Přejít na obsah

Climatronic - hliníková ovládací kolečka


ferda25

Doporučené příspěvky

To jo, ale ty jsou pro VW, O2 má jiná ovládací kolečka....tak jsem složil ze dvouch ovládání jedno - kombinace Touran + O2 a složeno a vráceno ke Columbusu do mojí O2 a slintám blahem...vůbec mě nevadí, že s tímlhe mi nebude ukazovat Columbus topení, stejně všichni tvrdí, že musím povolit BAP protokol, aby to fungovalo a to by mi pak nešel maxidot...tak se spokojím s mým řešením...když budete hodní dám sem fotku... :p:p:p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Postup: někde koupit Climatronic z VW z toho vyndat všechna tlačítka, eletkroniku atd. až zbydou jenom ta kolečka i ten kroužek kolem ovládacíh koleček můžete vymáčknout...jde o to, že VW climatronic má přesně ten samý typ ovládacích koleček jak o má Columbus....a proto je tohle nejlepší řešení. Na živo to vypadá opravdu nádherně...jako kdyby se to teď s Climatronicem propojilo...No jen je třeba si s tím vyhrát ze škodovácké přemačkat do VW všechny tlačítka, protože VW má zase jiné i nápisy. A až budete cpát ven ty kroužky okolo ovládacích koleček tak škodovka je má dělané tak, že se vytáhne s kroužkem i to ovládací kolečko...tak to chce trochu větší sílu a hlavně to tahat rovnoměrně..no a nebo sehnat ovládáná climatronicu z VW a za mírný poplatek to přehodím...než si dojdete ve Strakonicích na večeři... :):):)

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle mého názoru bych to ale u Audience neměnil...Tam je to podle mě takhle hezčí..měl jsem jí a tohle jsem řešil, protože Columbus má tam toho chromu hodně a pak nic a pak až chrom na řadící páce a špunt na ruční brzdě..tohle to vyřešilo a myslím si, že velice hezky. No a Audience má jen chromované kolečko kolem zapmutí a nic víc a tomu odpovídají jen ty proužky na ovládání climatronicu(decentní a vkusné), ale každý má jiný vkus.

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Doli: No to prave nejsou ty krouzky co jsou v tom Topicu Harleye...tady to je trosku neco jineho :(

Ferda dostane deku kdyz to nechce rict a bude to :smich::palec2:

Ne, a odkud teda jsou? Jsou to presne ty z VW climatronicu co tady celou dobu ferda pise!! Vim to, protoze jsem to nekolikrat videl na vlastni oci a i mi rikal jak to menil atd. Takze zadny HOT NEW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...