Jardachal Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Nijak to spolu sice nesouvisí, ale nechtěl jsem zakládat dvě témata. Takže 1) Taky se vám odlepuje koberec od toho sololitu ? Čím to přilepit ? Nebo jinak přimět k poslušnosti 2) Jdou nějak dodělat úchyty na síťový systém? (Ne jen na podlaze, to tam je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 JÁ JSEM TO VYŘEŠIL TAK ŽE SEM TEN SOLOLIT UTRHL A VYHODIL, PAK MI TAM ZŮSTAL JEN TEN KOBEREC, ALE TEN SE SAMOZŘEJMĚ PROPADAL DO REZERVY. TAKŽE JSEM TO VYŘEŠIL NÁSLEDOVNĚ...... PODLE GUMY DO KUFRU JSEM VYŘÍZL TVAR Z NOVÉHO SOLOLITU A TEN SEM PODLEPIL MIRELONEM HRUBÝM 10 MM. MIRELON A SOLOLIT SEM SLEPIL CHEMOPRENEM A AŽ TO ZASCHLO, TAK SEM MIRELON OŘEZAL NOŽEM DO TVARU SOLOLITU A BYLO HOTOVO. ZHOTOVENÝ KOUSEK JSEM ŠOUPL POD TEN KOBEREČEK V KUFRU A VÝSLEDEK JE TEN, ŽE MÁM PĚKNĚ PEVNÉ DNO KUFRU A DALO BY SE ŘÍCT, ŽE I TROCHU ODHLUČNĚNÉ S TOU DRUHOU OTÁZKOU TI ASI NEPORADÍM,ALE URČITĚ BY TO ŠLO UDĚLAT,TŘEBA VYROBIT TY OUŠKA, SUNDAT TY BOČNÍ KOBERCE A K TĚM PLECHŮM TO PŘIVAŘIT CEOČKEM, ALE JÁ BYCH TO NEDĚLAL, TA KÁRA JE POZINKOVANÁ A KDYŽ NA NÍ ZAČNEŠ VAŘIT , TAK TU ZINKOVOU OCHRANU ZNIČÍŠ A MŮŽE TI TO V TOM MÍSTĚ ZAČÍT REZAVĚT JINAK TEN SOLOLIT CO TAM MÁŠ TEĎ MŮŽEŠ PŘILEPIT CHEMOPRENEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.