Palo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Palo: Ty woe...nestraš s tim monitoringem! A co si myslíš???? To je úplně běžná a samozřejmá činnost. A buď rád, tedy pokud v ničem nejedeš. Jednou za to třeba budeš vděčnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Na jednu stranu to je ale dobře protože se tady SNAD nikdo nebude nabízet kradeny věci i když tomu moc nevěřim a kdo ano tak bude asi hooodně naivní.Neřikám že to je velké procento ALE JE.Konkrétně třeba nechápu jak někdo muže prodávat xenony na OII za 4-5 tisic Kč.Chápete to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Na jednu stranu to je ale dobře protože se tady SNAD nikdo nebude nabízet kradeny věci i když tomu moc nevěřim a kdo ano tak bude asi hooodně naivní.Neřikám že to je velké procento ALE JE.Konkrétně třeba nechápu jak někdo muže prodávat xenony na OII za 4-5 tisic Kč.Chápete to? chápeme, prostě se mu xenony na jeho autě nelíbily, koupil obyčejný a ty starý světla dává do frcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 K tem foliim.. ja byl min tyden na STK ..a pohoda..ani se nad oknama nepozastavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Fakt jo? A to je kde? že bych tam taky zajel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 (editace) Na stříbrný mám okna všechny stejně a chtěl jsem je jen lehce kvůli PČR a na silnici i STK no problem. Na černý mám vepředu ty stejný a vzadu tmavší a na silnici taky pohoda i při kontrolách STK mě teprve čeká a když tak to udělá známej a tomu projde všechno a v klidu kamery nekamery Editováno: 4. Únor 2009, autor: KOKYN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Fakt jo? A to je kde? že bych tam taky zajel Tady u nas... pro tebe to je daleko ale.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frank51 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Tady u nas... pro tebe to je daleko ale.. Tak to jsou přesně čeští človíčci. Kašlat na jakékoliv předpisy a podplatit pak někoho na STK. A pak všichni nadávají, že u nás stoupá korupce. To mi fakt hlava nebere. Zamindrákovaní blbci asi mají daleko větší pocit sebedůležitosti, když zatemní okna jako na pohřebním autě a pak vidí v šeru kulové. Ale jsou in. Kdysi se poznalo, když za volantem seděl pán v klobouku, že by mohl být problém a teď mamlasa poznáš podle tmavých skel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 frank51 jediný mamlas široko daleko jsi ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidonus48 Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 Já tedy taky nevidím důvod cokoli na autě měnit pokud je to proti zákonům. Tím pádem nemám nervy při případné kontrole. Ale nadruhou stranu každému co jeho jest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalmar Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Ja som bol na STK upozorneny aby som dal dole vonavy stromcek zo spetneho zrkadla ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 to si delas prdel ja bych chtel nekdy videt auta tech techniku z STK, vsadim se, ze by jich tak pulka neprosla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 a divíš se, když to tam nemá co dělat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 To jsou jen blby kecy tohle znam tolik lidi, co na zrcatku neco vozi a stalo se jim kvuli tomu nekdy neco? Ne taky na zrcatku vozim privesek a jeste jsem si nestacil vsimnout, ze by me v necem omezoval ze si te na STK pozvou do jamy a cekaji, az jim pristane nejaka ta stovka v kapse, to je v poradku? zrovna tady v tom nasem state je nejaky dodrzovani narizeni pekne legracni clovek se divi, co vsechno muze na silnice a pak te budou buzerovat kvuli stromecku? To je k smichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 mě to je jedno, si tam pověs třeba fotku tchíně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 chtelo by to aspon spisovnou cestinu ale jinak dekuju, jsem rad, ze mam svoleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Na Pešírovu češtinu naser, ale má 100% pravdu, bo v zorném poli řidiče nemají zavazet žádné hovadiny, stromečkem počínaje a obrázkem tchýně konče. Jinak vyhláška v tomto směru zní jasně!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Já jsem za tmy couval s autem co MĚLO zatmavená okna a musel jsem stáhnout okna abych vůbec něco viděl.Ale co člověk to názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 bolek: houmik: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 (editace) voňavý stromeček na zrcátku je samo o sobě už nářez Jinak ať si tam má každý kdo chce, ale ať počítá s tím, že se mu to může při nehodě, kde ani nemusí být viník, vrátit Editováno: 17. Duben 2010, autor: homy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.