OII Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) Kdo umí a byl by ochoten namontovat zadní parkovák na OII v okolí Ostravy? Už se neozývejte, je namontován. Editováno: 2. Květen 2008, autor: OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakal88 Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 (editace) Caute, mate niekto skusenosti s instalaciou originalnych parkovaciek v SK okolie BA ? Malo by to byt napojene na STREAM + akusticka signalizacia. Popripade viete niekto za kolko to urobi skoda servis ? dakujem Majo Editováno: 25. Květen 2008, autor: sakal88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldavideo Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Caute,mate niekto skusenosti s instalaciou originalnych parkovaciek v SK okolie BA ? Malo by to byt napojene na STREAM + akusticka signalizacia. Popripade viete niekto za kolko to urobi skoda servis ? dakujem Majo OK vše už funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duske Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) Chlapi, funguje vam to s RNS 510? Chcel by som to do svojho Passata, ale neviem, ci sa to bude zobrazovat na displeji navigacie... Editováno: 11. Červen 2008, autor: Duske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 mám za to, že to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Podle mě taky myslím, že to nepůjde.. Ve škodovce mě při montáži těch mojich upozornili, že dodtečná montáž není kompatibilní s ukazovačem na radiu.. tak mám vzadu takovou krabičku co bliká (ale vůbec ju nesleduju-zyk z fábky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Je rozdíl, jestli dodatečně doděláváš ty, co jsou původně z výroby nebo ty z příslušenství..ty první se na rádiu zobrazují, druhé nikoliv.. A na Nexusu a spol se nezobrazují ani ty první.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 tak když si nechám dodělat přední prakáče tak mi je stream nezobrází? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Proč by je neměl zobrazit? Zobrazí je.. Stream neumí jen ty, co jsou k mání u škodovky jako příslušenství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duske Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 to znamena, ze i ked RJ park. asistenta bude podporovat CAN 2.0 neznamena to, ze to bude zobrazovat na navigacii? Ja som myslel, ze original prislusenstvo je to, co sa dava original pri vyrobe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 není..je to i zmíněno na webu škodovky v příslušenství viz zde Jinak nepleť dvě věci dohromady.. Originál příslušenství je něco jiného než CANový asistent z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Takže to to origo přislušenství je asi jako kdybych koupil jake koliv jine parkače na netu a dal si je tam.Takže to nemá veden kabel dopředu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 (editace) Takže to to origo přislušenství je asi jako kdybych koupil jake koliv jine parkače na netu a dal si je tam.Takže to nemá veden kabel dopředu? Z příslušenství je to skoro jako kdybys koupil kdejaké jiné parkáče. jestli máš zadní senzory už z výroby a chceš dodělat přední, tak budeš potřebovat nějakou kabeláž, senzory (díry do nárazníku) a nakódovbat řídící jednotku. Editováno: 14. Červen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 + tlačítko na palubku a tu jednotku spíš vyměnit..těžko říct, jestli umí hnedle i přední senzory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Z příslušenství je to skoro jako kdybys koupil kdejaké jiné parkáče.jestli máš zadní senzory už z výroby a chceš dodělat přední, tak budeš potřebovat nějakou kabeláž, senzory (díry do nárazníku) a nakódovbat řídící jednotku. to všecko mám a jednotka se nekoduje ale ravnou se mění. Spíš mě jen zaskočilo to že škodovka děla vlastně dva druhy. jedny do vyrobi co jdou i na radio a druhe ktere to radio nedokaže z obrazi.Ted je otazka zda jsem to celé taky dobře pochopil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Já bych zkusil ještě jednou přečíst příspěvek #248..tam to škodovka píše v odkazu docela jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 (editace) Tak jsem to v zásadě pochopil dobře. Editováno: 14. Červen 2008, autor: triplseven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duske Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 není..je to i zmíněno na webu škodovky v příslušenství viz zdeJinak nepleť dvě věci dohromady.. Originál příslušenství je něco jiného než CANový asistent z výroby No ja mam moznost kupit CANovy asistent pre VW na dodatocnu montaz a ide mi o to, ci to bude navi zobrazovat alebo nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duske Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Skusim inac polozit otazku, daval niekto navi RNS-510 do auta, ktore uz malo z vyroby origo parkovaci asistent? Spolupracuje to s tou navigaciou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Myslím že ta navi tu funkci nepodporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Přesně tohle téma se řeší ve vláknech k Nexusu a Columbusu..stačí pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duske Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 ano, riesi sa to, ale iba na zaklade domnienok...typu "myslim"... Vacsina z nas dava urcite prednost uzivatelom, ktori pisu na zaklade skusenosti. Snad na to aj to forum je... Problematika je priamo vyriesena na strankach VW, od 30.5. ponukaju specialny parkovaci asistent - Parkovací systém "Parkpilot", zvuková signalizace odstupu smerem dopredu i dozadu, zobrazení situace na displeji rádia nebo navigace (pouze u RCD 310/510 a RNS 510) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 No a škodovka to evidentně bude dodávat do SII a OII po F/L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 (editace) ano, riesi sa to, ale iba na zaklade domnienok...typu "myslim"... Vacsina z nas dava urcite prednost uzivatelom, ktori pisu na zaklade skusenosti. Snad na to aj to forum je... Problematika je priamo vyriesena na strankach VW, od 30.5. ponukaju specialny parkovaci asistent - Parkovací systém "Parkpilot", zvuková signalizace odstupu smerem dopredu i dozadu, zobrazení situace na displeji rádia nebo navigace (pouze u RCD 310/510 a RNS 510) tam sis to přečetl a tady se ptáš znova jestli ti někdo napiše něco jiného než je tam?Asi těžko když s tim maj zkušenosti a vědí že to nejde.Aspoň zatim.Ale taky se možná blýská na lepší časy a půjde to. Editováno: 14. Červen 2008, autor: triplseven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duske Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 nasiel som to az teraz, inac by som to sem nepisal. Dostal som totizto ponuku kupit za 2.000 Kc original novy park asistent s podporou CAN 2.0 tak som chcel vediet, ci to bude proste fungovat, resp. ci s tym ma niekto skusenosti. Domnienky mi v tomto pripade moc nie su napomocne... Ale inac aj tak kazdemu dik za prispevok. Pre OII to bude dostupne od 9.mesiaca tohto roku...to som sa tiez az teraz docital, len pre poriadok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.