foromen Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 to hrábě fernetti - jasný beru ty DVD všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Se tam určitě uvidíme pokud se nestane něco, co není v plánu Bude ze mě malinká PPL-ka RZ od pentadiuse tam a DVD od tebe zpátky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 tak dovolená dopadla...takže jeduuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 najmis: to je taky jedině dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Tak u nás je to špatný, opravdu nedorazíme, moc mě to mrzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Já jsem letos chtěl opravdu přijet, protože jsem se chtěl podívat do Doks, ale vlezla mi do toho zase práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Janina: jo, bohužel už si mi to psala.. tak snad na jaře! jinak se doufám uvidíme min. na srazu skodahome v Chabrech!!! pokud ne dřív! Standis: to je škoda, ale práce je práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Snad bych to ukecal, abych mohl jít dřív a přijel bych aspoň na chvilku odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Přijel bych se podívat asi v pátek večer,budete tam někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 my jedem už v pátek, dorazíme cca v 6-7 - záleží jak se slezem v Turnově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 To záleží na tom, jak rychle mole.first složí zkoušku, sbalí do batůžku pesana, vymotá se z Prahy a přiveze vlajku.... Ale myslím, že pátek večer bude nejlepší. Hledej modro-bílou vlajku, bude vlát někde u chatek To Janina: to je škoda, těšil jsem se na vás a na dustyho To Najmis: viz Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 mole.first složí zkoušku a slečna prezidentová na něho už bude čekat nedočkavě před školou v plné polní! dokonce i s Falcem na zadních sedačkách a pak ihned vyráží směr Doubrava (nebo Doubí) a tam nechá pesa a vyráží směr Turnov - autobusové nádraží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Dle rozkazu...! Akorát bude žena ve škole dýl než já, tak autem bude muset přicválat Falco a sorry, ale ten řídí fakt blbě... Hlavně došáhnout na brzdu má trochu problém, taky moc neřadí. Vlastně vůbec... Asi zůstanu u původního plánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 aha, změna plánu jo? ještě v neděli to bylo tak jak sem psal já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 No jo, to máme asi každej jiný informace. Zeptej se ženy, tak to všechno ví a organizuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 (editace) Tak kluci, protože EDT najíždí už v pátek, nemohu zůstat pozadu a dorazíme s foromenkou taky už v pátek, doufám, že ještě za světla. Editováno: 9. Září 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 oooh, tak to je velmi dobrá zpráva!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Já také dorazím už v Pátek, k večeru Sice už ne octou ale jedu se podívat na auta a za kamarády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Tak u nás je to špatný, opravdu nedorazíme, moc mě to mrzí 2 Janina: ty pocity znám 2 all: budu se snažit na Vás nemyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 To záleží na tom, jak rychle mole.first složí zkoušku, sbalí do batůžku pesana, vymotá se z Prahy a přiveze vlajku.... Pesana vemte sebou !!! Aspoň nebudou mladý hrábě tolik otravovat !!! To by sme se mohli někde po cestě z Prahy potkat pokud by to šlo po D1 dobře ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Hrábě, asi budem brát naší pesu, tak se budou mít čím bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 prezident nebere pesa z jistých důvodů a celkem to chápu.. víme všichni jak dopadl na Vyskři Dasty... frenky: budem tě očekávat, přijď k nám k chatkám, bude u nás viset modro-bílá vlajka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 vypada to ze na posledni chvili bude volno, nemam chatku vlastne vubec nic. Kdo jede uz v Pa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 jedu na 80% už v pátek, spát budu asi ve stanu:)...a už se mooooc těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 v pátek jedou všici z EDT + Hrábě a tak dále.. Budem jen rádi, když dorazíš taky, Ol@fe! lukyssek, se tam určitě potkáme!!! taky už se těšíííííííííííííííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.