Doli Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 40, ale zatim misto je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) Jak to teda vypada z bratrankama nebo s někym jinym pro ten překlad už se těšim jak male děcko :) Editováno: 12. Červen 2009, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jsem do poslední chvíle taky myslel, že pojedu, ale je to too comlicated a nevyjde mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 S překladem to ještě včera odpoledne vypadalo špatně. Aktuální stav neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 No vypadá to stále špatně Bratránek by si to sice prý nějak domluvit dokázal, ale.. bydlí asi 200km od Dingolfingu (je to něco za Norymberkem) a pro mě to znamená ve výsledku přes 600km navíc.. čas dejme tomu, že ani nepočítám tak jsme zauvažovali s Dolim, že to asi nebude vhodná volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A nemohl by přijet sám, abys pro něj nemusel jezdit?? ...však když dá každej pár korun, tak by na tom finančně bitej nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 To sou zase nějaký komplikace a já ti ani nevím, jestli je v DE motorizovanej.. naposled jsem ho viděl s 1.6kou O1, ale jetli je jeho nebo jenom v ČR na převoz rodinky, to netuším.. Ono by to možná bylo nejvýhodnější, dám mu na 400km benálu, ale nemohu mluvit za něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 40, ale zatim misto je. ten seznam na úvodní straně je aktuální? kolik nás tedy je už dohromady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Já mám na seznamu čtyři lidi, ale nakonec budem tři ...osobně si myslím, že nějaký místo navíc určo bude, toho bych se nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 dadacek: tak se ho zkus zeptat. Na benál se mu vklidu slozime...treba i na pujceni auta ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Prekladatel je zajisten!! Ale bude to neco stat, to uvidim ted po tel. domluve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 SUPER !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Do 1mil se složíme ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Tak já se bohužel nezúčastním , protože mám ještě nějaký neodkladný studijní povinnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 škoda! Vypadá to na nějakých 31 (32) lidí zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 tak ol@f nakonec jen +1 ale mooc se tesime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Doli je sikula... doufam, ze se rano bude dat projet Prahou a pak trada.... richtung DINGOLFING... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Jo, snad nekdo nezustane v nejaky fronte. Tak zitra ve 12h u bran BMW. Kdyby nejaky dotazy na cestu tak zavolejte. Jo a jeste (zalezi kolik nas prijede) bude vybrano na osobu cca 90 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 jasně, počítáme s příspěvkem, zítra chceme být před šestou ranní na začátku D11, doufám, že to nějak protlačíme přes Prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Takhle brzo to přes Prágl pude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 A to já se práglu zase úplně vyhnu pro jistotu páč jižní spojka.. no znám to a to snad každej den i v sobotu Zítra se těším a foták neberu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 My razíme ráno do bolky pro auto a pak směr BMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Doufám, že všichni dorazili domu v pořádku! A že se exkurze líbila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 jj, exkurze byla super a jeste jednou bych ti chtel podekovat za super vylet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta Kružliak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) Ahoj, moc se omlouvám, myslel jsem, že studijní povinnosti budu mít dnes za sebou do 9h, ale protáhlo se to až skoro do 13h, mrzí mě to, ale je super, že se Vám to vydařilo a exkurze byla super!!! Jen se chci zeptat, jak jste zorganizovali tu exkurzi, je třeba se v BMW nějak registrovat, je nějaký minimální počet pro skupinu, chodí tam se skupinou nějaký průvodce? Díky za info, mějte se! Editováno: 16. Červen 2009, autor: Vojta Kružliak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.