale člověk nikdy neví, kdo si zkopíruje klíče a komu je prodá a tak to chci zatím aspoň minimálně zabezpečit, než bude pager. Jde mi o to aby někdo další neměl kopii klíče přizpůsobeného k tomu autu. Lze zjistit, kolik klíčů je přizpůsobených pro DO a pro imobilizér? Pokud to nejde zjistit, jak ty kopie "deaktivovat"?

DO je mi jasné, prostě jenom přizpůsobím, zadám dva klíče, stisknu tlačítka na obou a je to (dělal jsem to už na oktávce, předpokládám že to bude stejný). Zámek zaslepím, takže by se dovnitř neměl dostat ani klíčem, ale pokud otevře dveře cihlou, tak mu kopie klíče pořád nastartuje auto. Jak smažu všechny ostatní klíče kromě těch 2 co jsem dostal? Nebo to funguje podobně jako s DO? Nechci nic podělat...

Pro úplnost - je to Fábie kombi SDI (do provozu 7/2004), mám kabel K/L, nějakej ten vag-com se taky najde....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už mám auto i klíče a i přívěšek kódy, chci znovu přizpůsobit dálku i imobilizer. Na dálku žádnej PIN nepotřebuju (aspoň co si pamatuju), ale na budíky zřejmě jo (ještě jsem to nedělal). Na přívěšku co jsem dostal k autu mám celkem 3 samolepky s čísly ale přiznám se, že nevím kterej kód je k čemu. Můžete mi objasnit jak to je?

privesekzu4.th.jpg

1) černé pozadí, bílé tenké číslice, 8-místné číslo

2) bílé pozadí, černá čísla, 2 řádky - horní má 2 číslice, spodní 5 číslic

3) bílé pozadí, horní řádek začíná 008SKZXXXXXXXXXXX, na spodku je černý obdélník.

A ještě - jak zjistím, že přívěšek opravdu patří k mému autu? Nerad bych imobilizer nějak zablokoval špatným pinem...

Jinak zatím děkuji za reakce.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Mno, tak jsem znovu spároval dálku i imobilizer, a všechno vypadá v pohodě. Odemknout a zamknout jde oběma klíči a nastartovat taky.

Co mě ale zarazilo na Fábii - při párování dálkových ovladačů v klíči při stisku zamknout na každém klíči docela nahlas pípla. Tak jsem zkusil nastavit v komfortce potvrzení zamčení sirénou a opravdu - při zamykání na mě pípne. Hned jsem běžel to nastavit taky do Superba, tam to ale nefunguje (bohužel).

Co to na té fábii pípá? Alarm nemám, nebo o něm nevím (ve štítku výbavy není, a ani když odemknu dveře klíčem tak nic neřve)...komfortka je 6Q 095 433 E, chyby žádné nejsou. Je tam někde nějaká siréna, nebo pípátko?

Editováno: , autor: kerpof
Odkaz ke komentáři

Beru zpět, alarm tam je, zřejmě originální. Jenom nám o něm neřekli, to pípání při zamčení bylo vypnuto a při běžném provozu používáme jenom dálku, takže jsem na to nepřišel. Při odemčení klíčem a otevření dveří auto začalo řvát, tak mi to došlo.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...