vejv Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Zdravím, ptám se za kamaráda, který nemá internet. Tak třeba někdo poradí. Takže má Octavii sedan. Již od koupě má na pátých dveřích křidélko. Asi z tohoto důvodu jsou dveře težší než by měli být a když je zavírá tak je musí pustit z velmi malé výšky, aby to nebyla taková rána (div by se mu to nevysklilo). Dveře v horní poloze drží samy v pohodě, až tak od poloviny zavírání je musí držet. Potřeboval by radu, jaké písty tam dát. Například RS, které tam to křidýlko má, má jiné ty písty? Taky slyšel, že by se snad daly na Octavii dát jiné písty (z jiného vozu), prý snad z nějakého jiného VW a ty by měli být silnější, ale to neví jistě. Tak se ptám jestli někdo z Vás slyšel o podobným problému a jeho řešení, či ho snad sám také řešil. Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Vyměnit, nejspíš mu odcházejí do věčných lovišť... koupil bych origo, nebo od někoho kdo nabízí origo, ale za lepší cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejv Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Jo nové jsou také varianta, ale ma obavu, že by chodily stejně, takhle mu chodí asi odjakživa. Spíše ho zajímala varianta jestli se tam nedají dát nějaké silnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 akorad minuly tyden jsem poslal opravit vzpery patych dveri tomuto clovekovi http://www.gorcak.cz/ hodne se o nem psalo, ze je dobry a opravi pate vzpery pri poruse. Nevim, zda-li by to nestacilo trochu procistit u nej. Jinak hodne funkcnost snizuje zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Já jsem je tam taky posílal minulej týden, do konce tohoto týdne by měli snad dojít zpátky tak jsem na to moc zvědavej jak to bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 dneska mi je privezla posta, ted jsem je montoval a parada, dvere se otviraji sami hned na zacatku co sahnu na kliku, takze co rict, jen to, ze chvalim firmu gorcak, jsem velice spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Tak to velmi rád slyším, já dnes nebyl doma takže je mám na poště...zítra si pro ně jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Houdis Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 akorad minuly tyden jsem poslal opravit vzpery patych dveri tomuto clovekovi http://www.gorcak.cz/ hodne se o nem psalo, ze je dobry a opravi pate vzpery pri poruse. Nevim, zda-li by to nestacilo trochu procistit u nej. Jinak hodne funkcnost snizuje zima. Kolik ta prava celkem stála ? Na stránkách má ceny pouze pro favorit a felicii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 ja jsem tam posilal 4 vzpery. cca 100kc posta tam, a ted doslo 920 na dobirku. Takze pocitej ze das 200kc za postu a za dve vzpery das ( cca 400kc), coz si myslim, ze lepsi, nez kupovat ty polske nebo origos prez 500kc za jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Já jsem posílal dvě vzpěry, poštovný tam 51Kč a teď mám ten balík už na poště a je to za 520Kč, takže 400 dvě vzpěry plus pošta. Jinak na stránkách máš vše napsaný Octa se řadí už do kategorie Evropské vozy takže 200Kč/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Tak už je mám taky na autě. Můžu potvrdit to co tady říkal Vinca, kufr se krásně zvedá, drží v horní poloze a jde lehce zavřit. Naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 dnesky jsem oteviral kufr a "zapomel" ze tam mam opravene vzpery - jsem se divil, ze mi to jde tak krasne otevrit a pak si uvedomil, ze jsem tam pred dvema dny montoval opravene vzpery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.