dadacek Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 TomF : rádi tě přiberem problém ovšem prozatí je v termínu exkurze.. doufám, že mi nějaký předhodí Škoda v tomto resp. příštím týdnu. Naším požadavkem stále je prohlídka haly O II a tam byly exkurze prozatím pozastaveny (proto to odkládání ) Každopádně pokud by to jenom trochu šlo, pokusím se ujednat 5. 12. Bobik: no takže ten jsem už viděl a myslel jsem, že je to on tak to nevím nakolik nám u něho zastaví.. vidět je dobře i z busu a pár věcí nám k tomu taky řekli.. Každopádně co bylo video na youtube, tak z toho vypadá, že se auta musí zákonitě testovat ještě nějde jinde a mnohem tvrdšeji (asi před seriovou výrobou..) Ale mělo německý značky , takže to nám asi neukážou poněvadž si myslím, že to bude někde v Německu.. Jak se mi dostane info, hned dám vědět (to se nebojte ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 tak to co jste viděli - kousek od osmé brány, tak tím projíždí každý auto. Pak je již zmiňovaná Husí Lhota - rádoby polygon. Tak tam vás rozhodně nevezmou :D a jinak se auta testujou všude možně po světe. amerika, sever, rusko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 ale prdlajs. Každý auto co vyjede z linky tak projíždí takovým kolečkem na votestování. Da da Bobika, to měl pan 5-dius namysli Vo kačení lhotě se mi ani nesnilo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 No pokud by bylo volno a byl by to rozumny termin tak bych se taky jel kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Brunoos: není problém jsem jenom rád za kohokoliv dalšího.. Ale problém je zatím na straně škodovky stále není zpřístupněna výroba O 2 pro veřejnost, takže asi tak Skusím slečnu Munzarovou v příštím týdnu uhánět.. BObiku: aby ses nedivil, přemluvím vedení a budem na polygonu ani nevím jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Skusím slečnu Munzarovou v příštím týdnu uhánět.. Tak abys ji neuhnal do jineho stavu :) - pak by tam nastoupila nějaka stara baba a bylo by po exkurzi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 tak jak to vypadá? Je možný abych se ještě připojil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Ja bych taky rad zajel na exkurzi ale vidim to dost blede vzhledek k vecnym odstavkam z důvodu nedostatku zakázek No uvidime... Mam dost zamejch ktery delaji v ruznych dodavaleskych zavodech a chodej do prace jak "do sokola" jedni chodi jen treba na 3 dny v tydnu, dlasi uz jsou cely tyden doma na 80% z duvodu nedostatku zakazek Takze se nechame prekvapit co dadacek domluvi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Připojit se může samo kdokoliv , ale dokud nebude přesný termín, tak víte jak.. kemar: no právě jsem zvědavej, jestli bude vůbec na co koukat.. Je potřeba aby se škodovce začalo dařit, všici povinně ještě jednu koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Je potřeba aby se škodovce začalo dařit, všici povinně ještě jednu koupit tak pokud přispěješ tak klidně dvě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Hele, tak já si teda tu škodovku koupím...klidně aji s pozemkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Skaja: OK jdem do toho napůl K věci, dostalo se mi končně něčeho konkrétnějšího.. v příštím týdnu vedení rozhodne o přístupnosti/nepřístupnosti linky O II. Hned jak budu mít něco bližšího, tak opět informuji. Pokud to bude možné, navrhuji termín 5.12. resp. 12.12. Může být? Opět se jedná o pátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 5 neberu, 12 beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 5.12. termin jde 12.12. je uplne super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Hlasuju pro 12.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Mi je to fuk, pátky jsou v pohodě všechny...ale to Dáda ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 se přizpůsobím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Eště aby se přizpůsobila škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 ...Pokud to bude možné, navrhuji termín 5.12. resp. 12.12. Může být? Opět se jedná o pátky. To jim to ale trvalo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Zatím teda 5 ani 12 nevyhovuje, ale uvidíme co Dada domluví ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Já su rád, že se vůbec ozvali/la.. Uvidíme, příští tejden snad dostanem rozřešení.. A exkurzi úspěšně uskutečníme Triplseven: jeden ze zákonů přírody říká: pokud se nepřizpůsobíme my, přizpůsobí se škodovka Penta: uvidíme.. Dada si domluví soukromý rozhovor o současném ekonomickém vývoji škoda auto a její historický vývoj z hlediska globálního aspektu konzultujíce se sl. Munzarovou po sáhodlouhé konverzaci Co se stane v opačném případě )že neuvolní linku O II) ví jenom Skaja a já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Špatné zprávy, špatné zprávy.. Cituji dnes mi došlej mejl: Dobrý den pane Blažku, To je veliká smůla, ale na všechny pátky až do konce roku jsou naplánované odstávky výroby. Tzn. jsou možné pouze exkurze do muzea. Pokud je pátek vaše podmínka, tak bych to viděla až na termín po novém roce. S pozdravem Lucie Munzarová Takže jak by vypadal zájem o nějaký den v týdnu? Asi cokoliv krom čtvrtku..? Nejvhodnější se mi a Skajovi jeví pondělí,úterý že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 ponděli neeeeeeeeeeee a jak to vypada s exkurzi do OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Snad kromě středy kdykoliv, to mám jinej program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Více méně je mi to šuma fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.