rysmec Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Zdravím, měl bych malou otázku - mám O I, r. v. 2002/10 , 1.6i, 75 kw - po nastartování při volnoběhu mi auto nezačne topit, topení začíná fungovat až při rozjezdu (pak topí krásně). Stačí ale někde zastavit, chvíli čekat "na vlak" s manželku a opět valí "chladný" vzduch. Nepřipadá mi to úplně ok. Nemáte někdo s podobným problém zkušenosti? Je to normální jev? ...nebo "vadný termostat" ? Přivítám typy, v čem by mohla být svízel ... . Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Zdravím, měl bych malou otázku - mám O I, r. v. 2002/10 , 1.6i, 75 kw - po nastartování při volnoběhu mi auto nezačne topit, topení začíná fungovat až při rozjezdu (pak topí krásně). Stačí ale někde zastavit, chvíli čekat "na vlak" s manželku a opět valí "chladný" vzduch. Nepřipadá mi to úplně ok. Nemáte někdo s podobným problém zkušenosti? Je to normální jev? ...nebo "vadný termostat" ? Přivítám typy, v čem by mohla být svízel ... . Díky za pomoc Jsi sice ve vláknu pro OII ale viděl bych to na ten termostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onegirls Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Zdravím, měl bych malou otázku - mám O I, r. v. 2002/10 , 1.6i, 75 kw - po nastartování při volnoběhu mi auto nezačne topit, topení začíná fungovat až při rozjezdu (pak topí krásně). Stačí ale někde zastavit, chvíli čekat "na vlak" s manželku a opět valí "chladný" vzduch. Nepřipadá mi to úplně ok. Nemáte někdo s podobným problém zkušenosti? Je to normální jev? ...nebo "vadný termostat" ? Přivítám typy, v čem by mohla být svízel ... . Díky za pomoc Takhle mi topení blblo na felicii,byl to termostat. Nedávno jsem zaplatila skoro 1500,- v autor.servisu škoda za termostat a práci a stejně řeším další problém viz téma:"problémové topení 1".Jestli mohu doporučit,vyhni se servisu a běž přímo za automechanikem co má svoji dílnu.Hodně zdaru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Zdravím, měl bych malou otázku - mám O I, r. v. 2002/10 , 1.6i, 75 kw - po nastartování při volnoběhu mi auto nezačne topit, topení začíná fungovat až při rozjezdu (pak topí krásně). Stačí ale někde zastavit, chvíli čekat "na vlak" s manželku a opět valí "chladný" vzduch. Nepřipadá mi to úplně ok. Nemáte někdo s podobným problém zkušenosti? Je to normální jev? ...nebo "vadný termostat" ? Přivítám typy, v čem by mohla být svízel ... . Díky za pomoc Je to normální, vysvětlit je na dlouho - zkrátka malé čerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Nebo prepadla pepazka v radiatoru.... to se taky stava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Vypada to na tazku priechodnost kvapaliny cez potrubie kurenia( zanesene hadice, kanaly), alebo slaby tlak vodnej pumpy. V oboch pripadoch nie je dostatocny prechod horucej vody cez radiator kurenia pri volnobeznych otackach. Ako sa meni poloha rucicky chladiacej kvapaliny pri kolisani teploty kurenia? Je stabilna? Ak klesa aj rucicka kvapaliny je pravdepodobne zly termostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rysmec Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Vypada to na tazku priechodnost kvapaliny cez potrubie kurenia( zanesene hadice, kanaly), alebo slaby tlak vodnej pumpy. V oboch pripadoch nie je dostatocny prechod horucej vody cez radiator kurenia pri volnobeznych otackach.Ako sa meni poloha rucicky chladiacej kvapaliny pri kolisani teploty kurenia? Je stabilna? Ak klesa aj rucicka kvapaliny je pravdepodobne zly termostat. ... díky všem za reakci, ... ručička je stabilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Co třeba špatná vodní pumpa, upadlý lopatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marenaf Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 (editace) Zdravím,mám teď stejný problém.nekdo říká těsnění pod hlavou a někde jsem četl že vodní pumpa někde i víčko chladiče.pumpu mám objednanou,ale jestli vůbec má cenu se do toho pouštět.poradi někdo?mám fabii 2 1.6 16v 77kw bts motor Editováno: 30. Květen 2021, autor: marenaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 @marenaf jsi v špatné sekcii. Musiš jit k sekci fabia 2 a roomster potom k sekce motor. Jinák @Pawouk tě dojede za špatně umistěný přispěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marenaf Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Za to se omlouvám,ale řeším úplně ten stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.