dadacek Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) Tákže, dostalo se mi vyjádření ze Škodovky. Můžeme tedy zopakovat tuto myslím dosti zajímavou akci. Navštívíme muzeum v ML. B. kde promítnou video, podíváme se na vývoj Škoda auto, navštívíme depozitář (auta která se nezačala vyrábět sériově) a to nejlepší - exkurze přímo do výrobního závodu. Konkrétně motorárny, výroby Fábii a doufejme již linku O II face (přístupno někdy v listopadu). Proto dávám aji ankety na páteční listopadová data. Proč pátky? - exkurze do závodu se dělá jen ve všední dny. Pokuste si na jeden pátek udělat volno stojí to za to. Přesnou cenu momentálně ještě neznám, ale 60Kč je za vstup do muzea (děti,důchodci,studenti 30Kč) a větší část bude za pronájem autobusu na přepravu po areálu závodu(150-200/os-prozatím netuším,vycházím z minulé exkurze). Minule mě vyšly 2 osoby na cca 1300 i s jídlem a cestou. Veškeré další otázky sem, rád zodpovím co budu vědět, příp. vyzjistím. Návštěva areálu závodu je umožněna starším 12let. Podrobnosti budu přidávat časem nebo dle dotazů. PS: viděl bych to na skupinku 20,30ti lidí.. Piště i kolik lidí byste sebou případně brali. Pokud bude samozdřejmě zájem, tak zařídíme nějaký větší bus Škodovce je to ve výsledku jedno.. EDIT: Termín: 16.12. od 14hod muzeum,depozitář, pak závod. Cena: 30/60Kč muzeum. 100 autobus pro dopravu. Max 22lidí. Ve výsledku tedy 160/os. 130v případě studenta a jiných slev v muzeu. Podíváme se i na výrobu O II Editováno: 8. Prosinec 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 22.11. a 23.11. je besidka OC, mohlo ale taky nemuselo by to byt zajimave spojit na jeden vikend. Jinak volnej patek snad to pujde, budu ve zkusebni dobe takze si asik nebudu moct vyskakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Taky bych počkal až zpřístupni linku OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Exkurze na OII se normálně dělají...přímo v hale je takovej menší empajr (plošina), kam berou exkurze, je tam prosklená miniatura linky a celej ten proces je z ty plošiny vidět. Takže netuším proč to najednou nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Cituji z mejlu: Návštěvu pobočného závodu ve Vrchlabí neorganizujeme, exkurze v Kvasinách byly předběžně do jara příštího roku pozastaveny. Škoda Octavie RS se vyrábí ve Vrchlabí a Mladé Boleslavi. V Mladé Boleslavi momentálně navštěvujeme montáž Fábie a motorárnu. Montáž vozů Octávie by měla být pro veřejnost zpřístupněna přibližně koncem listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Sinius: Protože tam jezdí facelifty a není žádoucí, aby to viděl kdokoliv nepovolaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Jinak já se určitě hlásím a když to bude v pátek, tak je mi celkem jedno který....akorát bych určo počkal na OII, to je přecijenom asi nejzajímavější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 SKAJA: jo, tak to máš pravdu, ten face mi nedošel...sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Tak já se taky hlásím a jsem pro to počkání na OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Byl bych pro, až bude znám termín na OII..jeli bysme 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Já jsem sám taky pro čekání jel bych tam defakto jen kvůli tomu, páč zbytek jsem už viděl. V tom případě to vidím prozatím na konec listopadu.. Zatím nás je 6 času ještě dost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Sice jsem už muzeum, depozitář i linku na F2 viděl, ale klidně bych jel znovu. Zajimá mě hlavně O2 face a třeba i Roomstery nebo něco víc. Nešlo by domluvit nějakou rozsáhlejší prohlídku než je ta běžná, která se dělá pro pekaře nebo švadlenky ze Šumavy? Vždyť jsme přece banda z fóra Škodahome a každej z nás vlastní(l) minimálně 2-3 škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) sme na tom stejně, taky jen kuli OII.Takže naž se projde muzeum atd adt, tak budu sedět na ružku Editováno: 23. Září 2008, autor: triplseven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr :D Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) nevím jak smazat příspěvek... Editováno: 23. Září 2008, autor: Petr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Letec M Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Ja si myslim, že čim se pojede později, tim je větší šance, že se dostanem na linku OII. Rad bych videl i Roomstra. Me by vyhovoval až tak 12-tý prosinec. Jak rekl Triplsevn, muzeum a depozit jsme letos už nekteři viděli. Počkáme a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 já už to taky viděl všechno Proto mi jde hlavně o výrobu O II a tím tlačím na Škodovku můžu skusit nakolik povolí..(dělají i exkurze pro odbornou veřejnost-skusíme copak myslí tímto..) Ale též to vidím spíše na konec toho listopadu.. Prosinec je taky fajn, ale to mám moc zkoušek a kdy je nečekaně progesoři dávaj? ano v pátek.. Jinak ROOMy se vyrábijou jinde, né v Bolce, takže ty bude možno výroba vidět až někdy na jaře (uvolnění závodu Kvasiny pro veřejnost). To co prozatím mám domluveno je: motorárna, fabie, oktavie (oproti minulé exkurzi rozšíříme o Oktavie). Do muzea samo nikoho nenutím - kdo tam už byl atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 já jsem viděl svařovnu OII vlétě jsem tambyl a známý mě povodil po svařovně,projíždka areálem v OII TDI,kuk do lakovny(jen mezi dveře) v té svařovně je to zajímavé,z jedné strany OI a z druhé OII,jedno ručo druhý automat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Nám říkali, že se O1 už v Bolce nevyrábí.. jenom vyjímečně (dnes už asi fakt ne..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 O I a O II se snad dělaj ve Vrchlabí, S II a Room v Kvasinách a F II v Bolce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Oktávky se dělali vždycky hlavně v Bolce...Vrchlabí dělalo jen 4x4 a RS, přecijenom je to tam zatím poměrně malinký...teď tam možná jede Tour, to nevím, kde ho buší dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 když jsem jel ve Vrchlabí kolem závodu ŠA, tak tam bylo mrakty Tourek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 No tak možná přesunuli komplet výrobu do Vrchlabí a tím pádem buší část OII RS i v Bolce, jak tu někdo psal...ostatně každej se může podle VIN podívat, kde mu to bastlili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Tak zatím vede prosinec.. prosím všechny, co by měli zájem at ten hlasík dají Viděl bych to teda na konec listopadu / začátek prosince.. Pokud nejsou námitky.. Je to potřeba totiž domluvit tak měsíc dopředu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) Taky se hlásím po otevření OII já+3kusy. Termín si zařídím jakýkoliv. Editováno: 16. Říjen 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Mi to je jedno, hlavně, aby to už bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.