Přejít na obsah

Nezhasíná kastlík před spolujezdcem


ViktorMPI

Doporučené příspěvky

Zdravím,

kdysi jsem slyšel od někoho, že mu nezhasíná osvětlení kastlíku před spolujezdcem. Nikdy jsem tomu nevěnoval moc pozornost, ale nedávno sedím večer v autě a vidím přes kolečko nastavující vodorovný směr proudění vzduchu přes výdech ventilace, že tam něco vzadu svítí, tak jsem si na to vzpomněl, přitlačil víko kastlíku a světlo zhaslo. Kastlík byl trochu přeplněnej, tak jsem vyndal zbytečný věci a byl klid, ale nedávno jsem si toho všiml opět a jediný tlak (ale to celkem minimální) na víko může působit větší euroatlas. Buď teda přemístím i ten atlas, aby se o víko už ani trochu nic neopíralo a vyzkouším, jestli to pomůže nebo se kouknu, jak je tam udělanej spínač pro to osvětlení a zkusím nějak vyřešit. Nikde jsem tu na foru na tenhle problém nenarazil. Setkal se s tím už někdo nebo jsou nějaký nápady? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Pokud by Ti nestačilo jen vyndat to světýlko, vyndej celý kastlík (pravou spodní část palubky). Nejprve vyloupni držák světýlko, jak píše Miloš. Kastlík drží asi 5 nebo 6 vrutů s torxovou hlavou. Tuším, že 3 jsou přístupné z odklápěcí skříňky, 2 zespodu a 1 je pod bočním krytem. Pak se to celé musí opatrně vyndat, protože k tomu ještě vede hadice od klimy a dráty k vypínači airbagu spolujezdce. Zkrátka až vyšroubuješ všechny ty vruty, tak to prostě nesmíš vyškubnout :) Dá se to vyndat celkem v pohodě a pak máš dobrý přístup k světýlku a dá se kontrolovat, jak funguje odpojovací kontakt.

Tuším, že se k té žárovce dá dostat i přes díru po vytáženém autorádiu. Na obhlídku, proč to nejde by to snad mělo stačit.

Editováno: , autor: TomasM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...