radecek40 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Zdravím, chci se zeptat zda se někdo z vás setkal s tímto problémem. Párkrát se mi stalo, že když vypnu motor a nechám klíč v zapalování, vypne se rádio, které by se mělo vypnout až při vytažení klíče ze zapalování a přestane fungovat i el.stahování oken aj. První mě napadlo,jestli nekončí baterka, ale zase to není pravidelné a i startování je o.k. Nebo že by alternátor? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 To s tima oknama je myslím normální, když zhasnu motor, vypnu tedy zapalování, a otevřu např. dveře, tak taky okna nejdou, ale rádia jo. Já bych to možná tipoval na spínačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 je v háji mechanická část spínačky takže se ti už po vypnutí motoru vypne S kontakt a zamkne řízení ..... taky mám tenhle problém a čeká mě výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Mám podobnej problém,já když vytáhnu klíč tak rádio zhasne,ale ventilátor a směrovky zůstanou pod proudem.Tipuju taky spínačku,je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radecek40 Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 je v háji mechanická část spínačky takže se ti už po vypnutí motoru vypne S kontakt a zamkne řízení ..... taky mám tenhle problém a čeká mě výměna Tak jsem to po víkendu zkoušel, a přišel jsem na to, že když se ochĺadilo a klima nejela na plno, tak to je v poho. Dnes když se oteplilo tak to opět jednou z pěti případu udělalo. Myslel jsem i na spínačku, ale teď to spíš tipuji na alternátor nebo rele. Jak je větší odběr proudu z baterky tak jako by to nemělo dost energie. Tak začínám pomalu šetřit na altík, ale prý se dá repasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Proc myslis ze to bude alternatorem? Ten s tim nemas nic moc spolecnyho..spis to bude spinacka... zkousel si trosku zahejbat klicem v zapalovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.