joesvk Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) Zdravim.. prehrabal som forum ale nic som k tomu nenasiel. Nuze moj problem je ze mi jeden chalan robil alarm. Kedze blbol tak mi tam nieco este prerabal (zapojenie dveri). Ale po prerabke mi nejdu smerovky a el. okna. takze fakty: - pri prepinani smeroviek packou nesvieti sipka na palubovke a ani smerove svetla (lave aj prave) - pri zapnuti vystraznich sveiel svieti vsetko v pohode. - pri ovladani el. okien cez spinace vo dverach nereaguje ani jedno okno. - pri odomykani alebo zamykani klucom (ked ho podrzim) stiahnem aj vytiahnem vsetky okna. Dotycny co mi to montoval nevedel identifikovat pricinu teda len povedal ze to bude v RJ. Lebo ked to premeriaval tak od packy smerovych svetiel bol vysielay impulz do RJ. skusal napojit auto na PC ale naslo mu len RJ-motora. inak vsetko ostatne funguje v pohode. Chcem len vediet ci si mam pripravit vela "chechtakov" na novu RJ alebo je este nejaka nadej. Do skodovky ma objednali najskor az za 5dni tak reku pootravujem aj vas tuna na fore. Mam sto chuti vybrat sa na krasnu prechadzku na najblizsiu cerpacku a kupit par litrov benzinu poliat "berusku" a zapalit ju! PS: je to Fabia1 1,9 SDI 2001 diky za nazory. Editováno: 17. Říjen 2008, autor: joesvk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) tak ten chalan nech tio vrati peniaze a nech ti to da do povodneho stavu. pravdepodobne mas vystup alarmu napojeny na smerovky a vo fabii sa to takto neda a nerobi. dava sa to na parkovacky. da sa aj na smerovky ale nie priamo. vystrazne idu inakade preto ti idu. rovnako s oknami. zamykanie sa pise s ypsilonom. a panakovi daj facku za taku robotu. budes rad ak ti nedo*urvil auto. Editováno: 17. Říjen 2008, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 vytiahnut alarm a dat si ho spravit niekomu kto to vie alebo ho uplne vyhodit a nahradit tajnym vypinacom. Jednu centralnu RJ mam pod stolom tak ak ju mas zlu mozem Ti ju predat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 tak ten chalan nech tio vrati peniaze a nech ti to da do povodneho stavu. pravdepodobne mas vystup alarmu napojeny na smerovky a vo fabii sa to takto neda a nerobi. dava sa to na parkovacky. da sa aj na smerovky ale nie priamo. vystrazne idu inakade preto ti idu. rovnako s oknami. zamykanie sa pise s ypsilonom. a panakovi daj facku za taku robotu. budes rad ak ti nedo*urvil auto. mas pravdu je to na smerove svetla napojene ale tie bliknu v pohode ked zamykam. a ktomu pravopisu "Anton Bernolak is not dead" ale dam to do poriadku hehe dakuje za radu myslim ohladne auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) makov diky za ponuku hned ak to bude aktualne sa jej chytim.. len dufam ze to aktualne nebude. Alarm nemam koli odcudzeniu auta... mam obycajni phobos. to mam len tak koli spoluobcanom co si robia zalusk na interier. Proti odcudzeniu som fukol zeder. Editováno: 17. Říjen 2008, autor: joesvk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 smerovky ti bliknu ale dodrbkaju ti bsg. tak si alarm odpoj od smeroviek a vo dverach neviem co napajal ale aj to odpoj a odpoj aj plus od alarmu a ak budes mat stasie tak ti vsetko pojde ako predtym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 to cartmanko no mam tam automaticke dotiahnutie okien po tom ako zamknem alarmom. Mal som central ale bez DO. Tak vsetko je cez DO od alarmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) no to mam aj ja ale evidentne to mas zle zapojene. a napriek tomu nerozumiem naco sa hrabal vo dverach..... Editováno: 17. Říjen 2008, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) pockat pockat zle sme sa asi rozumeli. On sa nehrabal vo dverach ale blbol alarm lebo bol zly mikrospinac v jednom zamku. Alarm bol vraj napojeny cez nvutorne osvetlenie auta. Tak mi to napojil ze vraj napriamo s tym ze dvere od sofera kde je pokazeny mikrospinac od alarmu odpojil. Stym odpojenim co si mi pred tym opisal hladim na schemu alarmu a aj na schemu fabie a nejak zistujem ze som sa mal asik lepsie ucit a ist na elektrotechniku. Editováno: 17. Říjen 2008, autor: joesvk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 tak to je nejaky amater. jedina vec co som si onehdy nechal na aute urobit niekym inym ako mnou bol alarm. po tom co mi koli tomu alarmu skoro zhorelo auto tak uz nikdy nikomu nic. alarm mi napojili napriamo. nemat hasicak v aute, smutne pozeram na kopku popola. napajat alarm an vnutorne osvetlenie je "super" napad. fajn sa napriklad potom identifikuje co bol zdroj poplachu. hehe. toto nema zmysel riesit. nech ti to vzkucha a vrati peniaze. clovek co robi alarmy a nevie urobit alarm vo fabii je podla mna diletant a mal by sa vratit predavat do zelovocu kde urcite pred mesiacom pracoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) tunak je schema k alarmu. Len ak by sa dalo podla toho povedat co stoho odpojit. Editováno: 17. Říjen 2008, autor: joesvk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 NAJISTEJSIE k2-1 az K2-8 a skontrolovat k2-7 a k2-8 nech nic neblokuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 tak ten chalan nech tio vrati peniaze a nech ti to da do povodneho stavu. pravdepodobne mas vystup alarmu napojeny na smerovky a vo fabii sa to takto neda a nerobi. dava sa to na parkovacky. da sa aj na smerovky ale nie priamo. vystrazne idu inakade preto ti idu. rovnako s oknami. zamykanie sa pise s ypsilonom. a panakovi daj facku za taku robotu. budes rad ak ti nedo*urvil auto. Smerovky sú napájané z BSG z jedného výstupu, len je rozdiel, čo ich spína. Pokiaľ fungujú výstražné a normál smerovky nie skontroluj ovládanie smeroviek. Na zapnutie smerovky treba príslušný vstup BSG UKOSTRIŤ !!! Na príslušných vstupoch BSG pre smerovky by si mal v kľude namerať nejaké napätie, po pripojení na kostru 0V. Pokiaľ tam nič nenameráš je BSG pravdepodobne v ..... Prípadne skús odpojiť baterku, to by ešte mohlo pomôcť. A s tou fackou - nie jednu, ale 100 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 alebo skus smerovky odpojit a dat to na parkovacky. ked nic ine nepojebabral tak by to mohlo ist. ja by som vsak po hentakom amaterovi prekontroloval vsetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Ak si niekde z okolia TT, môžem sa na to pozrieť ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 skusim na to jemne kuknut. inak s blokovanim zapalovania nic nerobil teda ho nenapajal.... idem ja na to.. potom dam vediet ako som dopadol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 koldo jaj chlape pri TT robim ale som doma.. to je kus cest... i ked ak to odpojim a smerovky pojdu mal by som ist do TT do skoly zajtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tak odpojil som toho s.iniara. PovitaHOVAL SOM vsetky konektory co boli zapojene do toho alarmu. odpojil som aj baterku ze ak by sa resetla RJ a nic. stale to nejde. Uz si len pockat do stredy na skodaservis co povedia. inak kabliky K2-1 a K2-2 isli cez poistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 A stavím sa že to tam vyzerá približne takto... ..viac radšej nebudem postovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 profor az taka hroza to nieje keby som mal fotak tak cvaknem. len ma serie ze nasa skoda servis ma cakaciu dobu ako na operacny zakrok. a do druheo mesta bez smeroviek nechcem moc behat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Ty voe, Profor, to je teda hustý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 23. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak pani akurat som volal do skodovky. "beruska" je hotova. Vyslo ma to 3600sk. Chlapec povedal skor nez som tam isiel ze mi preplati trovy spojene s opravou ak to bude jeho chyba. Co aj je! Ak sa bude vykrucat tak budem musiet usporiadat trestnu vypravu a poriadne ho a nielen verbalne. Inak odisla tam poistka presnejsie jedna stych co su pri baterke. to bol ceely probleem. Este ze len poistka uff. Dufam moja skusenost bude dostatocne poucenie pre ostatnych. Ako sa to hovori clovek sa uci na chybach inych a len blbec na tych svojich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Výkon ako hrom - hľadať poisku 5 hodín, ak počítam aj diagnostiku .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joesvk Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Koldo zastrelim ich??? vies dokazovat im opak ked uz mi robotu urobili to je slovo proti slovu. Sam viem ze mali pri tom otravu kofejnom co zbytok casu pili kavu. Tak mna to nestalo ani korunu. ten chalan mi to preplatil. Mohol mi to dat do kopi on resp. aby to dal niekomu poriesit. On sam ma poslal do skodovky. A este sa mi ospravedlnil. Aspon ze je ferovy. Lebo mohol mi fukat do zadku lebo som nemal od neho fakturu za robotu takze tazko by som mu dokazoval po pravnej stranke ze mi to robil on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Na tech obrazkach vyse je zrejme ukazka originalni instalace typ "hadi hnizdo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.