andrew25 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 zdar pani . . . aky pripravok pouzivate na cistenie diskov resp. ELEKTRONOV aby boli krasne ciste a leskle ??? a hlavne co odstrani spinu od brzd . . . d a k u j e m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Zkus tohle: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=55290 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Já používám spray na čištění krbů a kamen a maximální spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 To je on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 To uz som od viacerych pocul, ze s tym cisticom krbov to ide najlepsie. Hlavne nanosy prachu z brzdovych dosticiek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 JO JO CHLAPI, TEN ČISTIČ KRBŮ A KAMEN MŮŽU DOPORUČIT JDE TO S NÍM PARÁDNĚ. http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/cisteniKol.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 ok vyzera to ok len kde zozeniem taky cistic na krby ... neznici to elektrony? z vnutornej strany ich presne tak spinave ako v prilozenom odkaze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 KOUPIL SEM HO V OBI ZA 149 KČ A NEBOJ ELEKTRONY TI TO NEZNIČÍ. A TY FLEKY CO JSOU NA ELEKTRONECH OD ASFALTU,TAK TY JSEM MUSEL ODŘÍT TVRDÝM RÝŽÉKEM......BYLA TO PĚKNÁ MAKAČKA,ALE VÝSLEDEK STÁL ZA TO JAKO NOVÉ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 no zvonku ich mam ok 95% ciste ale to vnutro mam dost spinave vycisti to aj to vnutro ako si to cistil myslim to vnutro ... ta predajna OBI mi nic nehovori kde v akych obchoodch by som to mal chladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 hlavne ma zaujima ako a cim najlepsie poriadne vycistit vnutornu cast elektronu ... vonkajsok mam ako som pisal ok len trosku dolestit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 no zvonku ich mam ok 95% ciste ale to vnutro mam dost spinave vycisti to aj to vnutro ako si to cistil myslim to vnutro ... ta predajna OBI mi nic nehovori kde v akych obchoodch by som to mal chladat OBI, Hornbach,Bauhaus,Baumax a nebo jakékoliv prodejna kde prodávají kamna a krby. Ahoj Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 toto můžu 100% doporučit osobně vyzkoušeno a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 KOUPIL SEM HO V OBI ZA 149 KČ A NEBOJ ELEKTRONY TI TO NEZNIČÍ.A TY FLEKY CO JSOU NA ELEKTRONECH OD ASFALTU,TAK TY JSEM MUSEL ODŘÍT TVRDÝM RÝŽÉKEM......BYLA TO PĚKNÁ MAKAČKA,ALE VÝSLEDEK STÁL ZA TO JAKO NOVÉ Ty fleky od asfaltu natři normálně domácím vepřovým sádlem a uvidíš jak pojedou dolů. Sádlo totiž asfalt rozpouští. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Pouzivam platinum series od Turtle wax a super... nacakat, minutu nechat pusobit a oplachnout vodou, nechat prirodne oschnout! Krasa! http://sport.sunshop.cz/pictureprovider.as...p;id=V4T0000101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 a co s tym vnutrom ako vycisit to??? ten vonkajsok uz mam OK uz iba ta vnutorna strana diskov ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Staci si koupit obycejnou fixinelu. Nalejete si ji do mensi nadobky a nanesete stetcem na kola nechate pusobit cca 10-15 min. podle potreby a znecisteni a pote je oplachnete vodou. pokud je toho nanosu moc trochu tomu stetcem pomuzeme dolu a pak oplachneme vodou. Neni treba se bat, kola ani lak to neposkodi. A kdo nevi co to fixinela je tak at se zepta mamky nebo manzelky. Bezne k dostani v drogerkach. Odzkouseno nekolik roku a super a taky levnejsi nez nejake znackove cistice k tomu urcene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Fuu tak dnes som kupil ten cistic krbov za 6,5 EUR (195Sk) , a krasne to ide dole po cca 5min nanesenia, iba ze riadne smradlava chemia to je (to mi teda vadilo) !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Za taku cenu? To bolo hadam 0,5 litrove balenie,nie? No neviem ci som nedaval cca 10 za liter... Ale bere to velmi dobre dole. Chemia? Luh sodny. Aj na sporaky to mas podobne,gril pur sa to vola alebo od Amway bolo tiez take cosi.LOC ci ako. Vsetko je zalozene na tom hydroxide sodnom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Chci se zeptat, teď jsem se díval na internetu po tom čističi krbů a všude bylo u toho napsáno ''NEPOUŽÍVEJTE NA HLINÍKOVÉ A LAKOVÁNÉ ČÁSTI'', což lité kola jsou z hliníku a jsou lakované. Opravdu vám to nic neudělalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Fuu tak dnes som kupil ten cistic krbov za 6,5 EUR (195Sk) , a krasne to ide dole po cca 5min nanesenia, iba ze riadne smradlava chemia to je (to mi teda vadilo) !!! Já koupil v Globusu s vůní červeného pomeranče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.