Tangerín Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Tak s feldou to je oveřený, nejen z mé zkušenost, ale i od ostatních Souhlasím s tebou s tím, že je to zbytečný zde řešit, jesli jede líp HTP 47kw, nebo 1,4 44, 50 nebo 55kw, tohle nemá smysl, jsou to obyč motory na běžný ježdění, nikoliv závodění. Já mám HTP, protože tenkrát jinej sedan nebyl s klimou s jiným motorem...kdyby byl, tak bych asi vzal taky nějakou 1,4, nejlíp 2,0, ten motor je mi moc sympatickej Ale co, až tenhle doslouží, koupím z nějaké otočené FII 1,2T a nacpu ho tam Jinak ještě se mi osobně líbí 1,4 TDI 59kw, měl jsem možnost a super kompromis, mezi nízkou pojistkou, nízkou spotřebou a velmi slušnou dynamikou A ten zvukovej projev není tak hroznej, jak každej říká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 So mnou môžeš počítať tiež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 reso, houmr: bez OT, nebo nebudete moct psát na fórum příspěvky 2 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) Zdarec kluci, blyzi se konec mesice a pocasi prituhuje. Rad bych dal do hromady pocty lidi ktery se nahlasily abi to potvrdily na 100% do konce mesice a pak zacnem jednat o termine akce, prozatim mi to potvrdily Mates XIV, Nohab, Michal J, Milanino, Tomino S a ja. Tim dekuju a jeste pockam na ostatni zajemce po pripade nove zajemce ktery se rohoduji, moc casu uz nezbiva a tak vzhuru do toho panove. At nam to jezdi lip nez tim seriovim. Editováno: 23. Září 2008, autor: dcdodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Tak za sebe, co se čipu týče zatím ne, protože ještě nemám Fabii. Jsem rozhodnutej pro 1,4, uvidím ještě jestli dopadne nějaká starší I, nebo přišetřím na II. Feldu jsem nedávno prodal, měl jsem 1,3 50kW Combi, model SportLine. Dost slušný auto, měl jsem ho od novýho po 93tis. km. Dal jsem na něj podvozek HP, vačku 260 s větším zdvihem ventilů a chip Cimbu. Motor měl 68kW a 138Nm. Jsou to údaje pana Jandy a nemám důvod tomu nevěřit. Po téhle úpravě to jelo opravdu velmi slušně. Ale to jen tak na okraj, k Feliciím, když už tu byly zmíněny. Zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 RST, no ono to chvyli jeste potrva do dne D a mozna stihnes koupit auto, sleduj diskusi a mozna se zvezes snama. Za tim se mnej a dekuji za nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Hojky Dodane,víš co mě napadlo?Že by nebylo od věci oslovit lidi z jinejch fór-třebas Fabia II a Romm.Počítám,že choděj na to naše minimálně a o týhle akcičce nevědí a třebas by se tam i nějaký dobrovolníci našli ?Co ty na to jako svazák a náš "fírer"?Písneš tam bo tam mám hodit nějakou zmínku já?Máš počet má spíš klesavou tendenci nežli stoupavou a dost nás ještě chybí.Díky a zdravím.Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 25. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) Jasan , juknu tam a uvidime co se da delat. Co se tice zajemcu eviduju 9 lidi vcetne mne, jen mi nepotvdily ucast na 100%. Dam vedet . Dik za napad. Ti ktery to nepotvrdily sou vypsany kousek nahoru. Cauky chip manni. Editováno: 25. Září 2008, autor: dcdodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 25. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) Prodluzuji termin na prihlaseni do ti to akce a to do 10.10.2008 v zhledem k tomu, ze sem pridal odkaz do sekce F II + Roomster. Slibuji si od toho vic zajemcu v co nejkratsim case. Tak se hlaste a potvrdte mi svoji ucast. Dekuji a prosim nezapomente napsat Motorizaci, najete km a r.v., zakladni pravidla pro 1,2 je min 30 000km 1,4 min 60 000km, bay bay. CHIPMANNi. Editováno: 25. Září 2008, autor: dcdodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Ahoj zkus se zeptat na 16V 74kw??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 25. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Bohuzel 1,4/74kw 16V ee nedela, podle jeho slov tam neni co upravovat proto, ze to vyrobce udelal sam a upravil 1,4 16V na optimal max. A za to si zakaznik zaplatil predem. Bohuzel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Ešte k 1,4 16V ale 55kW. Išiel by som do čipu, ale p.Švarc z Cimbu SK mi povedal že 1,4 16V upravujú len do roku cca 2003, neskoršie modelové ročníky sa im už neplatilo robiť z dôvodu malého počtu týchto áut. 16V 74kW nerobia vôbec, ako uviedol dcdodo. Dokonca na Slovensku mám kontakt na jedného maníka, čo robí dosť dlho v tomto obore a moju RJ motora nevedel ani on urobiť. Takže mám smolu, aspoň zatial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 25. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Dotaz na 1,4 16V 55kW r.v. 2005 byl odoslan na p. Jandu. Cekam na odpoved, zatim cauky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 OK, diky. Som ti mohol poslať aj ďalšie údaje. Typ motoru je v podpise: BKY a riadiaca jednotka motora končí indexom KE, číslo môžem pozrieť neskôr. Najazdené cca 120 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Mám dotaz chip se týká jen benzinů? Mám FII 1.4 TDI 59KW výroby 10/2007 najeto 39000 km a mám zájem na kolik by to vyšlo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Lukynoo, odpovedel mi p. Janda ze do dnes delaly jen tenhle motor z RJ oznacenou ECU s císlem 036 906 034 BL... . Podle mne to asi neudela, ale zeptam se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Že vraj tieto 1,4 16V mali vela typov RJ motora a firme Cimbu sa neoplatí robiť na každú soft, lebo ich nie je toľko ako HTPčiek. Toľko mi povedali v Cimbu SK. No budem pátrať ďalej a uvidíme. Vďaka za námahu dcdodo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 AntonioB721, dobra sprava je ze to neni problem, ak jeste maz zajem dej vedet a doplnim te do seznamu ucastniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) ...zakladni pravidla pro 1,2 je min 30 000km ... Je to 100% podmínka? Tolik km nemám... Jestli je to nutná, či doporučeníhodná podmínka, jak jsem pochopil, tak to do toho nemůžu jít Editováno: 26. Září 2008, autor: Nohab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 AntonioB721, dobra sprava je ze to neni problem, ak jeste maz zajem dej vedet a doplnim te do seznamu ucastniku. No a na kolik by to vyšlo,koukal jsem dnes na ofiko.ceník cimbu a 14.756 Kč se mi zdá sakra hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Zdar Antonio,sleva by byla skorem poloviční. S tím najetým minimem mě to taky překvapilo.Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 27. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Zdravim panove, urcite se kazdy divil tomu min. najetych km pred chipem, i ja sem se divil a uznavam ma to logiku. Kdyz kupujete new car, tak vam prodejce rekne ze v dnesni dobe se auta uz nezajizdej a kdyz tak jen nekolik par tisic km cca 2000-5000km a pak muzete jezdit jak se vam zachce. Ja si myslim opak, pokavad se nevimeni prvni olej ktery by sem menil cca do 10 000km a zajizdel auto dal sviznejsim stylem, kde bych znova vymenil olej po dalsich 12 000km a az pak by sem si rek ze mem zajete poradne motor a to jen pro debrej pocit, ale to je jen muj nazor na danu vec. Mejte se a kdyz vas to bude zajimat a pudete na akci tak se zeptame p. Jandu co on na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Chci se zeptat,kdy se ten hromadný chip měl konat,jsem teť trosku finančně omezen,když vycházim z toho že mě chip bude stát cca 8000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Chtel by sem tu to akci stihnout do 23.10.2008, ale kdyz to nepude tak se to protahne do dalsiho mesice. Tu cenu si odhad celkem presne, p. Janda mi potrvdil cenu 8000kc bez DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paci Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) Jestli platí ještě ta akce s přečipováním u CIMBU, tak se určitě přidám. Editováno: 29. Září 2008, autor: paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.