Přejít na obsah

Zalomený šrób víka ventilov


bobocop

Doporučené příspěvky

Včera sa mi podarila fakt super vec. Keďže tesnenie pod víkom ventilov trocha prepúšťalo olej, chcel som trocha dotiahnúť na víku ventilov šróby. Podarilo sa mi to fakt super, hneď prvý som zalomil. No dobre. Nový šrób som nezohnal iba objednal za 172,-Sk (k.k.ti), keď už šrób, tak vymením aj samotné tesnenie pod víko 380,-Sk Elring, v značkovej predajni pýtali zaň 720,-Sk (jebn.tí). No a teraz ako ďalej, ako vybrať zalomený šrób z hlavy ???? Odvŕtať ?Dík za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bóže nevím jestli nemám spíš litovat toho tvého auta :feve: Jestli netrčí, tak hold navrtat a naklepnout vytahovák zalomených šroubů. Nebo můžeš koupit novou hlavu :palec2:

Jo upozornění pro ostatní "dotahovače": ty šrouby mají osazení, takže se dotáhnou a je ende šlus. Dalším utahováním se těsnění nestáhne protože šroub je na dorazu, takže to odnese šroub. Bacha na to !!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak páni, dnes sa mi to s božou pomocou podarilo. Najprv som dal dole víko ventilov, handrou som pozakrýval hlavu, aby pri vŕtani nešli stružiny do hlavy. Potom som zobral elektrickú vŕtačku a navŕtal som dieru do šróbu, dúfal som, že ak ho durch prevŕtam, rozpadne sa, nuž ale baterka došla na vŕtačke, musel som vŕtať ručnou, zrazu bum zalomený vrták v diere, no fasa, drôtikom sa mi podarilo vybrať zalomený vrták. Následne som do navŕtanej diery nabil šrobovák s hviezdicovou koncovkou, keď už bol dostatočne hlboko, začal som šrób vytáčať zo závitu a na moje šťastie to aj išlo. Toto mi trvalo asi 1 hodinu. Potom som pekne na hlavu a víko natlačil tentú vrstvu tesniacej pasty, založil funglo nové tesnenie, potom víko a "JEMNE" dotiahol šróby a je to. Mimochodom samotný šrób stál 167,-Sk.

Editováno: , autor: bobocop
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...