Srpen 4, 201312 r Potřebuješ jenom Bolero a PIN. Ten rámeček si nejsem jistej, ale snad ne. Do servisu nemusíš, já nejsem na tyhle věci moc manuálně zručnej, ale je to jednoduchý, vyndaval jsem u svýho auta Stream. Sundáš rámeček, 4 šrouby torx, vytáhneš rádio, odpojíš kabel antény a kabel rádia, napojíš oboje do Bolera, přišroubuješ a nacvakneš rámeček. Je to na 10 minut a zadarmo. Pak jen zapneš Bolero a naťukáš PIN.
Srpen 4, 201312 r No tak zdá se to být jednoduchý, jenomže já ani nevím, jak sundat ten rámeček a nic při tom neulomit :-) Ještě otázečka: kdybych chtěl potom prodat ten můj Swing, kde k němu najdu PIN? Díval jsem se do servisky, ale nic tam není.
Srpen 4, 201312 r Ten rámeček je dost odolnej, stačí půlka dřevěného kolíčku na prádlo nebo na šroubovák kousek izolepy aby si rámeček neškrábnul, malinko zabrat a pak už chytit rukama a tahat... Já to začínal nahoře, ale když to sundaval jeden elektrikář, tak to vzal zespoda rukama, zatáhnul a spodek vyskočil a pak odloupnul zbytek. PIN ti zjistí v autorizáku, obvykle za to chtěj 500, založej zakázku, daj si na to hodinu a ještě jsou líný. Jak ten servis nemám rád, tak ti mohu doporučit Eurocar EC v Bohnicích. Nezakládali ani zakázku, jen se mnou došel do auta, rádio jsem měl připojený ale odšroubovaný, tak si ho povytáhnul, opsal nějaký kódy, sednul k PC a za chvilku mi ho napsal na papírek a nic za to nechtěl. Naznačil jsem, že mu za to rád zaplatím, tak si řekl o 50Kč.
Srpen 4, 201312 r OK, díky. Ještě jsem tady četl, že Bolero neumí zobrazit vnější teplotu. V katalogu na dvojkovou Octu přitom píšou, že to umí. Jak to tedy je?
Srpen 4, 201312 r Tak to netuším, ale teplotu máš na maxidotu, tak proč na to koukat ještě na Boleru...
Srpen 4, 201312 r Nejde o mě, ale o spolujezdce :-) Jak tak pátrám, tak to fakt vypadá, že čas ani teplotu Bolero neumí :-( Láká mě tam ten CD měnič, ale zase se bojím, aby mně to někdo neukrad. Ještě si to promyslím.
Srpen 4, 201312 r Spolujezdec není důležitej, můžeš mu to říct... Já jsem původně taky chtěl Bolero, ale nakonec jsem si sehnal Amundsen+ (hodiny ukazuje, teplotu ne) a to kousek s integrovaným bluetooth handsfree. Amundsen stál myslím 6 nebo 7 tisíc, GPS vnitřní anténa asi 500 a pak kabel s mikrofonem asi za 500. Mám navigaci, přehrávání z SD karty, můžu bezpečně volat... Navíc mam před FL OII a tam je s Bolerem problém s jasem, musí se dávat verze ze Supa se senzorem a ani tak to v 80% případů nefunguje. Bolero je sice hezčí, podobá se Columbusu, ale je to za 5litrů pořád jenom rádio a ten měnič CD je zbytečnej, když si na kartu těch CD narvu třeba 20.
Srpen 12, 201312 r Odpověď ze Škoda Infoline ohledně zobrazování času a teploty na Boleru: Autorádia Bolero, která byla montována do vozidel Škoda Octávia, modelový rok 2009, nebyla funkcí pro zobrazování času a venkovní teploty ještě vybavena. Tyto funkce byly u autorádií Bolero zavedeny až od modelového roku 2011.
Srpen 14, 201312 r A jake oznaceni maji ty BOLERA 2011???? Ja mam 1Z0 035 156 F BOLERO 010 0054. Upraveno Srpen 14, 201312 r od John1976
Srpen 14, 201312 r Tady http://www.caraudio-service.ru/index.php?productID=14072 jsem nasel bolero a zobrazuje hodiny ma hw010 sw:0061. Takze sehnat soft 0061. ja mam 0054.
Září 20, 201311 r Kdo má ve staré O2 Bolero a měl by chuť zkusit vyřešit problém s podsvitem můžeme zkusit. Úprava rádia trvá hodinu a půl...
Září 29, 201311 r pánové prosím o radu. Třeba tady někde je odpověď- v tom případě jsem špatně hledal. Mám octavii 2 facelift 2009, autoradio Blues. Chci ho vyměnit za Bolero. Stačí pak jen vytáhnout kaslík a staré radio a napojím nové nebo musím ještě něco dokupovat než to začne hrát? Pokud ano, děkuji za odkazy co všechno je potřeba
Říjen 3, 201311 r A toto vlákno jsi četl? O pár stránek zpět se něco o tomto píše. http://forum.skodahome.cz/topic/50131-bolero/page-16#entry1444090
Říjen 15, 201311 r Pasovalo by toto http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/6835-bolero-%C5%A1koda-superb-2010/ do MR2008 kde je ted RNS300?
Říjen 27, 201311 r Nevíte někdo, tohle je nějaká nejnovější verze bolera ? http://elektro.bazos.cz/inzerat/28298981/RCD510-s-MP3-a-internicm-changerem-pro-Skoda-Octavia-Superb.php Místo SETUP a PHONE jsou tam pouze šipky...Má to i čidlo na světlo.
Říjen 27, 201311 r No nevim no, dal jsem to do auta, fungovalo to, ale za ty peníze jsem nakonec řekl, že to nechci. Jas byl OK a reagoval i na nastavení v menu, ale zas ve tmě asi bude OK vždy...
Listopad 1, 201311 r Někdy v roce 2010 tady zazněl dotaz, zda lze do Bolera "dostat" GPS navigaci. Odpověď jsem ale nenašel. Zná někdo na tuto otázku odpověď? dík
Listopad 2, 201311 r Nebo Bolero vytáhni a prodej na aukru za 4000, přidej 2000 a kup Amundsen+ s integrovaným BT HF. Budeš mít origo navi a ještě bezpečný telefonování.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.