PanPaja Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 jsou to jižní čechy -Strakonice, Nevíš prosím kdo je poblíž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Ze Strakonic je ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 (editace) dva vodiče na can-bus, 3x napájení 30, 1x napájení 15, 1x brzdový spínač..a a nutné nakodovat gateway, RJ parkováků a někdy i ESP Editováno: 11. Červen 2011, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptik.cz Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 (editace) Mám jeden problém s montáží parkovacích senzorů u VW Touran. Je to stejné jako Oct. II Gateway jednotku mám 1K0 907 530S a ŘJ pro senzory je 1Z0 919 475 platí pro to nové nebo staré zapojení (http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=135130)? Zapojil jsem to podle nového zapojení a tím, že CAN jsem připojil přímo za Gateway jednotku na konfort CAN. Poté co, ale připojím baterku tak začne blikat nějaké relé a v interiéru bliká stropní světlo. Nevíte čím to je? Zkoušel jsem to odpojit a jakmile jedem drát CAN L nebo CAN H spojím tak to hned začne dělat. Kontrolu zapojení jsem udělal několikrát. Dík za rady. Editováno: 20. Červen 2011, autor: soptik.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slazo Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 (editace) Vie mi niekto poradit aky otvor treba vrtat na zadne senzory ?? octavia 2 pred face totis uz mam namontovane neorig. a bojim sa ci nebude otvor velky pre orig.senzory Editováno: 23. Červen 2011, autor: slazo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Ak máš senzory predface,tak 27mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2774 Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 ahojte tu všetci. za pomoci všetkých informácií, ktoré ste tu uviedli som sa pustil do montáže predo-zadního parkovacího asistenta. mám OII 4x4 2005, autorádio STREAM. montoval som RJ 1Z0 919 475 C a nový gateway 7N0907530. montáž prebehla bez nejakých potíží, troška som sa potrápil s oživením gateway, pretože má už 22 místné kódovanie. Výsledok je však následujúci: - PA sa aktivuje automaticky pri zaradení zpátečky (tak ako má), aj automatická deaktivace po zvýšení rýchlosti nad 15 km/hod funguje - VAG po teste nenájde žiadnu chybu a všetky jednotky sú správne načítané - bzučiak v slouzpku B vydá dlouhe pípnutí a potom prestane, keď sa blížim ku prekážke, nepípa absolutne nič - rádio STREAM má podporovať zobrazenie, je aj tam nastavené, ale obrázek žádný (ani pri cúvaní, ani pri zapnutom predku) takže PA pracuje podľa všetkého tak ako má, len v konečnom dôsledku asi predsa len nie. budem rád za každou radu, kde môže byť pes zakopaný a idem znova čítať fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 pokud se ozve dlouhý tón a PDC se odstaví je tam chyba pokud je tam chyba musí ji diagnostika napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Ahoj,nevíte někdo na které straně je čidlo G206?Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2774 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 pokud se ozve dlouhý tón a PDC se odstaví je tam chyba pokud je tam chyba musí ji diagnostika napsat Dík, nakoniec to bola úplná banalita - vypadnutý konektor na bzučiaku predných čidieľ, krútim hlavu, že kvoli tomu nefunguje celý systém. Ešte raz díky všetkým čo tu prispievajú, väčšina sú podstatné informácie, na iných fórach je veľa takých čo píšu len blbosti a nie podstatné informácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Chci se zeptat na takovou věcičku, diag píše skrat na kostru a píše bzučák, ale po vyzkoušní jiného typu bzučáku (fabia) stejně PA nefungoval, když zařadím zpátečku tak nic a když vyřazuji tak trochu ztichne radio a BLIKNE SYMBOL AUTÍČKA NA STREAMU. tAKŽE DOTAZ ZNÍ JE TO OPRAVDU BZUČÁK?? Ne že bych to nechtěl koupit, ale chtějí za něj skoro 400,- což se mě zdá trochu přemrštěné, abych pak nehledal krpu jinde. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 ještě můžeš proměřit kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.slanina Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 (editace) Zdravím všechny, mám jen takovej drobnej dotaz : budou mě na gateway 1K0 907 530 E fungovat zadní parkáče ? Dík za odpověď. Editováno: 20. Srpen 2011, autor: zdenek.slanina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 takže už dávno funguje a opravdu to byla kabeláž (vypadlej drátek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia73 Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 Ahoj mám parkovací senzory vpředu i vzadu se zobrazováním na columbusovi.Zobrazování funguje normálně.Jen teď asi týden při zařazení zpátečky začne pípat přerušovaně tlumeně,nic nezobrazuje na columb.a bliká kontrolka s vypínačem.Když ji zmáčknu přestane.Jindy to funguje normálně.Nevít někdo co s tím je??Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.st Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Zdravim vas, chcel by som sa opytat ci je mozne rozchodit 3T0 919 475A u octavii 2? Alebo to pojde len v superb? Este by som sa chcel opytat aky je vlastne rozdiel medzi senzormi 3C0 919 275 S a 4H0 919 275? Dakujem M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 (editace) Ahoj , mám na tebe jiný problém.Koupil jsem od tebe jednotku parkovacích senzorů předozadek s vypnutím zvuku na columbusu. Jednotka funguje celkem dobře , jenom při zařazení zpátečky se na zadku vozidla rovnou rozvítí v celé šiřce překážka a napis zkontroluj dráhua nikde nic není a zmizí to až když je tam opravdu překáž ,buď vzadu nebo vpředu Jak toto odstranit? diky L.Šulc Tento dotaz na FERDU 25 Editováno: 12. Září 2011, autor: lubomir-14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodok Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Zdravím všetkých. Mám na Vás jednu otázku. Dostal som informáciu, že už sa kabeláž k zadným p.a. neobjednáva a že sa dáva do zväzku už od výroby /myslím tým od prístrojovky k RJ p.a /Vie my to niekto potvrdiť? Prípadne kde ju nájdem,vzadu kde by mala byť Rj nieje. Mam OII 05/2010. Ďakujem za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
re_ne Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 caute, vidim ze na temu senzory, je tu toho dost... Chcem sa este spytat - mam dorabane cuvacie senzory (neoriginalne) a neviem ci sa mam vobec pokusat nejako to prepojit na radio (konkretne mam tento typ: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=76). Ma to zmysel riesit ?? Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motyll Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Lze dodělat zadní parkovací senzory na O2 (Scout) MR 2012 se zobrazením na SWINGu? Případně za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motyll Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Lze dodělat zadní parkovací senzory na O2 (Scout) MR 2012 se zobrazením na SWINGu? Případně za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmm. Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Je zde někdo, kdo je schopen za rozumnější peníze než aut. servis dodat a provézt montáž orig. park. senzorů do Oct. 2, r.v. 2006? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Ahoj kluci,omlouvam se jestli to tady nekde uz je napsany ale hledal jsem a nic jsem nenasel moje otazka zni:je nejaka prechodka z cidel ktere jsou na pred fc.na ty face?mam ty velke cidla a kazdou zimu bych je rozmlatil vztekem proste zatece voda a uz nefunguji a jelikoz jsem dal columba stejne me ceka vymena jednotky....dekuju za odpoved a kdyby se nahodou nekdo nasel v okloli Prahy do by to zvladnul udelat byl bych rad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.