Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Montyk, mal by som taku malu prosbicku:

Vedel by si zistit presne miesto konania akcie pre Brno? Stvrtok je tu co nevidno a mam v plane pobehat trochu po Brne za "kulturou" ked tam uz pojdem.. Ide mi hlavne o to, aby som si vedel vytvorit nejaky predbezny plan co chcem stihnut a spojit to s chipom aby som to stihal.. Diki moc..

Pro ty co v dany termin nemohou se da u p. Jandy domluvit chip na jindy a za stejny penize. co se tyce mnozstevnich slev,tak levnejc nez co se tu psalo uz nepujde to uz sem snim resil kdyz jsem organizoval minulou akci. Mira

Hoj tak Brno team bude to už od 18h a někde bejvalej Baumax teď je tam výstava Tutanchamona tak tam někde na parkovišti

a napište mi na SZ vaše tel.ať mu je můžu předat aby jste si halo halo v případě že by jste to hledali

Sukorady platí tak jak maj 21.3 9h ráno

Jen upresnuji pozici, pro nebrnaky

http://www.mapy.cz/#x=138142864@y=13274544...47365_156387201

kdyz pojedete po te silnici, tak to misto setkani by melo byt presne na opacne strane silnici, nez je soucasny BAUHAUS. Na tom rohu je takova vyskova budova sklenena, M-PALAC

2Montyk: sorry se ze do toho montuju tady :DD

Upraveno od mytrix

kdyz pojedete po te silnici, tak to misto setkani by melo byt presne na opacne strane silnici, nez je soucasny BAUHAUS. Na tom rohu je takova vyskova budova sklenena, M-PALAC

To je v poho já vůbec nemám šajn kde maj Brňáci nějakou mumií :smich::smich:

a že je to bauhaus a ne baumax

Takže Brno team 19.3 od 18h u nějaké mumie :smich:

jak se píše vejš tedy parkoviště bejvalej Bauhaus výstava Tutanchamona

Sukorady 21.3 9h Ráno

Co mas z toho, ja zas nevedel, ze existuje nejaka Titanic hall, kde by ta mumie mela byt :D proto jsem to radej upresnil..

Upraveno od mytrix

Hm hustýý 3 kila za vyschlou trepku to radši pujdu do krematoria na exkurzi a zadarmo tam jich je :smich::smich:

alespoň vím do čeho jdu :smich::smich:

jj je to hafo :D jsem to umazl, protoze jak na potvoru je 18tyho posledni den, tak ma cretino smulu no :))

A titanic hall ty woe tak ještě mumie z titaniku jo :smich::smich:

to už je na mě moc

:noot:

Takze to nakonec dopadlo tak, ze za svaru jedu ja jeho autem... Ale chtel bych poprosit - vzhledem k tomu, ze mam odpoledne dalsi praci tak bych potreboval nejpozdeji v 10:30 vyrazit zpet... :(

Takze to nakonec dopadlo tak, ze za svaru jedu ja jeho autem... Ale chtel bych poprosit - vzhledem k tomu, ze mam odpoledne dalsi praci tak bych potreboval nejpozdeji v 10:30 vyrazit zpet... :(

J v poho jak jsem psal pokud tam budeš lehce před devátou tak můžeš jit jako první neměl by být problem

už se docela těším

jj já také

mytrix, mas to u mna - toto mi fakt pomoze.. v Brne by som bol podla povodneho popisu jak lama vo velkomeste.. :smich::smich:

jj je to hafo :D jsem to umazl, protoze jak na potvoru je 18tyho posledni den, tak ma cretino smulu no :))

...takze susienky sa asi v mojom pripade nekonaju.. :wallbash::smich:

mytrix, vidim ze sa tam vyznas - aspon niekto.. :palec2:

Mam taku malu otazocku:

Na tej mape som zaznacil zelenou miesto - je to toto parkovisko?

P.S. ja sa toho celeho uz neviem dockat.. lol

Mytri napiš mu je celej natrženej

a smutnej že nuvidí mufie z titaniku :smich:

Dežněv ty vostudo seš poslední :smich: kde mám tel.číslo???? :smich:

Takze jsem to trochu oznacil :) Aspon teda doufam, ze jsem to sam pochopil spravne :D ale nejspis ano :))

2cretino: urcite to nemuzes minout, na te krizovatce co tam je, tak je tam takova vyskova prosklena budova ;) predpokladam, ze pokud se jeste pujdes predtim nekam podivat, tak pojedes ze smeru centra

misto setkani:

post-4918-1237310878_thumb.jpg

pro jistotu jeste prikladam stred mesta, cerne jsem ti vyznacil uzavirku, takze kdybys chtel jet autem smerem "nahoru" musel bys jet pres Koliste, coz je jízda na dlouhou trat a jeste vetsi mervy. ;) osobne doporucuji auto zaparkovat v miste, ktere jsem ti oznacil jednickou. Je tam obchodni centrum - Vankovka. Do mesta pak bez pesky. Je to o dost rychlejsi a navic ve stredu mesta stejne neni vetsinou kde zaparkovat. No krom spilasu je mozna dobry se zastavit u stare radnice, melo by se tam nejak dat dostat na kostelni vez nebo co to tam je (ale nechci ti kecat, po pamatkach moc nechodim). Je tam fajn vyhled:)

Jinak nakupni zona - brno jih, je tam olypmpia apd, ale pokud nemas v umyslu behat po obchodech, nedoporucuju tam vubec jezdit.. naprosto ty stejny ksefty stejne najdes v ty vankovce..

mesto

post-4918-1237312587_thumb.jpg

zdar kluci.jsem z felda klubu a bylo mi řečeno že se můžu přidat k vám protože termín když pojedou mi nevyhovuje. tak vemete mě?

Jasně a kam to bude??

Brno nebo sukorady????

Mytri napiš mu je celej natrženej

a smutnej že nuvidí mufie z titaniku :smich:

ta susienka mi pokazila cely mesiac.. :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.