zattrix Vloženo 1. Červenec 2009 Vloženo 1. Červenec 2009 Já mám koupené na začátku května 07 takže je to jedna z prvních FII. Citovat
jtfcobra Vloženo 1. Červenec 2009 Vloženo 1. Červenec 2009 Já mám koupené na začátku května 07 takže je to jedna z prvních FII. Měl jsem stejný problém mam doma 2 BGS mužem vyzkoušet.Praha Kodování můžeš si nastavit v programu JAG Cardiag Info System 2 vybereš výbavu a jenom dáš spočítat a je to.A hlavně zdarma!! http://jagdiag.clubskoda.cz Citovat
honza72 Vloženo 6. Duben 2010 Vloženo 6. Duben 2010 ¨Roomster a FII maji jaksi otoceny palivomer v BSG... Muzu vymenit za BSG z FII. Ja potrebuji tu 6Q1 z Roomstera... Citovat
ales-r Vloženo 27. Červen 2012 Vloženo 27. Červen 2012 (editace) Nikde jsem nenašel jestli jde aktivovat v komfortce (46, přizpůsobení,kanál 07, hodnota 1) zatroubení při uzamčení auta Roomster style 2007 bez alarmu s centrálem na dálku a nebo to bez alarmu nejde? Někdy totiž nevidím zablikání blinkrů a tak nevím jestli je auto uzamčeno. Editováno: 27. Červen 2012, autor: ales-r Citovat
ales-r Vloženo 28. Červen 2012 Vloženo 28. Červen 2012 Dík! Na klakson to asi nakódovat nejde co? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.