Jar_da Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 bohužel nikoho neznám, ani zadarmo, ani za úplatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Je 10dni před akci tak se ptam jak to tedy vypada s tlumočnikem - je už něco zajištěné??? Dále bych oznamil že přijedu ja+3 - čili za mě celkem 4osoby. a taky bych chtěl požadat Doliho o telefonicky kontakt - kdyby se v ten den B něco stalo at mohu dat vedet - dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 BOhužel moje překladatelka nemůže, poněvadž jsem si neuvědomil, že je vlastně ještě normální školní rok.. Ale není nic ztraceno, po osbotě budu vědět víc, páč jsem si vzpomněl, že teta a její rodina dlouhodobě žila a pracovala v německu (pro Adidas, takže ta technická němčina by tam taky snad byla..) tak se ji v sobotu zeptám jestli by byla ochotná na sms mi neodpověděla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) teď mě napadá, co zkusit Šmoulu - Schlumpfa? http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=76 poslal jsem mu SZ Editováno: 4. Červen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj, bohuzel tlumocnik zatim zadny neni... Uz to taky resim, ale prekladatelka co s nami byla minule, tak ma ted zkousku nebo nevim co. Ta chtela 1800 Kc za ten preklad. (coz je celkem dobra cena). Kdyby jste nekdo o nekom vedeli, tak dejte vedet. Myslim ze by nebyl problem kdyby kazdy prispel 200-300 Kc na prekladatele. Zdeněk 775 180870 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 200-300/os to mas docela dost..? Nejakych 6-10tis rekneme, pokud nas prijede full pocet = 8-12 tis. Uvidime jak to dopadne s tetou tuto sobotu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Pisu radeji vic, nez min. Znas to. Ale nemyslim ze nas prijede max. pocet. Se mnou pojedou 4 lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Mám špatnou a asi (snad) dobrou zprávu.. Tak jakou chcete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 tak nas nenapinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 tak povidej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 špatná: přesně v den exkurze teta odlétá i s rodinou na Kyrp nebo kam, takže odpadá Ale má 3 syny a 2 už žijí samostatně v Německu a s tím jedním jsem měl možnost mluvit tak mi řekl, že jako student neví a program si neplánuje tudíž mu mám v týdnu napsat smsku a on mi dá vědět takže máme ještě jistou naději, že on bude mít čas a jako bude asi ideální adept studuje elektro vysokou, takže tech. němčina by nemusela být problém akorát říkal, že mu některé věci "nedochází" že prostě německy mluví a sám už ani neví co to česky znamená, ale lepší jak nic Doli každopádně si nechej rezervu překladatele, páč on mi neřekl, že na 100% jede.. zajímavý bude ještě kde bydlí v Německu, páč pro něho pojedu ale prý někde v Bavorsku. A když jsem řekl BMW, tak každý hned řekl jestli jedem do Mnichova se podívat.. Dingolfing nikdo nezná lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ale tak to je dobra zprava! To by bylo super! No zkusim jeste neco zajistit (tu rezervu). Ale tak on staci uz obrazek vlastni, kdyz tam pak stojis s otevrenou pusou... Ten preklad uz je jen doplnujici informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Potvrzuju sebe+4 (tedy ceklem 5 osob). Sice nepřijedeme škodovkou, ale už se těšíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Super, jsme rad, ze jsi se ozval. Dadacku co ten bratranek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 bratránkovi napíšu až zejtra něco ve stylu že doufám, že počítá s tím pondělím a kde ho mám vyzvednout.. Aby mu nepřišlo, že ho uháním víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 OK. Jeste co zjistil Jarda o tom Schlumpfovi...zda by jel s nami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Takže jestli sem to správně pochopil, sraz je až na místě?? ...tedy žádný společný cestování?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 můžeš se v budějcích k nám přidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Jirko, ano. Nevim kudy mas naplanovanou cestu? Ale pokud pojedes pres Budejce, tak se klidne muzem setkat a jet spolecne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Já cestu zatím neplánoval, ale domluvit se dá ledacos, žejo ...no zatím je na to ještě "dost" času, tak třeba něco vymyslíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 OK. Jeste co zjistil Jarda o tom Schlumpfovi...zda by jel s nami? neozval se, nulová odezva, takže to nedopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Krom jednoho clena, zatim vsichni potvrdili ucast! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Já jdu napsat tomu Bratránkovi.. doufám, že nebydlí někde nahoře Německa říkal mi, že v Bavorsku, ale to je jako říct, že bydlím na Moravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta Kružliak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ale tak to je dobra zprava! To by bylo super! No zkusim jeste neco zajistit (tu rezervu).Ale tak on staci uz obrazek vlastni, kdyz tam pak stojis s otevrenou pusou... Ten preklad uz je jen doplnujici informace. Přesně tak, já jsem tam byl před 11 lety, taky bez překladatele a byl to úžasný zážitek, tak uvidíme, jak to dopadne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 je daný nějaký maximální počet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.