Přejít na obsah

Climatronic vnitřní okruh


ferda25

Doporučené příspěvky

Nesetkal jste se někdo s tímhle problémem, že po přepnutí na vnitřní cirkulaci úplně přestane jít vzduch z ofuků a nejde z nich ať ventilátor dám na jaké chci otáčky. Ventilátor se točí, ale z ofuků ani ťuk. No prostě to vypadá, že to je vnitřní cirkulace uvnitř topení a ne v autě. Jednotka je bez chyb, základní nastavení klapky jsem udělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Nechcem zakladať nové vlákno tak sa skúsim opýtať tu. Mal som rozobratú časť interiéru (spodnú časť palubnej dosky na strane vodiča aj spolujazdca, komplet prahy aj stredovú konzolu s Jumbo boxom, niekoľko krát som musel odpojiť aj batériu-kôli ťahaniu káblov)-neviem či to s tým môže mať niečo spoločné ale pre istotu to spomínam. Po zložení späť som zistil že mi prestal fúkať vzduch z ofukov ktoré sú v strede nad rádiom-či už je klíma nastavená na auto alebo econ. Cez ostatné ofuky to funguje normálne. Fúkať cez stredové otvory začne iba v prípade, že zapnem tlačidlo na prívod vzduchu pre hornú časť tela. Ak ho vypnem tak zase nič. Včera som zase dal dole schránku pred spolujazdcom či náhodou niečo nevadí tej klapke (motorčeku) čo je za rádiom na pravej strane ale ten funguje po stlačení prívodu pre hornú časť tela tela v pohode a keď ho vypnem tak sa klapka zase úplne zavrie. Skúšal som včera aj základné nastavenie climatroniku podľa niektorého z tém tu na fore- Econ plus šípka na hornú časť tela-skontroluje to klapky, počuť ako sa motorčeky nastavia ale nakoniec je to bez zmeny. OII, 2006.

Editováno: , autor: jl241
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...