Přejít na obsah

OI RS zapalovací modul


žloutenka

Doporučené příspěvky

Zdar lidi, mám problém s eresem. Včera jsem měl ohřátý auto a zajížděl jsem k benzině. U vjezdu byla obrovská kaluž, kterou jsem prolítnul jako čuně, že voda lítala až přez střechu. Zaparkoval jsem, nechal motor minutu nebo dvě běžet a chcípnul ho. Během 5 minut jsem si zařídil co jsem potřeboval ( benzin jsem nebral ! ) a odjížděl jsem. Po nastartování jsem nic nezaznamenal až když jsem ujel pár metrů. Auto přestalo táhnou a podle sluchu bych řekl, že jede na 3 válce. Dost to auto škube. Ta voda proklatá se asi dostala někam kam neměla. Už jsem slyšel pohádku o nějakym patrolu, že rozehřátý ze silnice vlítlo do terénu kde byly louže a popraskalo mu turbo. Doufám, že tohle není můj případ, ani nevím jestli by to bylo možný. Teoreticky asi jo. Když jsem přijel domu, tak jsem koukal pod kapotu, tam bylo taky trošku mokro. Mrknul jsem na vzduchovej filtr a byl suchej, tak vážně nevím co to může být. Napadá vás něco? Vypadá to jakoby odešla svíčka nebo zapalovací modul, ale nevím. Jsem po noční, tak jdu chrnět a začnu zjišťovat příčinu až se proberu. Zájímaj mě vaše názory.

EDIT: ještě jsem si vzpoměl, že mi začla blikat kontrolka - elektronika motoru, potom co jsem odjížděl z tý benziny, ale po chcípnutí a znovu nastartování motoru se už nerozsvítila

Editováno: , autor: žloutenka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už je to vyřešený, odešel zapalovací modul na 4. válci. Je to divný, protože je schovanej pod nějakym plechem. Možná to byla jenom náhoda, prý tyhle moduly odcházely často u prvních RS, je to 01. Ikdyž kdo ví, jak to vypadalo pod kapotou, když tam ta voda vlítla. Zítra ho koupím a mělo by být všechno OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...