Přejít na obsah

Nefunkcne smerovky a el. okna.

joesvk

Doporučené příspěvky

Zdravim..

prehrabal som forum ale nic som k tomu nenasiel. Nuze moj problem je ze mi jeden chalan robil alarm. Kedze blbol tak mi tam nieco este prerabal (zapojenie dveri). Ale po prerabke mi nejdu smerovky a el. okna. takze fakty:

- pri prepinani smeroviek packou nesvieti sipka na palubovke a ani smerove svetla (lave aj prave)

- pri zapnuti vystraznich sveiel svieti vsetko v pohode.

- pri ovladani el. okien cez spinace vo dverach nereaguje ani jedno okno.

- pri odomykani alebo zamykani klucom (ked ho podrzim) stiahnem aj vytiahnem vsetky okna.

Dotycny co mi to montoval nevedel identifikovat pricinu teda len povedal ze to bude v RJ. Lebo ked to premeriaval tak od packy smerovych svetiel bol vysielay impulz do RJ. skusal napojit auto na PC ale naslo mu len RJ-motora. inak vsetko ostatne funguje v pohode. Chcem len vediet ci si mam pripravit vela "chechtakov" na novu RJ alebo je este nejaka nadej. Do skodovky ma objednali najskor az za 5dni tak reku pootravujem aj vas tuna na fore. Mam sto chuti vybrat sa na krasnu prechadzku na najblizsiu cerpacku a kupit par litrov benzinu poliat "berusku" a zapalit ju! :076 PS: je to Fabia1 1,9 SDI 2001

diky za nazory.

Editováno: , autor: joesvk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ten chalan nech tio vrati peniaze a nech ti to da do povodneho stavu.

pravdepodobne mas vystup alarmu napojeny na smerovky a vo fabii sa to takto neda a nerobi.

dava sa to na parkovacky.

da sa aj na smerovky ale nie priamo.

vystrazne idu inakade preto ti idu. rovnako s oknami.

zamykanie sa pise s ypsilonom.

a panakovi daj facku za taku robotu. budes rad ak ti nedo*urvil auto.

Editováno: , autor: cartmanko
Odkaz ke komentáři

pravdepodobne mas vystup alarmu napojeny na smerovky a vo fabii sa to takto neda a nerobi.

mas pravdu je to na smerove svetla napojene ale tie bliknu v pohode ked zamykam. a ktomu pravopisu "Anton Bernolak is not dead" :kol-133: ale dam to do poriadku hehe dakuje za radu myslim ohladne auta.

Odkaz ke komentáři

makov

diky za ponuku hned ak to bude aktualne sa jej chytim.. len dufam ze to aktualne nebude. Alarm nemam koli odcudzeniu auta... mam obycajni phobos. to mam len tak koli spoluobcanom co si robia zalusk na interier. Proti odcudzeniu som fukol zeder.

Odkaz ke komentáři

pockat pockat zle sme sa asi rozumeli. On sa nehrabal vo dverach ale blbol alarm lebo bol zly mikrospinac v jednom zamku. Alarm bol vraj napojeny cez nvutorne osvetlenie auta. Tak mi to napojil ze vraj napriamo s tym ze dvere od sofera kde je pokazeny mikrospinac od alarmu odpojil. Stym odpojenim co si mi pred tym opisal hladim na schemu alarmu a aj na schemu fabie a nejak zistujem ze som sa mal asik lepsie ucit a ist na elektrotechniku.

Odkaz ke komentáři

tak to je nejaky amater.

jedina vec co som si onehdy nechal na aute urobit niekym inym ako mnou bol alarm.

po tom co mi koli tomu alarmu skoro zhorelo auto tak uz nikdy nikomu nic.

alarm mi napojili napriamo. nemat hasicak v aute, smutne pozeram na kopku popola.

napajat alarm an vnutorne osvetlenie je "super" napad.

fajn sa napriklad potom identifikuje co bol zdroj poplachu. hehe.

toto nema zmysel riesit. nech ti to vzkucha a vrati peniaze.

clovek co robi alarmy a nevie urobit alarm vo fabii je podla mna diletant a mal by sa vratit predavat do zelovocu kde urcite pred mesiacom pracoval.

Odkaz ke komentáři

Smerovky sú napájané z BSG z jedného výstupu, len je rozdiel, čo ich spína. Pokiaľ fungujú výstražné a normál smerovky nie skontroluj ovládanie smeroviek. Na zapnutie smerovky treba príslušný vstup BSG UKOSTRIŤ !!!

Na príslušných vstupoch BSG pre smerovky by si mal v kľude namerať nejaké napätie, po pripojení na kostru 0V.

Pokiaľ tam nič nenameráš je BSG pravdepodobne v ..... Prípadne skús odpojiť baterku, to by ešte mohlo pomôcť.

A s tou fackou - nie jednu, ale 100 ...

Odkaz ke komentáři

Tak pani akurat som volal do skodovky. "beruska" je hotova. Vyslo ma to 3600sk. Chlapec povedal skor nez som tam isiel ze mi preplati trovy spojene s opravou ak to bude jeho chyba. Co aj je! Ak sa bude vykrucat tak budem musiet usporiadat trestnu vypravu :kol-77: a poriadne ho :prc: a nielen verbalne. Inak odisla tam poistka presnejsie jedna stych co su pri baterke. to bol ceely probleem. Este ze len poistka uff. Dufam moja skusenost bude dostatocne poucenie pre ostatnych. Ako sa to hovori clovek sa uci na chybach inych a len blbec na tych svojich?

Odkaz ke komentáři

Koldo

zastrelim ich??? vies dokazovat im opak ked uz mi robotu urobili to je slovo proti slovu. Sam viem ze mali pri tom otravu kofejnom co zbytok casu pili kavu. Tak mna to nestalo ani korunu. ten chalan mi to preplatil. Mohol mi to dat do kopi on resp. aby to dal niekomu poriesit. On sam ma poslal do skodovky. A este sa mi ospravedlnil. Aspon ze je ferovy. Lebo mohol mi fukat do zadku lebo som nemal od neho fakturu za robotu takze tazko by som mu dokazoval po pravnej stranke ze mi to robil on.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...