profor Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 mnoo mohol by si byť prvý kto by to tak mal ja by sa do toho pustil trochu OT jaj dnes som zas slintal nad budikmi z audi, konkret Q7....ten maxidot...krasne niečo, farebny, proste mňam. Škoda že je taky obrovsky, už bvy som ho do budikov tlačil:-) inak na margo bieleho podsvietenia...audi i VW v tych budikoch použivaju niečo ine ako diody...proste je tam svetlo rozvedene plastom ako to bolo u staryyych polackych budikoch a nasvietene je to hadajte čím? tenučkou "neonečkou" ako sa použiva v LCD:-) Už jste ěnkdo teda zkoušel změnu podsvícení?Na Fabii jsem měl bílou s červenou - jen an budíkách, zbytek origo zelená a na Okince bych to chtěl taky tak, tak sháním praktické zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 (editace) když už nic jiného,brácha to dělá sám..já na toto tak šikovný bohužel nejsem,nic-méně je schopen vše rozebrat a složit dohromady...on si kombinuje oranžovou s bílou..má to pěkné!.. Editováno: 1. Listopad 2007, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 když už nic jiného,brácha to dělá sám..já na toto tak šikovný bohužel nejsem,nic-méně je schopen vše rozebrat a složit dohromady...on si kombinuje oranžovou s bílou..má to pěkné!.. Já sám změnu podsvícení nezvládnu, ale už na to mám lidi Za chvíli tahle fotka bude minulostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 když už nic jiného,brácha to dělá sám..já na toto tak šikovný bohužel nejsem,nic-méně je schopen vše rozebrat a složit dohromady...on si kombinuje oranžovou s bílou..má to pěkné!.. Já sám změnu podsvícení nezvládnu, ale už na to mám lidi Za chvíli tahle fotka bude minulostí nevím-upřímě mi ta zelená také vyhovuje..jediné,co bych popř. udělal je změnu zeleného podsvícení na bílé,na mém Audience..mám nad tím výklopnou GPS a ta zelená na Audience(na to,kolik to se sound systémem stálo) vypadá velmi lacině...jinak přístrojový štít mám střívrný,chystám se dát chrom. kroužky kolem,ručičky mám červené(i červeně svítí) a tak mi to vyhovuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel81 Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 (editace) Proč pořád ta modrá?! bral bych hned tu zelenou v OII nebo oranžovou co byla v prvních OI. Modrá ve VW mi sice nedělá žádný potíže, ale je taková chladná nehezká.... Editováno: 2. Listopad 2007, autor: Karel81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Proč pořád ta modrá?! bral bych hned tu zelenou v OII nebo oranžovou co byla v prvních OI. Modrá ve VW mi sice nedělá žádný potíže, ale je taková chladná nehezká.... je to spíše věcí zvyku..mít červenou,zase bys chtěl modrou a tak.. nic-méně je pravdou,že má nová octavia tak pěkně podsvícené přístroje,tlačítka atd(až na rádio),že jsem plně spokojen!.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 když už nic jiného,brácha to dělá sám..já na toto tak šikovný bohužel nejsem,nic-méně je schopen vše rozebrat a složit dohromady...on si kombinuje oranžovou s bílou..má to pěkné!.. Já sám změnu podsvícení nezvládnu, ale už na to mám lidi Za chvíli tahle fotka bude minulostí Já bych to podsvícení neměnil . Mě ta zelená přijde tak nejlepší z těch možných barevných podsvícení . Je taková přirozená . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 když už nic jiného,brácha to dělá sám..já na toto tak šikovný bohužel nejsem,nic-méně je schopen vše rozebrat a složit dohromady...on si kombinuje oranžovou s bílou..má to pěkné!.. Já sám změnu podsvícení nezvládnu, ale už na to mám lidi Za chvíli tahle fotka bude minulostí Já bych to podsvícení neměnil . Mě ta zelená přijde tak nejlepší z těch možných barevných podsvícení . Je taková přirozená . jj..tay si to myslím..jak říkám-sice mě např. štve,že audience má podsvícení zelené a né bílé,ale od doby,co jsem nainstaloval výklopnou GPS,vše mám v podstatě na ní a z hlediska estetiky už ani to rádio tak hrozně nevypadá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Předělával někdo z vás podsvícení budíků na Oktě II? Je tam prý nějaký problém, tak bych se rád dopátral o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 nikdo nema podsvicene budiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puli Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ja sem si to nechal delat a je to parada akorat kdyz otocim klickem tak nachvilku nabehne eror a pak zhasne na diagnostice ve skodovce my rekli ze to nikdy nevideli a rekli ze ridici jednotka poznala jine napjeti tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ahoj diky moc za fotku a objasneni veci krom toho zadny problem jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Ahoj, fotky mám u sebe ve fóru, mám to taky celé předělané. Problémy zatím absolutně žádné, žádné chybové hlášky mi to nehází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 jurach: ahoj a prosimte, kdo ti to delal? Nevis jestli s tim meli nejaky problem pri praci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Prosím o pomoc někoho,kdo už dělal změnu podsvícení do OII Začal jsem si taky pomaličku předělávat podsvícení do bílé...už mám ovladače oken,zrcátek,ovládání světel....teď bych se chtěl pustit do climatiku,rádia Stream a přístrojovky... Můžete mi někdo napsat jaké ledky se používají ve výše jmenovaném a zhruba počet ? Nakoupil jsem zatím jen PLCC a zjistil jsem,že se používají i menší,tak ať nechodím do GME obden... Předem moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Ono nevím, jak velký jsi hračička, ale jak je to s napájecím napětím diod různých barev..pokud vím, tak se to může lišit. Nebylo by od věci si pohrát i s odpory, které jsou LEDkám předřazeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Uvidíme...zatím mi to neplechu nedělá...maxidot nemám,tak mi to nikde chybu nehlásí A kdo by chtěl vědět jaké ledky bude potřebovat v climatiku...vyměnil jsem celkem 17 ks PLCC2 z toho 5Ks jsem připájel na bok...ještě tam jsou 3ks oranžových (těch menších než PLCC2) na vyhřívání okna,uzavřený okruh a AC , ale to jsem nechal v původním stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ufff...radio je rozebrané...je tam 42 ks PLCC2 ledek...pokud by to někdo dělal, potřebujete TORX 8 ! Jen nevim,co udělá ta zelená folie na LCD displayi když to nasvítím bílými ledkami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 (editace) Ahoj lidi...tak mám hotovo...všechno svítí,jsem šťastný Večerní fotky dám...večer Editováno: 5. Únor 2010, autor: Jiří Zubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Ahoj lidi...tak mám hotovo...všechno svítí,jsem šťastný Večerní fotky dám...večer Jsi opravdu dobrý.Je to moc hezké.Těším se na ty večerní fotky. Nechceš si udělat fušku na ocsícení budíků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Večerní foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Večerní foto Máš to moc pěkné .Ty budíky se mi moc líbí.Opravdu super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 kolik je prosimte led v budikach ?moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Zubek Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 V budíkách je třeba vyměnit 30 ks zelených PLCC2... Co jsem dnesl vezl lidi do práce,tak kolega poznamenal,že to svítí hodně...ale záleží na vkusu káždého soudruha,tak aby jste se potom nedivili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Jestli to sviti hodne, tak tam mas potenciometr, kterym intenzitu snizis... Jinak ty budiky se mi libi jak svina - proste bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.