Luďan Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Někdo leští, někdo s ním pracuje a ono je pak jako prase Ale snad bude v něděli ráno čas a trochu ho umeju bobiška Ano počasí má být luxusní stejně jako sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 čauky pro MILANA II jak teda v tu nedělu jsu domluvenej s jozikem že ve 12:45 se střetnem u benzínky u Tesca a pak teda pro tebe nebo pojedeš sám? jak tě to pasuje? to je tak aby jsi čekal někde po dálnici na pumpě třeba před olomoucem na tej BENZINĚ nebo na Motorestě u Čendu za odbočkou na Velkou Bystřici za Olomoucem jak chceš ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 (editace) Dalsi zajemci piste, rad Vas do seznamu doplnim. :palec2: Luďan + funes30 99% blondakxxx 99% Mr. Zajda 99% pjerdole 99% Royce 10% Milan II 99% Adler 90% VICK 90% VSemi + kamos 99% Vanek86 99% Mark 80% Pitriss 80% Michhhalll 50% LukesFabia 50% Storm 99% Michal K 99% svatik76 50% Romejn 60% Lube 60% Bobo1 99% BadyS 70% Planeta 99% Jozik + makulka 99% Woody 99% bruno128 + Mmisari 99% x.luky + Zdenek45 99% Krtek6 99% Zahajeni od 14:00hod. Myslim ze se muzeme sjizdet klidne od 13:30 hod. Jak komu to bude pasovat. Odkaz na místo konani srazu: http://amapy.centrum.cz/mapa/bruno128 souradnice: 49°33'24.85"N; 17°43'30.54"E A ta projizdka by se mohla udelat presunem na dalsi misto k hradu Helfštýn u Lipnika nad Bečvou. Ovsem okud budete souhlasit ??? To by se dalo domluvit na miste. Editováno: 27. Září 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Ty woe, ty nemůžeš spat? Ta organizace ti dává zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Houbec, ja uz sedim s manzelkou u kafe, za chvilku jde do prace a ja pak pujdu umyt konecne auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 v sobotu v 7 hodin vstavat?..no a toš ste normání, lidi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Ja tak vstavam normalne. V tydnu vstavam ve 4:20 HOD a tak v sobotu se mi to zda dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 4:20 tywe...to já v tu dobu chodím tak na záchod..a pokud nemusim tak vstávam v 7 a do práce chodim na 7:45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Já do školy vstávám v 5:40, to je taky humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Lepší vstávat v 5,40 do školy než v 7,00 do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Záleží do jaké práce....... ja osobně se tam vždycky těším..... ale je pravda ze je to "zaměstnání" a ne "práce" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 (editace) bruno moje procento se razantně snižuje... jsem v posteli, potím se jak prase a je mi kurevsky blbě... už nemám co srát a furt se mi chce srát.. to je hnus... a já se kurva tak těšil Editováno: 26. Září 2009, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 takže vážení...ted jsem skončil s piglovaním ...auto umyty, vysaty, okna "vyleštěny" a skovany v garaži... zitra pokud se mi bude chtit tak vemu ještě leštěnku a přejedu to...ale nevim nevim..zas bych se nasral kdybych tam viděl nějaky vady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Lepší vstávat v 5,40 do školy než v 7,00 do práce taky pravda, tak si už nebudu stěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 bruno moje procento se razantně snižuje... jsem v posteli, potím se jak prase a je mi kurevsky blbě... už nemám co srát a furt se mi chce srát.. to je hnus... a já se kurva tak těšil To je strasny, no uvidis, ale asi to bude v haji, Nema cenu jezdit aby jsi se tu pak trapil. toz tez a uvidis jak Ti zitra bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 takže vážení...ted jsem skončil s piglovaním ...auto umyty, vysaty, okna "vyleštěny" a skovany v garaži... zitra pokud se mi bude chtit tak vemu ještě leštěnku a přejedu to...ale nevim nevim..zas bych se nasral kdybych tam viděl nějaky vady Ja jsem na tom obrobne... Uz nebudu delat nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Tak ja zitra bohužel nemužu,musim do prace ,škoda docela jsem se těšil a vypada to na paradni sraz,tak přeju at vam to vyjde a hodně pěknych zažitku,mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Tak už mám taky hotovo + plná, už jen vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 i já i já i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Tak ja zitra bohužel nemužu,musim do prace ,škoda docela jsem se těšil a vypada to na paradni sraz,tak přeju at vam to vyjde a hodně pěknych zažitku,mějte se to je celkem na nic, že nedorazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 to je celkem na nic, že nedorazíš Taky mne to štve,ale snad to vyjde jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Do pr.....le , lidi nam odpadaji jak hrusky na podzim. Jeden marod a dalsi jde makat. No doufam ze ostatnim to vyjde. Alespon dali vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Sorry za OT, ale když už pojedu takovou dálku, nemáte někdo štěně jezevčíka, neobo nevíte kde sehnat? Že bys me hned udělali kšeftík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 chce to ještě vymyslet alternativní plán pro maše drahé polovičky a ratolesti, páč tuším že jak se srázek bude protahovat, tak tím více budou kafrat a kafrat.... chtělo by to nějakej obchoďák, tím by jsme se zabavili.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 :smich: ať si udělaji exkurzi do philipsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.