Doli Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 (editace) Exkurze BMW Dingolfing 15. 6. 2009 SRAZ 12:00 u Werk 2.4 a TOR 3 Doba prohlídky: 2,5 - 3 hodiny Plán prohlídky: 1) Úvodní video 2) Lakovna 3) Lisovna 4) Svařovna 5) Montáž Fotografování je přísně zakázáno!! Veškeré mobily a fotoaparáty budou před vstupem uschovány!! Proto nechte svoje zrcadlovky a kompakty doma. Předběžně potvrzená účast: Jakr (Jarda) 3 v Dadacek 1 v brunnos 4 v Skaja 3 v Ol@f 2 v MichalJ 4 v Kemar 2 v Crake 3 v Vojta K. 4 -- Jofree 4 v Zitny 4 (+2) v Doli 2 v -------------------------- Snad nas tech cca 40 lidi bude. Planek z BMW Jako optimální bych viděl kdybychom byli všichni ve 12:00 na místě, tedy u závodu WERK 2.4 a brány TOR 3. Abychom předešli případnému zpoždění na cestě. Již na dálnici jsou informační tabule upozorňující na sjezd k WERK 2.4 a TOR 3, dále jsou značky BESUCHER, takže by neměl nikdo zabloudit. Nevím přesně jak je to tam s parkováním pro osobní automobily, takže težko říct zda bychom mohli parkovat společně na jednom místě. Proto navrhuji abychom se sešli u zastávky pro autobusy (viz. mapa) Pro dámy platí zákaz bot s podpatkem, kvůli bezpečnosti! Plán cesty až k bráně 3 u závodu http://maps.google.com/maps?f=d&source...mp;t=h&z=18 Pozice: 48°38'56.47"S 12°28'20.41"V Editováno: 14. Červen 2009, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) Doprava by byla vlastni, nema cenu objednavat autobus, kdyz bychom stejnak jeli kazdy z jineho koutu republiky. Odkaz na mapy je v prvnim prispevku, je tam videt zavod. Z Prahy je to (podle mapy.cz) 282Km. Naklady: Tak nejdulezitejsi je urcite na dopravu, pak neco malu tlumocnikovi a jinak myslim uz nic. Za exkurzi se neplati! Editováno: 28. Září 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 přesně jak píše Doli, konce června už se jezdí na dovolené, takže za mě 15.6. a tři osoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Taak je to potvrzeny : Sehr geehrter Herr Doležel, Ich kann Ihnen am 15. Juni um12:30 Uhr ein Führung anbieten. Die Führung ist kostenlos und würde ca. 2 Std. dauern. Teilnehmerzahl sollte nicht größer 40 sein! Takze sem napiste kdo teda pojede, at mam aspon prehled kolik nas bude. (MAX. 40 lidi) Jen vazni zajemci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Hoď si mě tam lidi sebou si domluvím případně pozděj.. to bude podruhé za ten měsíc co budu v Německu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) pokud jsem to dobře pochopil tak 15.6. v 12:30 , doba prohlidky cca 2.5h. A ještě dotaz: jako jsou naklady??? Tak si mě tam teda napiš, s tim že ještě dodam kolik lidi sebou Editováno: 1. Duben 2009, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Musime vyresit toho tlumocnika...protoze ja vam nic neprelozim! Takze naklady budou zrejme jen na tlumocnika a vlastni dopravu. Exkurze je zdarma. Byva jeste ve zvyku neco darovat tomu pruvodci, takze bychom se treba mohli slozit na bednu piva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 se mnou mo6na pojede kamaradka ktera šprecha po německu a snad i technicky - se s ni pobavim o te možnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Já se hlásím do služby ...a na basu klidně přispěju, to je good idea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak hlasim že bych přijel ve 4 lidech a pokud by byla možnost tak i možna v 8 lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ol@f 4 lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Full car! (česky teda 4 lidi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Zdravím, tak jsem se dnes vrátil z exkurze z Dingilfingu...musím říct, že to bylo zase o trošku lepší než před 4 lety. Nyní se tam vyrábějí modely: 6, 6 cabrio, 5, 5 touring, a nové BMW 7. Tentokrát jsme viděli navíc lakovnu, což nemá chybu...tohle se jen tak nevidí....naprosto automatizovaný postup...roboti si otvírají samy dveře, lak je nanášen v podobě bílého prášku, částice se přichytávají díky tomu, že karoserie je pod proudem a finální barvy se docílí až v tunelu při 80-120 stupních. Tohle jsem vůbec nevěděl, byl jsem mile překvapen. Tato část exkurze je velmi zajímavá, protože se stoji jen pár desítek centimetrů od lakovacích robotů. Dále, je k vidění lisovna (největší lis na světě)...svařování kareserií pro všechny modely (včetně ukázky Rolls Royce). Finální montáž nového BMW 7 ( a BMW 6) - Např. finální testy ABS atd. Na válcové zkušebně se zkouší každé auto až v rychlosti 130 km/h. To všechno je k vidění, dosahem ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta Kružliak Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Ahoj, zdravím všechny! 15.6.09 se mnou počítejte, celkem 4 lidi! Editováno: 21. Duben 2009, autor: Vojta Kružliak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Ahoj, takze to vypada ve 3 Edit: pocet lidi Dalsi Edit: vypada to na 4 osoby - komplet auto Editováno: 23. Duben 2009, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) jofree 4 lidi edit: upřesnění počtu Editováno: 22. Duben 2009, autor: jofree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 A jak to vypada s nejakym tim prekladatelem? je to 100% podchyceny? Bez prekladatele co umi samosebou i technickou nemcinu je to doost na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj, prekladatel se stale hleda. Pokud bys o nekom vedel, tak mi napis prosim. (Jinak v zaloze samozrejme mam prekladatele, ale to uz by bylo placeny ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ja o nikom nevim... jen jsem si na to vzpomel protoze se to pred casem probiralo, a ted tohle tema nejak usnulo tak jsem to pouze pripomel aby se na to nezapomelo... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak co jsou nejake novinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak ja oznamuji že moje překladatelka mi odpadla z teamu ktery přijede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Sakra!! Asi napisu vsem SZ, jestli o nekom nevi. Jinak to skonci ze bychom museli nekoho zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Já jsem ti napsal, ale jak jsem psal, spíš to nevidím.. Technická, co stojí ten profi překladatel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Kolem 2-4 tis Kc. Zelezi koho si vezmes...co vim, tak ti co trosku vi o te technicke nemcine (a umi to), tak kolem 4 tis Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Zdravim po delsi dobe, porad je jedina nevyresena vec a to je prekladatel...nechci to nechat na posledni chvili...takze pokud mate nejake zname nekdo, tak dejte vedet!! Nebo jestli nekoho znate a jel by s nami za mensi uplatek. Snad by nebyl problem kdybychom se slozili. Je konec kvetna...a termin klepe na dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.