kapl Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Po pokusu o vloupání mi zloděj vytrhl nerezovou krytku zámku (s otvorem pro klíč) 5 dveří. Dovnitř se nedostal a zámek je nepoškozen a plně funkční. Kdo má ETKU nebo je znalec: dodává se tato krytka jako samostaný ND?! Díky předem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Nevím, co přesně zloděj zničil. Krytka místo vložky zámku je 1U0 827 417, je to proti takovým vloupačům (nevím jestli účinné). Jinak asi jen celá vložka zámku (1U0 827 573 K?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Zaslepka zamku na kufri OC 1 Sedan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Jen tu nerezovou "čepičku" s otvorem pro klíč, která je vidět zvenku v otvoru v liště osvětlení SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ta nerezová čepička s tím výřezem je současti vlastního zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Zaslepka zamku na kufri OC 1 Sedan. a cena? taky se mi bude hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Do 50 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Do 50 Kc. díky tak to se oplatí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Mám taky jeden problémek, nebudu zakládat nové téma a přidám se sem... Mám zaslepené zámky ve dveřích, v kufru je zámek, kam ale klíč nestrčím (bud je zanesenej, nebo je od jiného klíče). Potřeboval bych zprovoznit tento zámek, nejlépe na můj klíček (abych nemusel nosit 2 klíče). Bojím se toho, že jednoho dne nebude centrál fungovat a já budu nahranej. Děkuji za rady a nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Škoda salón, obnos peněz, štítek od klíčů/VIN a měli by být schopni to udělat... Já toto zatím neřeším, baterka nová, elektrika v pořádku tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Mám taky jeden problémek, nebudu zakládat nové téma a přidám se sem...Mám zaslepené zámky ve dveřích, v kufru je zámek, kam ale klíč nestrčím (bud je zanesenej, nebo je od jiného klíče). Potřeboval bych zprovoznit tento zámek, nejlépe na můj klíček (abych nemusel nosit 2 klíče). Bojím se toho, že jednoho dne nebude centrál fungovat a já budu nahranej. Děkuji za rady a nápady. Skus ho prestriekat WD-40. Ak ten zamok nepasuje na tvoj kluc tak sa to da PRESKLADAT !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Snažil jsem se to vyčistit, WD-čkem jsem to prostříknul, vypadá to že opravdu nepasuje klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Tak ten zamok preskladaj na tvoj kluc co mas k autu a pasuje do spinacky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Četl jsem tady, že je to možné, ale má to aj nějaké omezení - ne všechny zámky jdou přeskládat na klíče. Nemáte někdo nějakej návod, plánek, fotky jak na to? Pokusil bych se o to, ale nechce se mi něco ještě víc pokazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 chlapi mam opacnej problem. Tu krytku na 5dv. u kombi tam mam presne tuhle, ale potreboval bych ji sundat ?? nevite nekdo ?? nechci to nejak zkurvit nebo tak neco ... mam taky vsude zaslepky tak abych vedel pro pripad, ze jednou neotevru dalkou. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 SJARIN: Najprv si zozen zamok 5.dveri-kufra. Demontuj oblozenie kufra a zamok vymenis za zaslepku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.