Přejít na obsah

Vše kolem koupě Superba


Skolacik

Doporučené příspěvky

čaute chlapci chcem si kúpiť ďalšieho superba a chcel by som vedieť aké možné výbavy sú v tomto aute.. či tam može byť napríklad aj vyhrievaný volant, alebo či je nezávislé kúrenie od nejakého roku a motorizácie štandardom alebo ako to je. ked niekto viete alebo máte zoznam všetkých možných vybav čo to može mať dajte sem určite sa viacerý potešia...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Zdravím, v Hradci mám vyhlídnutého krásného superba 1.9tdi 96kw. Dnes jsem ho byl projet a omrknout a jede,řadi nádherně, nikde nic nemlátí a spodek auta (čepy apod.) vypadají jako nové. Přesto se nechci spálit a koupit nějakou mrdku. Byl by tu někdo ochotný z okolí Hradce Králové, kdo by měl třeba v úterý čas semnou auto omrknout? Samozřejmě jsem ochotný za to zaplatit, ale ne prosím žádnou raketu. Sháním tedy někoho, kdo se fakt vyzná a bude mi schopen říct, zda to za to stojí, nebo ne. Najdu tu někoho takovýho? Nejlépe i s diagnostikou, ozvěte se kdyžtak díky !

Editováno: , autor: virten
Témata jsem sloučil.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je, sice to jsou "áčka" http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-superb/car.html?id=98804933#make=109&model=994&gen=1&engine_type=1.9+TDI&palivo=2&ymin=2005&ymax=2005&power=96-96&branch=8 ale vypadá pěkně a fakt jsem na něm nic nenašel. Není ale cena moc? Nadruhou stranu ale, pokud sedí kilometry, tak by měla být cena OK ne, nebo se pletu? Musím ale vážně říct, že jel nádherně a nikde nic nebouchalo ani nic podobně. Přesto ale bych potřeboval někoho, kdo by na to mrknul semnou a případně mě od toho odradil.

Editováno: , autor: virten
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako nevím, vypadal fakt krásně a byl i na zvedáku a nevšiml jsem si ničeho. Ale jak říkám, nejsem odborník proto sháním někoho kdo by to omrknul nejlépe i s diagnostikou. Dle slov prodejce (kterým se moc věřit nedá, já vim) mělo auto 2 majitele a byly z jedné rodiny. Volant byl asi spíš vyleštěný, nevím :/ Tipuješ to na víc?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, snad se někdo ozve kdo je tady z okolí a byl by schopný tam semnou na hoďku zajet a omrknout to. Ale já jako lajk bych těm kilometrům i věřil, vážně tam na tom autě nic nebylo a i lak byl krásný. Ale kdo ví no, spálit se nechci tak se nebudu ukvapovat.

Editováno: , autor: virten
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslet si, že 11 let stary supo ma naběháno 160t km?? TDi?? :kol-46:

hele, má to servisku? co na to říká databáze ŠA? Vem si VIN a běž s tím do ša servisu, at ti vyjedou historii..

 

edit. no přesně jak jsem čekal, servisku to nema a všechny auta v sekci ,,podobne vozy,, maj najeto od 150 do 190 t km.. to si fak v aaa myslí, že jsme všichni idioti?? Možná bych si vyžádal velky TP a zkusil si zapamatovat majitele, pokud tam bude a zeptat se ho, kolik to mělo najeto.. řekl bych, že budeš hodně překvapený..

Editováno: , autor: JirkaBrno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ať Ti půjčí do ruky velký TP, najdi poslední STK a zkontroluj si zdarma stav tachometru na těchto stránkách: http://kontrolatachometru.cz/

Funguje to perfektně a možná budeš nemile překvapen

Pak jim tam rovnou zavolej ČOI, nebo si vyjednej výraznou slevu

Velký TP Ti v áčkách nebudou chtít půjčit, že ho mají někde v archivu, tak na tom trvej. Pokud ne, ani auto neber

Nepodceň to, takhle dopadla lustrace jednoho auto, které mi teď nabízel známý:

post-79770-0-53963800-1453095078_thumb.j

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne takj.. to sou jen kecy, ze ti ho nemuzou pujcit, at si klidne prelepi RC majitele paskou, rekni, ze ti neprijde realne, aby 11 let stare Tdi melo najeto 160t km.. a nechces koupit stocenou mrtku.. pripadne jim rekni, ze si chces odvest auto do skoda servidu na prohlidku.. pokud se budou cukat, sel bych pryc..to, ze auto jede super nic neznamena, dneska jede, za mesic bude stat na spalkach, protoze motor je v poslednim dechu..

Projed si jejich nabidky.. 10let stare naftaky avsechny maji kolem 170tkm.. prijde ti to realne? mne teda vubec.. kamos taha auta z evropy a tam jsou bezne najezdy 60-80t km u rocnich aut.. tak bacha na to..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Volal jsem do autorizovaného servisu v Hradci, jestli by byla možnost tam auto prohlídnout a prý za cca 800 mi to celý prohlídnou. Tak to domluvím v áčkách jestli s tím budou souhlasit a že chci kopii VTP, protože jí při prohlídce v servise chtějí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě říkali že je to po druhym majiteli a byl sem čtvrtý.1.9 tdi jsem za tu cenu kupoval před necelými pěti lety s vetším nájezdem než má tenhle.Dost věcí mi neřekli a když jsem auto u nich chtěl prodat jen na oko tak mi řekli že má hodnotu 100tis.za půl roku klesla hodnota skoro o 80 tis.Za 170 tis.můžeš mít lepší brko.Nájezd ti neřekne jestli je auto v poho.já mam 322tis.a max.spokojenost když pominu korozi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...