Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to je hlavne - nezaspat.. urcite by ste to mnohi lutovali.. idem uz pomaly aj ja... :palec2:

Tak už je konečně sobota rano a ja se jdu připravovat na odjezd.Tak chlapi v 9 hodin sem tam,teda jestli mě někde v zatáčce nevyprovodí namrzlá silnice ;) .Tady je hrozná kosa -6 ale hlavně že nesněží.Já už se tak těším,už abych byl v Sukoradech.Tak ahoooooooooooooj na místě :palec2:

Tak poslední možnost dnešního chipu

a zachvilku jedem :palec2:

Uz jsem taky na ceste...;)

Tak jsem se dostal k netu... Musim rict, ze mne to cipovani mile prevapilo... Co sejizdy tyce, tak osobne si myslim, ze motor ma ted trochu hrubsi hlas (subjektivni dojem) a o poznani lip jde do otacek... Ted jeste uvidim co na to svara :unsure:

Jinak velke diky patri MONTYKovi za zorganizovani :skoda:

Tak kluci už je po akci já vám především děkuji za účast :palec2:

jinak poznatky většinou stejné jako píšou ostatní až na drobnost první rozjezd na asfaltu mě zarazil do sedačky :smich::smich:

a to mě potěšilo

děkuji všem :palec2:

a já jsem na dálnici 2x přetočil rychloměr :smich:

Může sem někdo napsat jaká je změna při jízdě s motorem HTP 51 kW na 56 kW?

Myslím spotřeba, výkon, hlučnost at.

Myslim, ze to se bude muset posoudit az po ujeti nekolika stovek kilometru ... Ted bych rekl, ze kazdy zkousi co a jak...

přesně tak, hrubší hlas, za plynem to jde jak slepice po flusu. co je paráda tak když sem jel tam tak jakmile přišel kopec tak auto docela umíralo a při cestě zpět už ne :laugh.gif pan Janda to tam dobře "pošteloval" je to supr, uvidím co na to mladá až začne jezdit svoji naučenou trasu do práce.

Jinak Montyk VELKÝ DÍKY za spunktování akce. s :palec::clap: upr

Jo a při prvním rozjezdu na asfaltu se mi tváře rozjeli k uchu tou silou :_icon_smich2:

no ty woe mě se natáhlo víčka ale jeko větnamec sem neskončil :smich::smich:

sem rád že jste spokojení :palec2:

jinak to auto je teď tak jak sem si představoval ;)

a spotřeba ? no letěl sem pak do MB a je to dost znát že šla dolů :palec2:

tak jsem to ještě umyl a naleštil i okénka aby byl vidět muj krásný usměv

post-25319-1237657741_thumb.jpg

po dnesnych dalsich asi 150 km co som najazdil mam pocit akoby aj spotreba sla dolu... pri rychlosti 110 mam aktualnu spotrebu 5,8 ci mi pride na rozmer pneu 205/45 R16 parada - doteraz nevidany jav.. pri tejto rychlosti byvala nikde okolo 6,5... celkovy priemer som mal dnes 5,9 a to som stale v stadiu prvotnej radosti z pridaneho vykonu, takze som spokojny aj po tejto stranke.. :palec2:

Montyk, dakujeeeeeeem aj ja za zorganizovanie.. :):palec2:

Já také děkujííí :palec2:

spotřebu musíme ještě odřešit u mě, protože celková za dnešek byla 8,3 najel sem 430 km. je fakt že po dálnici sem to hnal 130 - 160. ale spíš to možná bude tankováním na shellu, asi to bude stejný jako to říkal p. Janda. zkusíme vzít šťávu někde jinde co to udělá

JJ to bys asi měl protože mě šla opravdu dolů :palec2:

dialnicnym 8,3 by som sa velmi necudoval, ja som mal na ceste z Brna po asi 120 km dialnice priemer 8,8..

je tam 1/4 nádrže takže to vyjezdíme do rezervy a zkusíme to jinde. se ukáže kde je chyba a pak jim ten jejich znak přeškrtám taky

JJ SHELL dopr...šel je to prostě na prd :smich:

tankuj normál a uvidíš :palec2:

ale jinak na 3 a 4 se to parádně sbírá, oproti serii je to fakt bomba. I když se jelo na rovince tak to stačilo trošku lechtat a frčelo to.

dnes bylo krásně a také mě gumy smrděly při každém rozjezdu :smich:

tedy rozjezdy pro hvězdy s chipem :smich::smich:

no už aby tam přišly letní, protože takhle to má snahu snadno hrabat, a za chvilku budou ve předu sliky

Koukám kluci, že jste s chipem spokojeni, škoda, že jsem nemohl, jinak bych taky dorazil, už dlouho zvažuju, že si to nechám chipnout, ted si budu muset domluvit soukromou návštěvu. Váše pozitivní reakce mě jen potvrdili, že do toho má cenu jít.

Tak to každopádně, kort když byla možnost za takovou supr cenu. díky Montyk

Koukám kluci, že jste s chipem spokojeni, škoda, že jsem nemohl, jinak bych taky dorazil, už dlouho zvažuju, že si to nechám chipnout, ted si budu muset domluvit soukromou návštěvu. Váše pozitivní reakce mě jen potvrdili, že do toho má cenu jít.

Ráfek můžeš jet s feldama 18.4--nebo--25.4

to organizuje Gerrik :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.