Tomas_ek Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 a pořád to zadní světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) na idnes je dnes maskovaný. Editováno: 29. Červenec 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecDuchu Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Tak jsem ho dneska chytnul. Fotky viz: http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=...amp;start=11250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 dobre, len skoda tej dialnicnej znamky Skoda by uz konecne mohla skoncit tu trapnu reklamnu kampan po dialniciach a dat dole to maskovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Možná v srpnu vypustí jednu fotku,jak to bylo vždycky u každé škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 (editace) a este ma mrzi, ze zas mame vzadu len 4 ziarovky namiesto diod Editováno: 31. Červenec 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 som zvedavy, kedy aj europske, nielen CINSKE Superby dostanu tie LEDky... A este viac ma zaujima Octavia 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 mne jsou treba prijemnejsi klasicka svetla a su rad, ze to u nas zatim moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 CJO: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Na brzdových světlech je to hezký, možná taky na blinkrech, ale jinak mi klasický žárovky taky nevadí. Praskají vlastně LEDky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 mne jsou treba prijemnejsi klasicka svetla a su rad, ze to u nas zatim moc neni Já taky ty LED-ky moc nemusím, klasická žárovka je skutečně příjemnější pro oko, navíc u OII to vypadá opravdu super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Brácha měl 2 roky Passata a za tu dobu žádnou LED neměmil.Byli v zadních světlech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Já taky ty LED-ky moc nemusím, klasická žárovka je skutečně příjemnější pro oko,navíc u OII to vypadá opravdu super. ale ja mam v mojej Octavii tiez kompletne LED zadne svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) tak este doplnim detailnejsie foto...a pojdem snivat o takych pre O2 Editováno: 18. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 No hlavni je tuším fakt, že když prdne jedna dioda, tak se musí vyměnit celý pás diod, což je myslím docela drahé ne? Každopádně by mě zajímalo, kdy se tyhle čínské světla objeví na EU modelech-to zase někdo bude muset udělat humbuk v novinách, než to začnou běžně dávat. Možná, že by to i lehce pomohlo opticky té "problematické" zádi Supa. Tak za měsíc už bude po premiéře Combi, no už se těším. Doufám, že to bude stát za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 No hlavni je tuším fakt, že když prdne jedna dioda, tak se musí vyměnit celý pás diod, což je myslím docela drahé ne? Neviem ci sa dokonca nemusi menit cele svetlo... Ale zas skor mi do tych svetiel udrie blesk ako odide LEDka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 To se tvdilo i o xenonech ne? Teď když má dát někdo 5 táců za výbojku, tak se diví kolik "háček" by za to pořídil, ale jasně komfort při jízdě v noci je někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Udajně má být od 35 týdne sériová výroba SII Combi,ale je to bez záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 (editace) http://auto.idnes.cz/skoda-superb-combi-se...4_ak_aktual_fdv Editováno: 25. Srpen 2009, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 tak take prudke odhalenie by som necakal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Šmejdi tohle jejde vybělit jako minulé fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 ved prave to... BTW: nebudu aj nejake nove kolesa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Bude kombi ve Franfurktu na autosaloně? asi jo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 bude, je to iste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.