martasek Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Po pokusu se násilně dobýt do auta od nějakého nenechavce, nejde otevřít řidičovi dveře. Zámek se protáčí, a dálkou ani spínačem v interiéru dveře nejdou odemknout. Podařilo se mi odehnout tapec, nicméně pod ním je přinýtovaný plech. Jakým způsobem se dají dveře otevřít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 No oddělat tapec ze zavřených dveří snad bez destrukce ani nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 To je v prd.li zámek(západka) dveří......měl jsem to samé u Passata,ale tam to odešlo věkem a častym používáním...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Měl jsem podobný problém, ale na Octavia I. Nevím jestli to je stejný, ale já jsem musel sundat zadní dveře a tím jsem se dostal na gumovou záslepku v předních dveřích ve výšce kliky. Pod ní je západka vložky zámku a po vytočení jsem vytáhl zničenou vložku, která byla v zámku natočená na uzamčení. Je možný že ti ta vložka také drží zámek ve stavu zamčeno a po vyjmutí to půjde odemknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Co tak skusit Skoda Service Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 To jsem chtěl napsat jako první odpověď, ale říkal jsem si, že to nejspíš ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Schválně jsem se došel do garáže podívat jestli je možné dostat se na šrouby co drží vložku zámku při zavřených předních dveří. Je to možné, jen jsou zde použity dva šrouby, místo jednoho co měla OC I před faceliftem. Vypadá to že se na ty šrouby opravdu dostaneš po vyndání zadních dveří, poté vyloupnout černé plastové zátky a je přístup ke šroubům co drží vložku zámku. Jak ta se vyndavá tady určítě najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Comeback Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 heh jak ze se dostanu k te zapadce?? jelikoz mam stejny problem na ridicovych dverich tapec dole a ta vlozka v poloze zamknuto pres zadni dvere se dostanu k te vydličče do ktery zaskakuje ta vlozka ale jak ji sundam ze zadu to nevim mh ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Zkus odpojit baterku a otevřít to zevnitř dvakrát po sobě zatáhnout za kličku? Jen nápád nic zaručenýho ,a ještě zevnitř to nejde vnitřním zamykáním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_murphy_ Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 tak povedlo se? resim uplne stejny problem. central odemkne vsechny dvere krome tech u ridice. zvenku mam zaslepku a zevnitr packa nefunguje, ma uplne volny pohyb bez jakehokoliv tahu. rozmontovat dvere zevnitr nejdou, protoze srouby jsou ve velke mire z boku dveri a lze se k nim dostat pouze kdyz jsou otevrene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spark Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 murphy: No mě někdy pomohlo opřít se o dveře, sprostě pěstí párkrát bouchnout v místě kde je zámek a někdy se to chytlo. Někdy jsem musel odpojit baterku a po připojení se zámek chytnul, dveře šly otevřít dalkáčem. Někdy bylo třeba povolit lanko v klice, které tahá páčku v zámku..... Příčinou byly buď studené spoje v zámku nebo shnilé drátky z ŘJ nebo přímo něco v ŘJ (zalitá vodou, uhnité konektory apod.) Neboj, řešení jsem tady na těchto stránkách vždycky našel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_murphy_ Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 No dioda u cudliku nahore blika, takze s elektrikou problem nepredpokladam. Vidim to na ciste mechanicky problem vzhledem k tomu jak je uvolnena vnitrni klicka. Mam obavu, ze nezbyde nic jineho nez rozrezat tapecirung a dostat se k tomu lanku hrubou silou . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 A co než řezat, zkusit sundat nejdřív rámeček kolem kličky s repráčkem, madlo atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecmen Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Ahoj vsem! Omlouvam se, jestli se to tu uz resilo, ale nemohu to najit. U OII mam zaseknute dvere u spolujezdce, nejdou otevrit z venku ani zevnitr. Ani diagnostika se na ne nedostane. Nemate nekdo nejaky napad? Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 zaseklý zámek nelze diagnostikovat řešení zkusit asi jako v OI při zaseknutých zadních dveřích - je potřeba dostat dolů tapec, pak nosič agregátu a zkusit odblokova zámek tím neříkám, že to funguje, jen nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octfa Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 U 5 let stare octavie mi prestal fungovat central levych zadnich dveri, zustaly zamcene, nejdou otevrit ani zvenku ani zevnitr, kdyz oteviram dalkovym tak je slyset ze ve dverich cvekne ale taky hned cvekne na zavreni takze zustane zavrene, nepotkal se s tim nekdo? At vim po cem jit jako prvni kdyz to nejak kuchnu, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.