Přejít na obsah

Jak zjistit skutečné km v OII?


diRk

Doporučené příspěvky

pokud to nemá pravou servisku tak skutečný kilometry nikdy nezjistíš. zkušený borec v ŘJ lehce pozmnění km. takže ani když to napichneš už nic nepoznáš, jediný je zavolat někam kde to auto mělo býr servisovaný a tam ti řeknou že buď nebylo a nebo bylo a při kontrole mělo tolik a tolik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Blbost normálně to vagem i po změně nepoznáš a normálně se to načte.Jediný co ti napoví že pokud je to stočený tak kilometry který to vyčítá z motorový jednotky jsou stejný nebo téměř stejný.Protože pokud to je nestočený bude tam při ujetých 100tis.km rozdíl mezi budíkama a motorovou jednotkou až několik set kilometrůrozdíl.Je to normální jev a pokud je takřka totožný tak byl zásah do jednotky a byly upravený km.Jinak je potřeba se pídit kde bylo auto servisovaný a není tam záznam o km.V dnešní době už i na STK a emisích zaznamenávají stav km.Stačí zajet tam kde ji naposled dělali.A je to napsaný i na protokolu z STK a emisí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...