mazanec Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Zdravím, dnes jsem si všiml na autě zajímavé věci. Pokud zapnu přepínač směrovek a vytáhnu klíček ze spínací skřínky, tak mi svítí zadní světlo na té straně, na kterou byl přepínač nastavený - plus když otevřu dveře, tak mi to automaticky zašne pískat, že mám rozsvíceno. Na co ta funkce je? Podle mě je zbytečná. Dá se přes VAG vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusik Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 A nesvítí náhodou i přední? Když někdě na chvilku zastavíš v řadě kde není dost místa a trčíš ven, tak se to může hodit a hlavně v noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 opravdu zajímavé tohle dělal už i Favorit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 tato funkcia uz funguje z cias Skody 100L je to tkz parkovacka, teda svetlo zadne aj predne zasvieti ihned po zavreti dveri. Je to velmi uzitocna (bezna) ficura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 (editace) Když někdo hodí blinkr,zaparkuje a náhodou mu nefunguje akustika na zaplá světla, tak si vymlátí baterku. Zajímavá funkce. Nebo to po nějaký době zhasne? Editováno: 11. leden 2008, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Ne nezhasne. Jako uvažovat coby kdyby.. kdyby mu nefungovala akusticka signalizace, pak by klidne mohl nechat sviti svetla cely ne? .. jinak je to docela užitečná fce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 svieti to už po vytiahnutí klúčiku zo zapalovania. odkódovať to nejde aby to nepískalo, jedine odpojiť dva vodiče z konektoru na prístrojovke tato funkcia uz funguje z cias Skody 100Lje to tkz parkovacka, teda svetlo zadne aj predne zasvieti ihned po zavreti dveri. Je to velmi uzitocna (bezna) ficura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 opravdu zajímavé tohle dělal už i Favorit mě to favorit nedělal a ani felda.A myslím že ani Š105/120 asi to skončilo Š100. Myslím že to opravdu není špatná věc když člověk vyčuhuje nějakých 15W to baterka musí několik hodin v poho vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 občas me dostává na co ty lidi nepřijdou :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 vydrzi to dost.. me to svitilo jednou dva dny a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Je to užitečná fičurka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Je to dobrá věc. Zkus si zaparkovat mezi auta a popojdi 30 metrů a zkoukni rozdíl mezi zaplým a nezaplým blinkrem. Samozřejmě v noci . Nejlépe ve 4 ráno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 mě to favorit nedělal a ani felda.A myslím že ani Š105/120 asi to skončilo Š100. Myslím že to opravdu není špatná věc když člověk vyčuhuje nějakých 15W to baterka musí několik hodin v poho vydržet a to bude asi něco špatně, mě to dělal Favorit i Felicie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Bobik: Tobe nebo rodicum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 (editace) a to bude asi něco špatně, mě to dělal Favorit i Felicie Něco je špatně. Nám to rodinej Favorit 12/92-před facelift nedělá. Ale naše původní 11OL to měla. Editováno: 14. leden 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Něco je špatně. Nám to rodinej Favorit 12/92-před facelift nedělá. Alenaše původní 11OL to měla. mě to opravdu fáčko nedělalo (rok 11/93) + felda 1998 a dnes jsem u kámoše zkoušel Š125L a taky nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 mě to favorit nedělal a ani felda.A myslím že ani Š105/120 asi to skončilo Š100. Myslím že to opravdu není špatná věc když člověk vyčuhuje nějakých 15W to baterka musí několik hodin v poho vydržet Skoda 130 vo vybave L to robila, takisto ako aj SKODA 110 L aj LS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Skoda 130 vo vybave L to robila, takisto ako aj SKODA 110 L aj LS No jo škoda 130L to byl drak, možná to bylo za příplatek dnes si člověk připlácí centrál okna v elektrice a tenkrát třeba ty světla. A navíc u fabky to upozorní že mám zapnutej blinkr a svítím když otevřu dveře takže bych se že zapomenu že svítím vůbec nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 No jo škoda 130L to byl drak, možná to bylo za příplatek dnes si člověk připlácí centrál okna v elektrice a tenkrát třeba ty světla. A navíc u fabky to upozorní že mám zapnutej blinkr a svítím když otevřu dveře takže bych se že zapomenu že svítím vůbec nebál. urcite to nebola pripratkova vybava, lebo tu sme mali vypisanu (pasy Superroll atd..), aj v S 110L to bola bezna ficura Inac ako pises ked vypnes motor a vytiahnes klucik tak to nepretrzite piska az kym nezavries dvere ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Bobik: Tobe nebo rodicum? mě pusinko v 18. jsem měl Favorita. S tím jsem drandil 1,5 roku a pak jsem měl Felicii (tu jsi i viděl) a teď mám 3 roky Bobše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) hosi dnes sem skousel prehodit semafori na auto a kdyz sem to zapojil tak svetla sviti trosku jinak...mylsim poradi... u origo svetel je brzdove uplne nahore a ted kdyz sem tam dal semafory tak kdyz slapnu na brzdu sviti uplne spodni oblouk..je to v poradku? tu mate nahled... Editováno: 16. leden 2009, autor: djgigi05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 v poriadku to nie je ale taketo "svetla" tak svietia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 a co by se stalo kdybych to prehodil? myslim prehodil dratky na tej koncovce tak aby jak brzda svitilo uplne vrchne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 no ja by som to aj tak spravil, nie je teraz ta hmlovka vysoko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Buď v klidu, já to tak mám taky Obrysový s mlhovkou je prohozený a nevím jak u semaforů, ale já kdybych přeházel drátky, musel bych přeházet i žárovky, pač na mlhu máš přece silnější a to ani nevím jestli by bylo reálný z důvodu, že tam můžou být jiný patice...světla mají homologaci, takže to radši nech Tady to je vidět, že dolní mlhovky svítí víc, jak horní obrysový a taky že to je obráceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.