Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nebudu hodnotit samotný držák, ale to místo je ideální na navigaci, to si říkejte co chcete .... a k tomu volantu, nemám s ním takový problém jako někteří tady, ale napadlo mě, jestli by nevypadalo líp, protáhnout těma prázdnejma dírama jen tak falešně tu stejnou obšívací nit a jakoby je alespoň zaplnit

Vloženo

Taky bych neřek že je to tak hrozný,spíš ta barevná kombinace nějak nesedí ikdyž je v barvě auta,celočernej by asi vypadal ještě líp,ty dírky by určo šli něčím zamaskovat,napadá mne černej silikon do každé dírky a nikdo nic nepozná.

Vloženo

Držák už je pryč, předal jsem ho svému mladšímu bratrovi, protože jsem si koupil handsfree s displejem :palec2: přes bluethoot,takže už nepotřebuji vidět na telefon a vozím ho normálně v kapsi.

Vloženo

Takhle mam drzak taky a je to vyborne misto at to vypada jak chce. Co se tyce volantu, skoda ze neni cerny a neprovlekl jsi snurky temi zbyvajicimi dirkami.

• o 1 rok později...
Vloženo

Modrou Indulonou (zvanou "dělnická NIVEA") jsem si léta letoucí mazával černou koženou bundu na motorku - vždycky to hezky vonělo, i když moje máti ječela jak lodní siréna nad "takovým plejtváním"... Takže na kůži Indulonu vřele doporučuju - tu bundu jsem nosil snad 8 let a pořád byla jak nová - jenže pak jsem se na té motorce vymlel a rozmlátil se přitom málem na fašírku - a když jsem se dal po roce a čtvrt zase dohromady, motorku jsem jednak prodal (na naléhání drahé polovice) a druhak jsem mezitím přibral tolik kilo, že jsem se do milé bundy už nevešel...

Vloženo (editace)

Opravdu to záleží na tom, jak máš ve zvyku řídit - jestli třeba přehmatáváš, nebo si "zalamuješ palce" při prudší zatáčce, jak při tom přehmatávání pohybuješ rukama = jestli přímo dlaní jedeš po povrchu, nebo nad ním, jak moc se Ti potí ruce při řízení, jestli nemáš nějaký zlozvyk ve smyslu škrabání do povrchu volantu z nudy nebo ze vzteku v koloně... A hodně, ale opravdu hodně záleží na výběru kůže, ze které je potah udělaný. To bohužel Ty sám neovlivníš. Vlivů je moc a nedá se jednoduše odpovědět

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...