Fire Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Ahoj, furt mě nebaví po ránu škrabat dvě auta ( jedno sobě a druhé přítelkyni ), chci se zeptat, jak se přesně jmenuje ta hliníková "dečka" co se večer práskne na čelní sklo, ráno ju sundám a nemusím škrabat....jaká je cena a kde ji seženu, díkec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 nevím jak se jmenuje ta dečka, ale existují i spreje kerým když nastříkáš okno tak ti za chvíli samo rozmrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 po tom spreju je to takový jak mastný a když to pak setřeš tak ta tenounká vrstvička steně zmrzne a není vidět takže je to sice bezpráce ale 100% to není můžeš použít i obyč hadru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 stačí obyč.rozložená kartónová krabice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 ten sprej znám, ale počkám na kluky co napíší na ty dečky, dle mě to je to samý co se dává proti slunci, jen větší .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 mam tam povleceni z periny na okne, rano to sundam, mrsknu do garaze a az dojedu, tak to hodin na okno znovu a nemuzu se stezovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Daj si namontovat nezavisle kurenie, to je parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Já nechápu proč se na to ptáš, když už tu prdel u toho PC máš? To je tak těžké to najít? http://www.tuningautodoplnky.cz/?detail&am...id=ostatni_1031 http://koberce.vopi.cz/cz/autodoplnky/clon...i-sklo-alu.html http://www.tuning-centrum.cz/product/55281...elni-sklo---alu A tady jsem hledal: http://www.google.cz/search?hl=cs&q=cl...&lr=lang_cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Bacha na spravny pridelani. Jsem to nechtel strkat do dveri pres tesneni aby se nejak nevymackalo, tak jsem to pridelal jak se dalo na natahovaci pasky. Ta pani co se mnou bydli mi tam este nejaky prisila. Ale i tak kdyz je auto spinavy a fouka vitr(v zime vetsinou) tak jsem pak musel nechat rozlestit predni sloupky od jemnych skrabancu. Byli uplne matny po mesicnim pouzivani. Nakonec skoncila v kosi a kopil jsem si sprej na rozmrazovani. Jen ho setru az po kilometru. Pres kapky je videt a pak uz ta tenka vrstva nezamrzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 mám taky tu clonu s alu povrchem a je to dobré,skřípnu to normal do dveří a hotovo,jen mi jebe z toho jak se furt roluje do ruličky,složit mi je jedno to se stočí sama ale natáhnout přes auto je oprc když ale sněží tak jí nedávám to halt ráno škrábnu no rozmrazovač od hekry mám ve dveřích v kastlu kdyby bylo nejhůř,ale fakt jak píše Vaša,to samý je u nemrznoucí do ostřikovačů,hned to zmrzne a to pak jen kropíš a stíráš a kropíš a stíráš a .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Alu folii jsem použil jednou a vyhodil. Už jenom její přesné nasazení byl problém a když jsem ráno přišel k autu, sníh a led všude, tak jsem ji vyhodil. Jeden praktický nápad: co kdyby přítelkyně škrábala svoje auto sama? Hned máš méně práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 jaký si měl problém s nasazením folie?vždyt přeci jednu stranu skřípneš do dveří,obejdeš auto a skřípneš do druhých,trochu porovnáš a je to!neměl jsem zatím problém s přimrznutím ani s ničím jiným,jen v létě to proti slunci jaksi nefunguje,že by odrážela slunce jak píšou a inter. se méně hřeje,to jim nevyšlo,to ale asi u žádný clony ani u těch papíráku,v tom případě je to jen reklama na vyhození peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 já to poleju nemrznoucí směsí do ostřikovačů. neředěnou do -30°C. sklo se rozmrazí a jeto a vidět přes to jde. ale nesmí se to hned setřít, jinak to okamžitě zmrzne. vždycky chvilku počkám, než se auto ořeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Jak říkáš, já si ráno pěkně nastartuju, vytahnu sharana (rozmrazovač) postříkám skla, hodím sharana zpátky do kufru, vytáhnu stěrku s hadrou, setřu to co mi zbylo z námrazy a než obejdu cely auto, tak je vevnitř docela teplo atradá do hokny. Ale vzhledem k tomu že jsem kůže líná, tak večer svýmu mazlovi přikriju čelní sklo starým povlečením z peřiny, abych toho ráno neměl tolik, dám mu pusu na dobrou noc a když mně ta huba nepřimrzne jdu spát taky. Neznám lepší postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) 2Octaviaman: No právě když ji natáhl a zabouchl druhé dveře, tak se ta folie povolila a pořád dokola. Ale ta folie taky nebyl žádný extra přesný výrobek. Tak aspoň jsem to zkusil. Ted používám rozmrazovač ve spreji, je to rychlé, ale má to své mouchy, jak psal Vaša. Editováno: 6. leden 2009, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ja to mam jednoduchy vzal sem starou deku prehodil pres okno zabouchl dvere ted jen pridu oskrabu boky sednu a jedu neni to super (kdyz se oteply dam dom na vysuseni a znova) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Já používán jen rozmrazovač....stejně pak musíte škrábat boky......clonu máte jen na čelním skle.....co vidím u baráku, tak dost lidí tam mám jen buď deku nebo starý povlečení.....a pár tam má karton od banánů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Na nějakém autě jsem viděl, že byla zakrytá celá střecha (tzn. všechny okna) takovou plachtou (asi byla udělaná na zakázku), která měla v každém rohu gumu s háčkem a ty háčky byly zaháknutý za kola. Takže majitel potom sundá tu plachtu a má všechny okna čistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 já předek a boky voškrábu,zrcátka za tu dobu povolí výhřevem a dál to neřeším aspoň se trochu protočí motor než se rozjedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak jsem koupil tu fólii a super, vzdycky si lehce stáhnu okna predni a tak kdyz tu folii zaviram do dveri, pekne si to pootevrenyma okynkama drzim...pak zamknu auto, zajedou okna a je to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Takovou plachtu mam ja, hodim to pres cely auto, zahaknu a je to. Jen se to nesmi davat na nejak moc spinavy auto, pak to poskrabe lak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 to houmik: já jsem to myslím viděl u nás na vesnici. Ty to máš nějaký samo-domo vyrobeny nebo koupený? Já mám sice garáž, ale do práce by se ta plachta určitě hodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Ja to mam koupeny, uz to mam asi 2 roky. je to docela sikovny, ale jako ze bych to delal kazdy den to ne, v zime prijedu do skoly, auto postavim pred barak, hodim plachtu a kdyz odjizdim, tak to slozim a uklidim. Kazdy den bych to delat nechtel Editováno: 7. leden 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Díky za info , ono když nad tím přemýšlím, tak by mě to asi taky brzy omrzelo každý den to dávat na auto. Jinak já když musím, tak používám rozmrazovací sprej (dost dobrá věcička) nebo folii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Ja uz na auto nic nedavam, za ten tyden me to jedno skrabani nezabije. Koupil jsem si skrabku s rukavici za 26 Kc a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.