Červenec 2, 20196 r Ahoj všem , mo bych vás poprosil o radu ,mám OII facelift rok 2011 elegance s MF volantem bez BT modulu , a mám rádio Bolero , chtěl bych tam dát buď Amundsena s BT modulem a origo anténou a kabeláží rok 2011 z Octavie 2 a nebo columbuse s BT modulem a origo anténou a kabeláží rok 2009 z octavie , chtěl bych si pak ještě dodělat couvací kameru , Budou mi obě varianty fungovat na té mé O2 ?? Do čeho by bylo lepší jít ? a co by to obnášelo ,rozhoduji se i kvůli ceně columbus by byl lepší ale je dražší Děkuju za rady . Upraveno Červenec 2, 20196 r od pasa444
Červenec 11, 20196 r Milhausi a co ta novejsi verze opravuje ? Zajímá me jestli to umi vyresit ovladani písniček+informace o písničce na Boleru. Bluetooth jednotka je 7P6035730F s verzi FW: 2902 V telefonu problem neni protoze jiny koncernovy auta zobrazuji tyto informace Upraveno Červenec 11, 20196 r od Enemy5
Říjen 24, 20195 r Chtel bych poprosit o radu - koupil jsem ojetou Octavku II r. v. 2009 a je tam radio Bolero. V servisu (Tukas Sterboholy) na diagnostice videli zavadu v AUX Bluetooth. Kdyz jsem to po nich chtel opravit, rekli mi, ze by pravdepodobne stejne nefungovalo Bluetooth pripojeni s mym telefonem (iPhone X). Mám tedy 2 otázky: Opravdu by to nefungovalo? (nerad bych platil opravu, abych pak zjistil, ze to bylo zbytecne) Jde k radiu nainstalovat nejaky modul, ktery by komunikaci umoznil? Jde mi hlavne o prenos hudby a ovladani z radia, kdyby fungovalo handsfree, byl by to prijemny bonus. Dekuji!
Říjen 24, 20195 r Nejde vůbec o rádio, ale prvně to chce vědět, jestli máš vůbec bluetooth jednotku v autě a pokud ano, tak jakou... Popravdě moc nechápu co si pod tou chybou představit...
Říjen 24, 20195 r Koukni se pod sedačku spolujezdce, jestli je tam HF. Jestli ano, tak její číslo. Upraveno Říjen 24, 20195 r od šulda
Říjen 24, 20195 r Tak ja uz vim, co ta chyba znamena - pod sedackou spolujezdce je jenom trcici kabel a plastovy kryt. Jednotka zadna. Poradite mi co mam shanet, jestli instalace je jen pripojeni kabelu a jestli je treba neco kodovat (ochrana proti kradezi) apod. diky moc
Říjen 24, 20195 r To jsou fakt odborníci v tom servisu. Řeknou ti chybu ale neřeší proč tam je. A už vůbec si nevšimnout že v autě chybí jednotka :D to by diagnostika taky poznala.!!
Leden 14, 20205 r ahojte, chcel by som poprosit o radu. Vcera som len tak z haluze na oII FL prepojil pomocou obycajne jack jack kablu radio bolero (aux v jumbo boxe) s iphonom a skusal telefonovat. na mojej strane vsetko ok. Volaného som dobre pocul v reprakoch auta. On mna pocul tiez dobre ale zaroven pocul aj ozvenu samého seba. Myslite ze by toto mohlo vyriesit keby som kupil jack jack kabel aj s mikrofónom (napadlo ma ci by ten mikrofon nebol nejako osetreny aby neprijmal zvuky z reprakov). nemate s tym niekto skusenost? Vdaka
Leden 14, 20205 r aku najvacsiu pamatovu kartu ste rozbehali v bolere? microSDXC 64GB mi to nepotiahlo, len 16GB microSD, skusal niekto 32GB? ak ano aku znacku? vdaka
Leden 20, 20205 r ahojte, chcel by som poprosit o radu. Vcera som len tak z haluze na oII FL prepojil pomocou obycajne jack jack kablu radio bolero (aux v jumbo boxe) s iphonom a skusal telefonovat. na mojej strane vsetko ok. Volaného som dobre pocul v reprakoch auta. On mna pocul tiez dobre ale zaroven pocul aj ozvenu samého seba. Myslite ze by toto mohlo vyriesit keby som kupil jack jack kabel aj s mikrofónom (napadlo ma ci by ten mikrofon nebol nejako osetreny aby neprijmal zvuky z reprakov). nemate s tym niekto skusenost? Vdaka
Leden 24, 20205 r Čau,prosím vás o radu mám Octavií r.v 2009 rádio Bolero a dneska jsem s toho vyndal parrot na volání tam měl někdo předemnou a teď mi to nehledá Bluetooth rádio na boleru a ještě mi tam zůstali odpojeny tyhle svorky s elektrikou prosím nevíte náhodou co s tím pod sedačkou mám nakou kostku ale nevím jestli je to jednotka bluethoot díky moc za rady zasilam foto Spoiler Upraveno Leden 24, 20205 r od Zajjda Rádio Bolero zapojeni
Leden 25, 20205 r z těch fotek je prd vidět... ale jak ti něco může hledat bluetooth, když si parrot vypojil a bluetooth jednotku pravděpodobně nemáš (resp. to na té fotce ona není)? :D a ty svorky musíš pořádně nafotit...
Leden 25, 20205 r Ta kostka pod sedadlem je nejspis ridici jednotka vyhrivani sedadel... Parrot tam logicky nekdo daval, protoze auto bluetooth nemelo, ne? O co se vlastne snazis?
Leden 25, 20205 r ja mam v aute parrot jednotku, cez nu je napojene radio, ale vsetky kable, mikrofon som odpojil a vsetko funguje ale nezavadia mi to v aute
Leden 25, 20205 r před 1 hodinou, LucasCZE napsal: Ta kostka pod sedadlem je nejspis ridici jednotka vyhrivani sedadel... Parrot tam logicky nekdo daval, protoze auto bluetooth nemelo, ne? O co se vlastne snazis? Hale nevím jestli mělo nebo ne auto je dovoz z Německa a já se na ten parrot nemohl připojit a když fám média tak svítí CD aux a Bluetooth je sedívy a v nastavení rádia je Bluetooth zapnutý tak to nechápu jestli ho má nebo nemá a nerozumím nak vůbec tomuhle ? a snažím se o to jestli tohle rádio má Bluetooth v sobě ten modul nebo někde jinde nebo jestli to Němec neodpojil když mu tam dávala ten parrot
Leden 25, 20205 r Trochu zmatkuješ, pokud je tam jednotka pro BT originál, tak je pod sedadlem spolujezdce na podlaze. A v konektoru co se zapojuje do rádia by byl i malý zelený konektor.
Leden 25, 20205 r Ok díky moc,tak na podlaze pod sedackou nic nemám takže tam nebude,tak budu muset koupit Bluetooth adaptér Koukal jsem ze na alze to mají tak pak to snad profrčí ? díky všem joa ještě z ty hlavní svorkovnice co je v rádiu tak pak za ni byly dva svazky kabelu a svorkovnice a ty byly rozpomenout a napojené na to byl ten parrot a když sem to vyndal ten parrot tak sem ty svorkovnice zase propojil s téma co tam byli origo proste vůbec nechápu co to tam vše je ? ta elektrika to ke pro mě jedna velká Amerika ?
Březen 13, 20205 r Zdar pánové. Vyměnil jsem Blues za bolero (model pro octvii/yeti) a nefunguje mi na radiu funkce telefon. Mam originalní bluetooth jednotku. Na maxidotu vše funguje (telefonní seznam, uskutečňování hovoru atd...) Poradí někdo co s tím?
Březen 13, 20205 r pozri kódovanie v rádiu, telefone, budíkoch a gateway.. pripadne aj parkovacky niekedy je zrada tam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.