michal2009 Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Já právě nechci nějaký gumy z aukra, psal jsem to sem kvůli tomu, že bych je koupil od vás, klubáků.. Stejně bych je bral pouze osobním převzetím a ve vás mám větší důvěru, protože se tu nachází snad lidi, kteří mají autům blíž a neprodávají úplný šmejdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 No obavam se, ze tady moc pneu nenajdes. Kdo by se zbavoval slusnych gum, ze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 třeba ten, který chce změnit velikost zimních kol z 16" na 17" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 No kolik jich bude... Podle me jsou 17ky na zimu blbost. Ne kvuli velikosti, ale hlavne kvuli sirce. Cim sirsi gumy, tim hur to drzi na snehu/ledu/vode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Teďka na jaře jsem sundaval 235/45 R17 a nemohl jsem si na ně v ničem stěžovat a to nejezdím pomalinku a protáhnul jsem to jak mimo Prahu tak do Krkonoš i Alp.Myslím si,že u tohohle auta to nemá takový vliv.Jediný o čem uvažuji,tak 225/55,pač jak je menší profil,tak udělám o nějakou díru a že jich je,boule:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 nemo.x: to já samozřejmě vím, taky bych to neudělal, ale někdo třeba vyznává styl víc, než komfort a bezpečnost, to máš jako s tím, kdo si koupí raději výbojky 8000K místo 4300.. taky jich moc není, ale nějací určitě Asi koupím nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomvata Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 Zdravím koupil jsem si před týdnem superba I. a mel jen alu kola tak scháním nějaké zimáky plecháče i s gumama nejlepe mohl by mi nekdeo poradit ? kde poridit a za jakou cenu shruba se pohybují ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 mrkni na aukro.cz tam je docela veliký výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Babuna18 Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda by na Superba byly možné alu disky 6,5 x16 ET 50 5x112 se zimníma gumama 205/55 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 ET50 je poměrně dost.. to už si nejsem jistý že to vyjde... co já vím tak max 42. Ale určitě budeš potřebovat typový list a navíc to bude vypadat hnusně. Bude to strašně moc zalezlé. Takže bych do toho nešel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Babuna18 Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Já si právě nevšiml původně, že mají et 50. Jsou za dobrou cenu s dobrejma gumama...ale nejsem si právě jistej jestli to půjde a případně jak to bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Stejný jako použití kol z OII. Ta má ET taky vyšší kolem 40 a je to poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 dle mého ti to bude chytat za ramena.Superb má v originále ET35.Borci dávají i kola z dvojkového sua a ten má ET tuším 42,ale padesátka to už bude moc.Opatrně ať nakonec neproděláš.Pokud máš možnost tak to nejdřív prubni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 Zdravíme všechny SuperBáky Chtěli bychom se zeptat, teda hlavně těch, co pocházejí z Brna či Jižní Moravy Poradili by jste nám nějaký odzkoušený servis, kde přezout kola na zimní a vyvážit je??? Během týdne by jsme je potřebovali vyměnit a nechceme jen tak někomu svěřit Bedrunu Na severu Moravy by to bylo jednoduché něco najít, nemuseli bychom daleko, ale bohužel jsme v Brně Velké díky všem, co poradí Bája a spol Bedruna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 podívej se na slevomat. máš tam přezutí za 199,-. Můžeš tam i počkat a kdyby se ti něco nelíbilo sprcáš je. Jinak si myslím, že není důvod se bát, přeci jen auto jako auto, sundáš kolo, vyzuješ, nazuješ, vyvážíš a namontuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 To máš pravdu, že není auto jako auto ale tohle je BEDRUNA. Tu nemůže přezovat kdejaký šprcgumář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Kvalitní příspěvek žraloku, nahlas jsem se zasmál:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Že já se tady vůbec na něco ptám... Opět Žralok boduje díky Bedruně a baví celý SuperB kolektiv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Že já vůbec na něco odpovídám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Zdravím Supí kolegové :-) Bohužel při přezutí gum na zimu sem zjistil bublinu po nafoukani z boční strany a zatim neni veliká ale myslím,že se bude určitě zvětšovat :-) Tak preventivně koupím nové disky plecháče 16 palců a pneu :-) Jen teď otázka jaké že babo raď :-) v techničáku mám napsane 6J x 16 H2 ET40:205/55 R16 91V 6J x 16 H2 ET37:205/55 R16 91V Co znamená vubec to 6J? :-) a H2 jinak vše dobře chápu :-) Popřípadě pokud někdo ví o solidním shopu kde koupit levněji gumy nové sem sním Obout naty plecháče Mischeliny nebo Continentál? :-) a taky jaký rozměr? dodržet ten 205/55 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 6J je šířka ráfku a co se týká značky pneu tak je to celkem jedno.Ve velikosti 16´´ se ti to nebude nijak extrémně sjíždět tak jako při velkém rozměru.Takže kup to co bude dostupné pro tvou peněženku.Nokian,michelin,continental,barum,dunlop atd atd.Já mám dunlop a jsem spokojen nicméně kdybych měl teď kupovat pneu tak určitě se nebudu bát barumek. Co se týká té bubliny tak bych se ji určitě nebál.pokud se nebude zvětšovat tak není důvod měnit.Vzorek máš ještě ucházející.osobně si myslím že ta bublina tam je z důvodu dřívějšího poškození disku.Pak to takto dělá.Já to měl na letních a dojezdil jsem je do úplné mrtě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Aha aha aha :-) taky mam v plánu je dojezdit do mrtě no :-) Uvidim...snad to nejebne za jízdy nekdy :-D Bud uji sledovat :-) Takže mám schánět disky plechové 6J R16 s ET40 a obout nato teda ty 205/55 :-) jestli to je teda nejlepší volba :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 sežeň jakékoli disky na superba to je fuk jestli to bude ET 40 nebo ET37.To nehraje roli.Tak na zimní je asi nejlepší volna těch 205/55.je to nejrozšířenější rozměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Dneska mi kolega řikal,že 6J je moc uzke na supa že mam sehnat 7J a bude to akorát... Koukal sem na rezervu a tu mam 6,5J no :-) takže 7J ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 To máš fuk, jestli tam budeš dávat 205/55, tak to máš jedno jestli to bude šířka 6 6,5 nebo 7, na všechny šířky tu pneu dáš. Kup to co máš ve VTP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.