Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak mě napadlo, co by obnášelo a zda pasuje, nechá se jednoduše vyměnit samozatmavovací zrcátka jak vnitřní tak i venkovní. v etce jsem z toho moc moudrý nebyl. jaké jsou vaše zkušenosti?

Vloženo

A co prehodit cela zrcatka, komplet. Takze by tam byly bocni blinkry, osvetleni nastupniho prostoru....

Videl jsem to na vlastni oci na Favoritu! Bylo to ale za jizdy na dalnici a nechtel moc zpomalit, takze ve 150 jsem nejak nemel moc cas zkomat, jak to mel udelane. Ale 100% to bylo z OII. To Favo jsem potkal uz 2x, je nekde z okoli Kralup nad Vltavou, tak kdyby jste ho nahodou potkali, mrknete se na nej. Ja uz na nej nemel delsi dobu stesti.

Vloženo

Bohuzel nemam k dispozici OII, abych mohl otestovat jestli by tam to zrcadlo pasovalo, nebo jake upravy by byly nutne. Kdyby nekdo vedel o nejake OII zrcadle, tak to muzem otestovat

Vloženo
Blikace na zrdcatkach na Fabce to me take napadlo ale netusil jsme jake jsou moznosti to z O2 zni zajimave pokdu to jde nejak napichnout vcetne vyhrevu atd :)

Nebude to tak jednoduchy...jiná dosedací plocha,jinej tvar toho trojuhelníku,jiný konektor,jinej počet drátu...

Vloženo

Spíš by mě lákala možnost zrcadel z OI. Pokud tedy v některé z výbav je možnost samozatmavovacích zrcadel. Z OI zrcadla pasují do zrcátek z fabie

Vloženo
Spíš by mě lákala možnost zrcadel z OI. Pokud tedy v některé z výbav je možnost samozatmavovacích zrcadel. Z OI zrcadla pasují do zrcátek z fabie

Bych rekl ze OI samozatmavovaci ani vnitrni ani vnejsi neexistovalo

Vloženo
Bohuzel nemam k dispozici OII, abych mohl otestovat jestli by tam to zrcadlo pasovalo, nebo jake upravy by byly nutne. Kdyby nekdo vedel o nejake OII zrcadle, tak to muzem otestovat

Co VW Polo nebo tak něco. Sem viděl zcátka podobný OII (s blikačem) právě na Polu.

Vloženo

jj na OI taky nevím o tom, že by tyto zrcátka měla. Ale rozhodně bych se zkusil zajímat o Polo, mám pocit, že přesně o 9N. Přece jen to je bráška Fábky a pokud má ve výbavě něco takovýho, mohlo by to být rozměrově stejný ;)

Vloženo

No nápad super ale realizovateľný len na vnútorné zrkadlo, teda pokial nenapasujete tie spetné z OII.

K tomu ale treba vnútorné spetné, nakáblovať - pripojiť na stropné svetlo, cúvacie svetlá, kostru a 15ku a previesť dva vodiče na ovládanie vonkajších.

S uchytením na predné sklo, problém, tie spetné sa dodávajú len na dažďový senzor, teda úrava na normálne okno je nevyhnutná a tu je otázka vedenia všetkých tých šesť vodičov zo spetného.

Ja mám spetné z VW ale použil som len to nakolko ani GIV ani OI nemajú vonkajšie a priunám sa, nechcelo by sa mi to už rozoberať

Vloženo (editace)

Jsem tak koukal na fotky toho Pola, adaptéry jsou úplně jiný a samotný zrcátka, jestli by šly jen do Fábiáckejch úchytů, to teda nevím. Každopádně jsem ani u nejvybavenějších verzí samozatmavovací zrcátka nenašel. A ty novější Pola už mají zrcátka jako OII s blinkrama, jak tady někdo psal...takže to vidím s touto přestavbou bledě...

Editováno: , autor: Tangerín
Vloženo

z fotek není uplně poznat jestli jsou nějak upraovaný ale co vím tak nesedí roh a uhel (viz obr.) a natočený se mě taky zdaj...Každopádně ale dobrá práce že tam jsou. :palec2: ještě by to chtělo foto přímo zepředu..jak to vypadá.

post-5242-1226415905_thumb.jpg

Vloženo

já už nad tím před nějakým časem trochu laboroval a pak sem se na to vybodnul.... :) v kloubu je zrcátko nerozebíratelný..teda bez násilí ale nevím kdo by pak stlačil tu hovadskou pružinu a zase ji nějak zajistil....to vše aby se zrcátko neponičilo....jediný co mě napadlo bylo oříznout okraj tak 1,5 cm toho plastu u zrcátka F a OII pak je přehodit a nechat svařit u plastáře...ale i tak dost problému páč jsou ty plasty jiný,jinej uhel vuči zrcátku atd,atd...asi by to šlo namontit i tak jak je OII zrcátko origo,ale to by nesedělo uplně na 100% což bych prostě nezkousnul... hold detailista no... lol a to nemluvím o zapojení všech těch kabelu..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...