Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, chci se zeptat zda se někdo z vás setkal s tímto problémem. Párkrát se mi stalo, že když vypnu motor a nechám klíč v zapalování, vypne se rádio, které by se mělo vypnout až při vytažení klíče ze zapalování a přestane fungovat i el.stahování oken aj. První mě napadlo,jestli nekončí baterka, ale zase to není pravidelné a i startování je o.k. Nebo že by alternátor? Díky za radu.

Vloženo

To s tima oknama je myslím normální, když zhasnu motor, vypnu tedy zapalování, a otevřu např. dveře, tak taky okna nejdou, ale rádia jo. Já bych to možná tipoval na spínačku. ;)

Vloženo
je v háji mechanická část spínačky takže se ti už po vypnutí motoru vypne S kontakt a zamkne řízení ..... taky mám tenhle problém a čeká mě výměna

Tak jsem to po víkendu zkoušel, a přišel jsem na to, že když se ochĺadilo a klima nejela na plno, tak to je v poho. Dnes když se oteplilo tak to opět jednou z pěti případu udělalo. Myslel jsem i na spínačku, ale teď to spíš tipuji na alternátor nebo rele. Jak je větší odběr proudu z baterky tak jako by to nemělo dost energie. Tak začínám pomalu šetřit na altík, ale prý se dá repasovat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...