cosby Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Neználku,on Badys asi nebude ing. a Bc.Jinak gratuluji a co se týče srazu,tak se asi nezůčastníme,nestíháme.Možná na chvíli navečer.Hold chceme na podzim otevřít servis,doma je půl baráku rozdělaného,tak nějak nestíháme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ty woe,že vy z toho Haviřova nevyjedete v 6.00hod,aby jste byli první ,jo a k tý dálniční známce:platí,že když pojedeme v koloně,tak musí mít dálniční známku první a poslední vozidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ty woe,že vy z toho Haviřova nevyjedete v 6.00hod,aby jste byli první ,jo a k tý dálniční známce:platí,že když pojedeme v koloně,tak musí mít dálniční známku první a poslední vozidlo A ti uprostřed musí být spojení lanem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Pokud bych měl ještě tu 1.2 HTP, bych vyrazil už v pátek abych tam byl včas :smich: lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Teď jsi mě nasral, na Rudné si to rozdáme Editováno: 2. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak se nečerti já to tak nemyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mít tak o jeden válec víc, tak to bys viděl, jak by to fičelo a jinač jak pojedete do toho Frydku? Ať vím jak s tou známkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mít tak o jeden válec víc Na kdyby se nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak dobře, já mam 3 válce, tak ať to je fér, tak ať si taky nalije natural 95 a uvidíme jak mu to pofičí. Naftu liju zásedne jen do traktoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Já jsem pro trasu přes Šenov ,ale mužeme poslat předskokana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No, ja bych to chtěl vědět přesně, ať nejedu bez známky a jinač než na ten srazík ji nevyužiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Je celkem pochopitelné, že každý známku nemá. Na místo srazu se dostanete bez problémů i bez ní, z Ostravy je možno jet po "staré cestě" přes Hrabovou, Staříč, Paskov, Žabeň až do FM a dál na Frýdlant. Na "spanilku" známku určitě potřebovat nebudete, pojede se směr Ostravice, Hamry, všechny Bečvy, Rožnov a zpět přes Frenštát, Čeladnou do Malenovic. Nezapoměňte na foťáky a kamery, ať nám nechybí dokumentace. Jinak gratulace panu inženýrovi, který zrovna chlastá někde pod stolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak z Brna asi nakonec jen HF a moje malickost. Jeste overime jestli se k nam cestou prida Vasa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 cosbošek přijede, on jen prudí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Krasavec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Bade, to je to parkoviště u hráze, tam se určitě všichni vejdeme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 jinak k pohárkům a kategorii TOP 5 ze všech zůčastněných aut bude vybráno celkem 5 těch nej, přihlížet porota bude na provedené úpravy, ve kterých jsou samozdřejmě zahrnuty i origo doplnky či přestavby atd. Prostě takové malé ocenění vašich prácí nóó Jinak kdo bude mít problém s orientaci, tak volejte mě 604 858 434 . Online na Hotelu bud asi od 9h s Markem dělat připravu takovou malou organizační Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Bade, to je to parkoviště u hráze, tam se určitě všichni vejdeme.. jo to je v pohodě, takže já kterej jedu posledni to tak možná vyjedu od hotelu a stojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Máte v plánu něco opekat nebo něco podobnyho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) Záleží co po cestě sejmem Editováno: 4. Červen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Kdo zaplatil, má v ceně kromě jiného taky večerní raut s grilovaným masíčkem, kdo nezaplatil, tak se dohodneme na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Kdo zaplatil, má v ceně kromě jiného taky večerní raut s grilovaným masíčkem, kdo nezaplatil, tak se dohodneme na místě. Díky za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tak jak teda to bude? Jedeme společně nebo né ? A aby se do nás ostatní pořád nenaváželi tak odjezd .....8.30 hod ? .............9.00hod ? A jedeme teda od Tesca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 cece kde my jsem te posledne nabirali ? na nejake benzine, ze ale mesto si nepamatuju. Tusim jsme se s hrabetem predbezne dohodli ze vyjedeme z rohlenky 8:30. Takze na nas asi dost brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.