:Petr Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Ok, a má ještě někdo zkušenost s www.barum-pneu.cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 K&K Pneu - Rajpneu.cz - zde jsem již několikrát pneu kupoval a vždy v pohodě. Na podzim tam koupím zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 (editace) Nečekám na podzim a koupil sem už teď, dnes přišly Michelin Alpin A4 GRNX Editováno: 11. Srpen 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Stesti preje pripravenym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Ten odkaz na ty kola http://www.alubazar.cz , ten je luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Jaké máte zkušenosti s nejlevnejsipneu.cz a OB autodíly? Do OB autodíly jsem psal emailem já i kamarád několik dotazů na zboží a nikdy nepřišla žádná odpověď, takže moc seriózně nepůsobí. OB autodíly - s těma mám jenom dobrý zkušenosti. Už jsem od nich toho dosti objednával a vždy bez problémů a rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikyL Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Není to eShop, ale u firmy MCD v.o.s. Praha 6 Karlovarská (ND díly VW-Audi-Seat-Škoda) mají členové tohoto fóra nastvenou slevu na orig.díly 10-20% (dle sortimentu) a 20-30% na druhovýrobu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Taky jeden doporučím : http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/ zpokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 caute, co si myslite o ND vyrobenych v cine? konkretne mi ide o zadne svetla z obchodu skoda-dily.cz. Myslite ze su porovnatelne s tou prvovyrobou? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Kupoval jsem blinkr na o1 face, no namontoval jsem, ale nesedí s blatníkem, je prostě jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 caute, co si myslite o ND vyrobenych v cine? To je pořád dokola a u všech odvětví, miliónkrát omletý téma Číňani v Číně a čínský fabrice vyrobí např. brzdový destičky z lisovaný sušený trávy ale číňani v Číně a ve fabrice s technologií kvalitní značky a pro její značku, vyrobí kvalitní a mnohdy lepší desky než např. v Německu. Takže ty čínský repliky ze sušený trávy budou opravdu suprově brzdit Doporučil bych koupit celý auto v Číně, pak bude vše pasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 sulda...mam stare auto ktore ma nabehane vela km a ktore sa mi prednedávnom dost ponicilo v dosledku poziaru iného auta. nejde o ziadne brzdove dosticky ani nic podobne, ide o plastove casti ako su zrkadla, zadne svetla, antena, krytky hagusov (brzdy atd by som urcite kupoval jedine original!). Chcel som vediet nazor na cinske veci skor z toho pohladu ci to vsetko pasuje a licuje, ci to nejako divne neodstava atd. Ak by tieto diely pasovali tak by som ich kupil ak nie tak by som dal original. chcem len vediet ci ma niekto skusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Ty desky byl jen příklad ale s tou sušenou trávou je to pravda. Pokud je to takhle tak bych spíš kupoval na vrakáči než nejistou a nekvalitní čínu To vlákno sem trochu četl, přeju ti ať to dáš rozumně do pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 na autě je pár věcí, na kterých se určitě nevyplatí šetřit a brzdy jsou na prvním místě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 jj, objednane vsetko origo okrem stieracov tie som dal valeo, naposledy som objednaval original a moc dlho nevydrzali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Já tedy nevím, ale co jsem naposledy kupoval originál stěrače na OII, tak jsou od Valea. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 no tazko povedat..na shope je ze original bosch valeo hella a cina...rozdiel medzi valeo a original je 8e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Já tedy nevím, ale co jsem naposledy kupoval originál stěrače na OII, tak jsou od Valea. Pavle a kde to je napísané ?? ....je tam len Made in Belgium ..ani Etka to nepíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Teď jsi mě dostal (je to už asi dva roky) - buď to bylo na krabici, nebo je to přímo na stěračích (až se dostanu k autu, tak se na to podívám) - v každém případě Valeo (to si pamatuji dobře, protože jinak jsem kupovával vždy stěrače od Bosch). Kupované u autorizovaného dealera Škoda v originálním koncernovém balení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 barum-pneu.cz - banda neochotných ignorantů, nakup a už nepruď. Reklamoval jsem Teichmanovi, že mi vibrují kola co mi dodali, že to chci řešit, odpověď byla, že si mam nechat kola převážit, převáženo, kola dělala to samé. Tak mi napsal, ať si nestěžuju, a když se mi to nelibí, ať nakupuju jinde. Na reklamaci sice mám nárok, ale ať jim pošlu kola zpátky na vlastní náklady a oni uznají, jestli je reklamace oprávněná nebo ne. Pokud ne, tak na moje náklady zas pošlou zpět!! nejlevnejsipneu.cz - velmi komunikativní ochotní, vyřešili mi reklamaci pneu od firmy barum-pneu.cz NA JEJICH NÁKLADY!!, vše před DPD, stačilo napsat mail, zavolat, vše zařídili, objednali. Kupoval jsem od nich i jiné pneu a ráfky, vždy byli ochotní a sdělili i informace co jsem chtěl vědět. Poslali mi i PFku, že si cení mých nákupů, jedna proražená pneu na pojistku v ceně - vyměněna ve smluvním servisu zdarma. Na dotaz proč mají zavádějící název firmy, mi jen slušně odpověděli, že češi si potrpí hlavně na cenu. K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 http://www.e-pneumatiky.cz/ taky spokojenost, pneumatiky měli levnější než u nejlevnejsipneu.cz a hlavně je tam neměli skladem... ta pojistka na proražení funguje fakt dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 ...mně po zkušesnoti s tim barum-pneu ani nejde o ušetřených pár desetikorun bo stovek, jako že mi pak nějak deprivant nebude psát, že za pár tisícovek mám jít doprdele když bude problém - byť jsem ze zákona v právu. A jet to řešit osobně někam na severní Moravu, to se na to můžu, to už na naftě a času mně levnějc přijdou nový gumy. Mjo, mají smluvní servisy, kam se můžeš stavit, tam určej kolik % je guma opotřebovaná + její věk a z toho ti určí na kolik % plnění máš nárok. Je to dobře napsané ve smluvních podmínkách. Pokud to není 6let stará guma s 1mm vzorkem, tak si zaplatíš jen práci přehození gumy a vyvážení (cca 150). Jinak doplácíš % dle opotřebení. Případně se to dá řešit domluvou a poslání gumy přes DPD k nim do provozovny v již. Čechách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Já kupuju oleje pro sebe i známé na olejeobchod.cz. Nejlepší možný ceny, doprava bez problému a možnost vyzvednutí po ČR. Zatím žádnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) www.ipneu.cz - ContiTrade Services s.r.o. (barum continental otrokovice) uvedené ceny včetně dopravy (platí od 3ks pneu nebo 1ks disku) často mění cenu zboží, ale mam zkušenost že jsem koupil pneu v rozměru 185/60 R14 (fabia) za necelých 750,-ks včetne dopravy ikdyz jinde cena byla i pres 1000,- bez dopravy, vše v pořádku :-) mohu jen doporučit Editováno: 14. Únor 2014, autor: mcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Pro ty co neuznavaji mycky a rucne se staraji o sve milacky... www.chemicalguys.cz Maji temer vse, poradi, rychle jednani. Bral jsem tam veci 5x a vzdy spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.