Přejít na obsah

Jaký je Váš názor??


cosby

Doporučené příspěvky

Kamarád chce nějaké SUV a uvažuje o těch,co jsem psal.

Osobně se mi nejvíce líbí Kuga,potom Rav4,z Captivy mám divný pocit,i když jsem s ní jel a můžu říct opravdu super a Tiguan se mi moc nelíbí.

Co vy?

TIGUAN z mého pohledu je supr vozidlo. Uvnitř je prostornější než OCT II akorát kufr je menší. Jízdní vlastnosti perfektní, spotřeba do 7l. Motor TDI CR úplně jinde než TDI PD. To už nechci nikdy ani vidět. Cena je asi vyšší, ale dá se dojednat individuálně v nějakém rozmezí. Kdybych v takové výbavě kupoval Octavii 4x4 např SCOUT tak by rozhodně vyšla na stejný prachy možná víc.

Kuga je FORD a tím pádem není o čem dál hovořit. Nebrat.

RAV4 hodně chválí, ale interiér je děs a hrůza. Ty tlačítka, páčky .... Prej má RAVka dost dobrej podvozek, ale údajně je na tom Tiguan lépe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono to má asi nějak lidstvo v podvědomí, ale taky bych forda nebral, už kvůli tomu že interiéry vipadají dost lacině a chladně, až na nějakou vyjímku, kámoš co měl mondeo, děs hrůza, furt se něco jebalo, tchýně měla před oktou taky forda, hruza, kolega ford neříjá to otevřeně ale nic moc. když jsem se rozhodoval při koupi auta dycky sem porovanával na netu a u forda dycky byla udávána vyšší poruchovost. a vývoj motorů myslím taky nebyl extra.

Nevím, nic proti němu nemám ale nebral bych

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja zas znam 5 lidi co maj doma forda a naprosto bez problemu. Proto se ptam co proti te znacce mate.

no já ho mám taky a interiéru nelze nic vytknout. Motoricky taky nemám co vytknout. Mám na něm už bez pár km 80tkm. Co se zatím ukázalo za závady na garanci: 1) nateklo do osvětlení SPZ a lampička urezla - teď budu nechávat měnit. 2) Nepatrně se odloupnul na zadním sloupku takovej černej kryt se znakem Ghia - při minulém servisu to zapoměli dát do pořádku, tak budu taky teď trvat na opravě(není to téměř vidět, je to tak0,5mm z jedný strany nadzvednutý). Do auta leju jen naftu a ostřikovací kapalinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...