bruno128 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Tak se mi zda, ze se pocasi opet vydari... V Hranicich je slunecno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Ostrava mlha neni videt ani na krok ale už se děre slunečno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 v přerově je fajne... takže v 1 jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Jasan krtku , ve 13 hod. Doufam ze uz mas nalesteno a dnes nam doufam cestou ukazes jak jsi sprintil ve Vyskove. Ne ze nam ale budes ujizdet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 dneska je krásně, dneska by to šlo. Já nalesteno opět nemám, navíc mám nově tuning, promacknuto a podreno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 (editace) naleštěno nemám...bo jsem s tím už projezdil x km a i v dešti... a sprintit nebudu .. Ludaň: ty s tím jezdíš demolition derby? Editováno: 2. Říjen 2010, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Ahoj takže jsem aspon umyl auto at je aspon trošku k světu v jednu v Hranicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 dneska je krásně, dneska by to šlo. Já nalesteno opět nemám, navíc mám nově tuning, promacknuto a podreno Jede to tet lepe, myslim po tuning promacknuti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 no jestli budou sprinty, můžeme to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Ja myslim ze sprint nebude...Pavouky vyzenu cestou do Olmika. Nebudu ani lestit, zase tak moc to zasrane nemam. Fabka by ale ocistu potrebovala jako sul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 TAK JA MYSLIM ZE SE NAM DNES SRAZ POVEDL. BYLA DOBRA PARTA A TAKY LEGRACE. Zde je par fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 taky myslím, že sraz byl super. Sranda a 6 hodin uteklo jako nic navíc projížďka v nadupané fabii neměla chybu. Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exSDI Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 JJ , musím iba súhlasiť. Velmi dobrá akcia, super partia a to " papaníčko " v Dolanech ( ešte že som doma nejedol, to by sa do mňa nezmestilo ). Za projížďku vo Fabke nemáte za čo ďakovať, kľudne aj na budúce. Už sa teším na ďalšiu takúto akciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Sraz super - vydařilo se vše! A souhlasím s Luďanem projížďka Fabkou super! Měl jsem zážitek:) Doladím fotky a taky něco přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drapek Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Sraz se povedl jako každý v Hranicích, a těším se příště na další závod s Fabkou SDi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Taky se přidávam ke klukum SRAZ super počasi jidlo taky,příště si rezervuji misto ve fabii ZA VODIM ja(pokud pán řidič dovoli:D) ale upozornuji před Dolanama po Dolanech jako Luďa bych to asi nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drapek Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 (editace) příště reflexni vesty nebo lopaty v zimě a budeme stavět garáže bruno,Drapek- Super fotky kluci Editováno: 2. Říjen 2010, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepohlud Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 (editace) Pár fotek Editováno: 2. Říjen 2010, autor: pepohlud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 no fuj....sama octavia lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Ja si myslím že akce byla super, příště se budu těšit znova..... přidávám pár fotek z Dolan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skrobi Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 jak to tak sleduji tak mě štve že jsem se nemohl zúčastnit, snad příště tam budu mezi vama jinak super fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Ano moc pěkne foto.Ještě že vám vyšlo celkem i to počasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Omluva za neucast :)ale bohuzel jsme byli v dobe srazu v okoli prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Tome, ani nevis oc jsi prisel, byla legrece a moh jsis klidne zasprintovat, konkurence tam jiste byla. Sice Fabka, zato ale letadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.